ingen utväg

Nej nu får det räcka!! Jag vill inte gå i skolan. När man är 22 år och får ont i magen över att åka dit är det något som är fel..
Jag känner mig så jävla misslyckad och förtvivlad, ja, förtvivlad var rätt ord!
Jag vill inget hellre än att klara mig själv, rent ekonomiskt, men tyvärr verkar den ända utvägen vara att börja gå på soc igen. Det är det absolut sista jag vill göra, men jag kan inte plåga mig själv för att slippa det.

Ja, nu ska jag ringa till kommunen.
Nu får livet vända!!!!!


Utan balsam, både för hår & själ

Ah, vad skönt det är att duscha. Ofta löser sig många av mina problem i just duschen. Jag börjar strukturera om tankarna, slappnar av och mår lite bättre. Konstigt hur man fungerar, att lite vatten kan hjälpa så mycket.

Nu ska jag iallafall sätta på mig myskläder och läsa igenom lite naturkunskap.
Jag längtar så till nästa torsdag, då har jag möte med en syokonsulent och vi ska prata om distansstudier. Håll tummar och tår att allting löser sig!

Sov gott.


Tisdag

Förlåt att jag är så deprimerande. Jag förstår inte vad som har hänt.
Jag längtar tillbaka till rutiner. Jag får liksom ingen ordning på något när alla dagar är så olika.
Ena dagen börjar jag 8 och slutar 9.30, dagen efter börjar jag 8-9.30 9.50-11.20 12.20-14.00
Efter det går jag 8-9.30 12.20-14.00 15.30-17.00
Är det konstigt att jag känner mig förvirrad?

Jag får ingenting gjort hemma. Tvättar en maskin då & då. Diskar lite. Lägger mig i sängen, känner mig helt slut.
Energin infinner sig liksom aldrig.

Funderar på att ta en promenad. Då kanske jag vaknar till liv.


Kranen droppar & vattnet stiger

Det känns som att det är stopp i avloppet. Mitt avlopp. Allt skit växer sig större för varje dag och jag bryr mig inte om att rensa. Det går inte att rensa.
Jag har ont i magen, mardrömmar, humörsvängningar, huvudvärk.. Jag är irriterad, har ingen energi. Vill inte göra något. Vill bara vara ensam.

Jag känner mig jagad. Vill bara få vila. Om jag sover kanske allting känns bättre imorgon?
Vem försöker jag lura... Det finns inte en bättre morgon. Det är ett stort infekterat sår som varar mer och mer ju längre tiden går.

Jag är förstörd. Helt jävla förstörd.


Varning - läs ej om du ska klaga!

Nej, när ska jag få slippa alla dessa tankar, känslor och funderingar? Jag tycker att jag vänder ut och in, varenda dag. Vrider lite, försöker fokusera, byta fokus. Hitta nya sätt.
Men jag kommer inte fram till någonting. Ingenting. Det spelar ingen roll hur mycket jag funderar.
 
Det känns som att jag står still i livet just nu. Det känns som att jag inte vet vart jag är på väg. Jag känner mig relativt ensam. Rent ut av bortglömd. Fast bara lite.
Jag känner mig ensam i Sandviken, och ensam i Ockelbo. Det känns som jag är på precis samma ställe som jag var 2007 när jag hoppade av skolan. Ingenting har gått framåt. Förutom för en liten stund.
 
Jag är rädd att jag alltid kommer att vara i den här situationen. Att jag alltid kommer behöva vända på kronorna för att ha råd med saker. JAJAJAJAJAJAJAA jag röker, det är dyrt, jag vet - jag är inte dum i huvudet. MEN! Om rökning är det enda jag får göra, då får det vara så! Så shut up!


Det känns som att Patrik och jag just nu står helt stilla. Ingen av oss gör någon ansats av att bry sig. Vi liksom bara glider med. Pratar knappt. Eller han försöker väl prata, men jag är bara tyst och sur.
Jag är irriterad på precis allting.
Allt som har hänt i mitt liv har liksom dragits upp till ytan igen och hur mycket jag än försöker att dränka det så flyter det upp igen. Fruktansvärt irriterande.
 
Det känns som att jag inte har ett givande liv. Jag blir avundsjuk på folk som är sådär äckligt ärtiga och glada, som har mål och drