energi i en kopp

5 timmar kvar av detta helvetespass. Hade känts bättre om jag var ledig imorgon. Men icke. 
Kommer ha jobbat 102 timmar innan jag får en ledig dag. Känns sisådär. 
Jag klagar inte för att jag är otacksam för mitt jobb, jag klagar för att det är tungt, slitsamt och tröttsamt. Det är inte okej att vi står ensamma och jobbar 16-17 timmar, inte på någotvis. 

Det går i vågor. Ena timmen är jag rätt pigg, andra timmen är det som att någon slår en stekpanna i huvudet på mig. 
Vill bara sova.. 

jag saknar dig

Jag saknar min Henrik. Är trött på att båda jobbar hela tiden, vi ses aldrig mer än när vi ska sova.. :( 
Nu ska jag skölja ur färgen ur håret och kolla på film. Imorgon jobbar jag 11-03 och det ser jag inte fram emot. Usch. Jag önskar mig ett normalt jobb!!! 
 
Skulle kunna grina, så mycket gruvar jag mig för dom kommande dagarna.. suck.

.

Jag vill inte gå upp imorgon. Jag behöver sova. Vila. Vara ledig. Andas. 

Det känns riktigt tungt just för tillfället faktiskt. Man ska väl inte ta ut saker i förskott, men om jag redan känner såhär, hur i helvete ska jag känna på lördag-söndag då???!??! 
Jo, jag är glad att jag har ett jobb & tjänar pengar - MEN - jag är helt slut. Yrslig tillochmed. 
Så ska man inte vara när man arbetar med människor, denna period kommer väl sluta med att jag lägger handen i fritösen eller något.. 
 
Hungrig som en gris är jag å. Får bli en burgare till frulle imorgon. Har inte ätit fläskmat sen förra torsdagen. Skål på det!

pmds ..?

Jag har såna förskräckliga pmsbesvär att jag tror att jag lider av pmds. Mitt humör är så sjukt dåligt, jag vill grina, har ont i kroppen och huvudet, fryssen, känner mig ensam och bortglömd, är glömsk, trött och bara allmänt jävla surig. 
Vad ska man göra åt det då?! Köpa massa choklad och bli fetare än man redan är? 
 
När jag ler mot gästerna ser det mest ut som en grimars. Fult som fan! 
Finns det någon som har tips - dela gärna med er! 
 
Önskar att det gick att köpa mintolux någon jävlastans, men det gör det väl inte. Blä. Bajs. 
 
Hejdå :) 

tisdag

Idag höll jag allvarligt på att få ett nervöst sammanbrott på jobbet. Allting skedde samtidigt - Lunchrush, tre olika varuleveranser som kom, fick hjärnsläpp när jag skulle fixa med ketchupbomben, så det såg ut som att jag slaktat någon - ketchup överallt!! 
 
Efter jobbet var det bara hem och duscha, sen var vi och käkade med Henriks mamma.
Fick lön ikväll, har betalat allting och har fått bort en hel skuld till ett ställe. Det känns stort! 
Fick bättre lön än jag räknat med, men det är inte många kronor kvar nu. På typ två timmar.. 
Längtar till nästa lön då jag får mer pengar eftersom jag kommer ha jobbat runt 30 timmar mer :) 
 
Är inställd på massvis med gäster imorgon, och efter jobbet ska jag direkt gå till affärn och handla till middagen. Dock vet jag inte riktigt vad jag ska göra än. Typiskt.
 
Har för övrigt dom sjukaste pmsbesvären. Har aldrig varit ssåhär förr.
 
God natt! 
 

grattis älskling

 

burn it to the ground

Det var längesen jag var på såhär dåligt humör. Orkar liksom inte ens försöka vara glad. Tror mungiporna är någonstans nere vid fötterna.
 
Imorgon fyller stjärten år, och jag har en present fast inte här. Och han har redan sett dom.
Vet iallafall att han ska få en annan sak på onsdag när jag fått lön. Plus att jag ska göra trerättersmiddag då också :) 
Imorgon ska jag träffa hans mamma för första gången, hoppas att jag inte är på dåligt humör då ;) 
 
Ena chefen är sjukskriven i omkring 2 veckor, så nu blir det mer ansvarstagande och mer timmar. Det är kul! Känns mycket bättre där nu, känns inte lika motigt att gå dit. Men vi får väl se om jag fortfarande känner så efter lördag då jag jobbar 11-03 & sen 12-22 på söndag.. kanske vill skjuta mig i huvudet då.
 
Jag har fått jättelånga naglar, sådär så det är fint när man håller i en kopp kaffe. Och så är det till och med skönt att klia sig själv!  
Röker igen gör jag också. Men det skiter jag fullständigt i just nu. Idag skulle jag kunna röka en hel limpa, för att försöka bli gladare. 
 
Nu ska jag lösa korsord. Henrik kollar på fotboll och är snygg i soffan han. Kanske ska slicka på han..? 
 

en jobbarkväll

Idag har det varit fart i luckan! Både på dagen och eftermiddagen. Tiden har gått otroligt fort :) jag fixade även till så jag blir ledig imorgon, skönt! Då kommer Mia till Gävle och kör en fotodag samt att vi ska hälsa på mormor på sjukhuset. 
 
Önskar att idag var en vanlig dag då vi stänger 22, men det blir till 23.30. Jag som har jordens huvudvärk och är bajsnödig dessutom! 
 
Igår när jag kom hem från jobbet hade min älskade tappat upp ett varmt skumbad till mig, det var levande ljus på badkarskanten och när jag hade badat klart så var maten klar. Herremingud, vad har jag gjort för att förtjäna en såhär underbar pojkvän? ♥ 
Idag har vi dessutom varit tillsammans i 3 månader - ett halvt halvår. Den absolut bästa tiden i mitt liv! 
Det känns dock som att vi antingen varit ett par i flera år, eller i bara någon vecka. Helt underbart är det!  
 
Nu ska jag kila tillbaka in i grillen och dona lite med vad som kan bli donads med. 
Ha en fin kväll! 
 
 

dom glider uppe i skyn och jag ser på

Rubriken för detta inlägg skulle passa in kanoners för ett halvår sedan. Inte längre. 
Jag är där uppe i skyn jag med. Svävandes. Mitt liv har gått från svartvitt till alla möjliga färger. Bubblan som var omsluten kring mig har spruckit för längesedan och jag ser fram emot vad livet har att erbjuda. 
För ett halvår sedan kunde jag skriva och säga det, utan att mena det. Säga det för att det skulle låta bra. Verka bra.
Jag önskar att jag kunde sätta ord på känslan av befrielse, men tyvärr har jag inte den förmågan. 
Men det syns på mig. Jag ser det till och med själv. 
Jag har utvecklats från att låta en jobbig timme eller dag, ta över hela veckan, till att ta det med ro. Att vänta ut det, andas. 
För jag andas. Jag har så mycket frisk luft i lungorna att jag ibland blir yr. Är det luft eller är det kärlek? Kärleksluft.
 
Jag andas för att jag vill andas. Inte bara för att jag måste. Jag andas för att jag kan, för att jag vill hinna andas så mycket som möjligt och för att luften är så ren att det ibland tåras i mina ögon. 
Och jag ser. Jag ser igenom tårarna. För jag är stark. 

if tomorrow never comes

Jaha. Nehe. Ändrat schema igen. Ingen ledig helg nästa vecka. Jag avlider och hela dagen blev förstörd. 
Försöker att bita ihop, men det känns inte direkt lätt nu. Om det inte går att fixa till så kommer jag inte vara ledig förens den 8/10, alltså dagen vi flyttar. 
 
Kul. Hejdå.

huvudvärk & snor

God förmiddag!
Igår jobbade jag till 23.30, tog med käk hem som jag och stjärten tröck i oss och sen sov jag. Klockan ringde 6.50 då det var dags för tvättstuga. Blev alldeles precis klar med den och ligger i soffan med ett dunkande huvud, en snorig näsa och lungor som piper. 
Henrik ligger och snarkar i sängen han, han hade visst somnat vid 5 imorse. Dåre!
 
Idag jobbar jag som vanligt mellan 16-22, imorgon blir det förmodligen längre igen, då Brynäs har en till hemmamatch.
På fredag jobbar jag 16-03, lördag 11-20 och söndag 12-22. Sen nästa vecka jobbar jag 10-16 måndag till torsdag och 10-18 på fredag. Seeeeen är jag ledig i två dagar. Puuuuh! 
 
Det gäller att ha en positiv inställning - då går allt lättare. Jag ska jobba så mycket som jag orkar så jag får en fet lön i oktober :) 
 
Nu blir det slapp i soffan med boken och en snus. Tror alvedonen börjar värka - toppen! 
 
Ha en fin dag!
Ps. Danne, jag drömde om dig inatt. Saknar dig <3 

måndag

Idag vaknade jag rätt tidigt för att vara jag när jag har kvällsvecka. 11.15 ungefär. Tänkte vara redo utifall chefen ville att jag skulle börja tidigare, men såklart bara för att jag var pigg och allert har det inte blivit så. Så jag har spenderat dagen i sängen med en bra bok. Är alldeles kall om fingrarna nu.
Denna vecka blir det sjukt mycket timmar. Men jag ser faktiskt fram emot det!Tror jag är ledig på fredag, då ska jag och Mia ha en fotodag. Massa fina höstbilder ska tas! 
Efter jobbet idag ska jag gå till Brynäs och hämta min bil. Egentligen skulle jag kunna göra det innan jobbet.. vi får se hur jag gör. Om jag gör det innan så måste jag gå runt 15 tiden. Är det värt det? Ja det är det. För då slipper jag gå ensam ikväll när det är kolsvart ute :) 
Nu ska jag fortsätta läsa!

fredag!

Vaknade runt 14 idag. Det var inte skönt. Hela dagen har jag varit energilös och har inte fått mycket gjort här hemma. Köket är så gott som nerpackat och alla kläder, sängkläder och sånt skit. 
Tar en paus med mat i Bf och sen är det bara att åka hem och fortsätta. Innan denna dag är slut ska alla skåo vara tömda, alla prydnads saker nedpackade, för å kan jag städa av här imorgon. Blir inge jobb imorgon - skönt! 
 
Drömmer om hundar varje natt. Säkerligen för att vi pratat om att skaffa en. Men det får vänta. 
 
Nej, på med tofflorna och mot skogen. Hörs då - hej!

det blev så mörkt

Nu sitter jag "hemma". Känns inte som hemma längre. Hade helt glömt av hur mörkt det blir ute på landet, men rätt rogivande. Sitter med en kopp te och väntar på att mitt favoritprogram ska börja - Hela Sverige Bakar! :)
 
Imorgon blir det att packa hela dagen, grillat hos föräldrarna och packa lite mer. 
Har sålt iväg lite saker ikväll, men har fortfarande saker kvar. Ska kolla kläder och skit imorgon.
 
Pundarlyckan blev stor när jag hittade en imovane. Inatt lommer jag sova som en kung! 
 
Dock saknar jag redan stjärten. Känns tomt. Men desto bättre kommer det kännas när vi ses på söndag ♥ 
 
 

måndag? tisdag?

Igår hade jag tisdag, och idag har jag söndag. Fast samtidigt torsdag. 
Lugnare än lugnast på jobbet, slutar 16. Älskar veckorna när jag jobbar dagtid, när jag jobbar kväll blir allt så långdraget och trist. Fast iof får man sova länge då..
 
På torsdag åker jag hem till Obo, ska packa och dona. Ledig fredag, 11-03 på lördag och sen ledig söndag igen. Det behövs efter förra veckan! 
 
I helgen åker min snutt till Dalarna. Undra om han kommer prata dalmål när han kommer hem..? :) 
 
 
 
 
 

inte som det verkar

Eftersom ni verkar gilla mina listor - kommer här en om händelser, tankar & funderingar (plus någon rolig kommentar) från - och av gäster på jobbet. 
 
● en gäst drar in sin cykel i matsalen. Väldigt berusad. 
"Säljer ni cigg? Nehe ingen tobak. Snus då?" Jag ber henne ta ut cykeln och då ser hon ut som ett levande frågetecken. Var är det okej att dra med sig en cykel?! 

● jag har sett ett tydligt mönster bland män i 50-70 års åldern med massvis av ketchup på stripsen. Och de flesta ler pillemariskt och säger "frugan är inte med, så då kan jag göra såhär.." 
 
● fyra fulla personer i åldern 25-30 kommer in runt 21.45 en onsdagskväll. De beställer mat, frågar när vi stänger och jag svarar då 22.00. Tre av dem lyssnar knappt, medan den fjärde slänger i sig maten, börjar städa efter sig själv och de andra, när jag säger att de kan ta det lugnt så flinar han bara och skyndar på de andra. Sedan säger han "maten var jättegod, du är jättefin, framförallt din frisyr & det är bara några salladsblad på golvet nu. Sedan går de.
 
● en man beställer en kebabtallrik. Han vill ha både röd och vit sås. När jag berättar att vi bara har vitsås (mild och vitlök) säger han "du kan inte göra lite rödsås då?" Ja, snälla söta du, jag ställer mig mer än gärna och gör rödsås åt dig.. Nej. Jag kan inte mjölka en ko heller så du får mjölk istället för läsk. 
 

● en tjej med en hund går förbi. Hon slänger bajspåsen i sopkorgen precis vid luckan. Jag vill inte tömma en sopkorg med bajs i. Det spelar ingen roll att det låg i en påse.
 
● bli inte på viset för att du får betala mer när du köper en dipp. Inte för att pepsin är slut heller. Det är faktiskt inte mitt fel att de flesta vill ha just pepsi. 
 
● jag vet inte varför vi snart slutar med mjukglassen. Kan det vara för att det är höst och ingen köper glass mer? Ja, jag håller med, du har varit här och köpt tre gångef denna sommar, för din skull kan vi fortsätta. 
 
● jag blir glad när mina gäster är glada. 
 
● jag kommer mer än gärna ut och serverar er mat, men när det står 6 personer och väntar på att beställa skulle det vara trevligt om ni kunde möta mig vid disken och bära brickan själv. 
 
● det står en sopkorg mitt framför ögonen på dig. Kan du inte vara gullig och slänga dina egna snusar istället för att lägga dem på bordet? 
 
● pula inte ner servetterna i glaset. Tack.
 
● när ni säger att maten var god blir jag jätteglad. Tack!
 
● jag kan tyvärr inte ge rabatt för att du äter hos oss ofta. Jag får inte göra det. Och jag har aldrig sett dig förr. 
 
● ja, jag jobbar nästnn varje dag i veckan. Gör inte du det på ditt jobb? Det är mer vanligt än ovanligt att folk säger "men, du stod ju här i onsdags också. Vad tokigt!" 
 
Nu är jag för trött för att skriva fler saker. Men det finns massvis mer. Puss! 
 
 
 

jag kan allting

Blev aldrig nå koll på lägenheten, ska dit på söndag istället.
Nu är det sovdags på Urbergsterassen. God kväll! 
Ps. Jag längtar till denna helg är över. Fast nu kommer jag inte vara ledig en helg på ungefär 5 veckor. Det känns sådär. Men men, man måste ju ha till hyran å :) 
 
Tänker på min mormor. Är så ledsen att jag ska jobba imorgon, hade velat hälsa på henne. Kul sätt att fira sin 65 års dag på.. älskade fina mormor <3 jag älskar dig! 

top 3

Helgens jobbschema blev ändrat, från frdsag 16-03 blev det 16-22,  den lediga lördagen blev 11-21 och söndag en blev densamma 12-22. 
Känns skönt att slippa jobba natt - hallelulja! 
 
Igår hade jag en dipp, kunde inte sluta grina. Det var förmodligen för att jag var helt slut efter två sömnlösa nätter. 
Har drömt mardrömmar hela natten,  vaknade inte utvilad, men ändå skönt att jag lyckades somna!
Klockan 15 idag ska vi sticka och kolla på lägenheten igen, H har inte sett den än. Han var och skrev kontrakt tidigare idag :) 
Hoppas han kommer tycka om den lika mycket som jag! 
 
Kan även informera om att i slutet av september har jag fått bort en skuld från ett inkassobolag, skulden ligger på 9456 :- , men jag behöver endast betala 4778 :-, så stryker dom resten. Känns fantatiskt! 
Sedan i oktober börjar jag med en annan skuld som ligger på 11 702 :-, på tre månader blir jag skuldfri där. Hur bra låter inte det?! Snaaaaart (om några år säkert) är jag skuldfri. Det känns så jävla bra! Jag kommer ALDRIG mer att ta något på avbetalning, aldrig mer att skita i betalningar. Ska fan i mig skriva en bok om det. På allvar. 
Trots att jag under min uppväxt fått höra att man verkligen inte ska få skulder osv, var det det första jag gjorde när jag blev "vuxen". 
Det är sä idiotiskt. Smslån, kläder på avbet. som jag inte betalat, premunationer på tidningar som jag låtit bli att betala, böcker, foton... småsaker som inte kostat speciellt mycket,  men som ökat drastiskt under dessa år. 
Sammanlagt har jag skulder på 93 273 kronor. Förstår ni hur mycket det är?! Och det finns INGET av värde i dessa skulder. Det är inte så att jag har tagit banklån eller köpt möbler/hemelektronik. 
Nej.. det är saker som jag skulle haft råd med, men som jag struntat i. Hur idiotiskt är inte det?! 
Vem fan tar sms lån för att kunna gå på spelningar?! 
Tack gode gud för att jag har vuxit upp, att jag faktiskt ser framemot att betala och att jag har insett hur idiotiskt dumt det är. 
 
Nu ska jag göra mig i ordning för denna dag. Puss! 

.

Tänk om Fisen kommer tillbaka när jag har flyttat. När det är kallt ute. Så står han och jamar efter mig och vill komma in, så är inte jag där.. min lilla älskade svartvita katt.
 
Är helt slut, stressad som jag vet inte vad och önskar att jag vore ledig enda till tisdag. Behöver det. Har aldrig känt såhär, har liksom ingen ork eller koll på saker och ting. Måste sova. 
 
Dags att snyta sig och torka tårarna. Stackars H som får vara med när jag är såhär.. 

ännu en natt..

Jag sov bara två timmar natten till idag, mellan klockan 6 och 8. Jag var så trött tidigare ikväll att jag nästan började gråta. Vad sker när jag lägger mig i sängen..? Jag kan inte somna. Är helt slut, ögonen svider och jag blir arg för att sömnen aldrig kommer - men kan inte slappna av.. har för mycket tankar, är stressad konstant och känner mig allmänt ur fas.
 
Funderar mycket kring jobbet. Jag trivs, tycker om att arbeta utåt mot folk, men det är så mycket oroligheter och frågetecken. Exempelvis: jag är anställd med särskilt anställningsstöd, vilket innebär att arbetsförmedlingen betalar 85 % av min lön, jag är inte berättigad till a-kassa om jag blir arbetslös och mina arbetsgivare har inga skyldigheter gentemot mig om något skulle hända. 
Var ligger fördelarna för mig i denna anställningsform? Jag har ett jobb. That's it. Och jag är glad över jobbet, självklart. Men jag blir fundersam och orolig när jag inte vet vad som kommer hända. Vad sker om grillen går i konkurs? Då står jag utan inkomst, massvis med utgifter. Tänk om Henrik inte vill bo med mig, för att jag står utan pengar. Vad gör jag då? 
 
Det känns som att allt är rörigt, jag vet inte när jag ska hinna åka till Ockelbo och börja rensa & packa. 
Känns som att jag skulle behöva semester. Efter 6 veckors jobb ;) 
Äsch. Man ska väl inte klaga, men just nu känns det mesta så svårhanterligt och jag vill bara sova..

long time no see

Här kommer en lista på saker som skett under veckan sedan jag bloggade sist. 
• jag mätte midjemåttet och har minskat från 129 cm till 112 cm, sen i februari.
• jag har vägt mig. Den 25/2 vägde jag hela 116 kilo. Gissa hur mycket jag väger nu?! 98 kilo :D :D 
• jag ramlade ur taxin i lördags, vilket resulterade i en armbåge som gör ont.
• jag har haft mens två gånger. Med extra mycket värk.
• jag har bara sovit 2 timmar idag. 
• jag tjuvrökte i helgen, men har slutat nu igen. Är inte ens sugen,  känner mig fräsch och godluktande. Fast visst skulle det sitta fint med en cigg när jag stänger grillen på kvällen! 
• vi vet nu ett datum då vi flyttar - 8/10. LÄNGTAR! 
• denna vecka jobbar jag 47.5 timmar. 
• jag har en tvätt&städdag idag. 
• för att ta sig till tvättstugan går man genom en skitläskig korridor som är kolsvart, och lamporna tänds allteftersom man går. 
 
Nu ska jag kila ner tillbaka till tvätten, sen blir det en svängom med dammvippan och dammsugarn. 
Idag tackar jag högre makter för min medicin som gör mig funktionabell. 
 

Om

Ditt namn eller något annat som förklarar bilden

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus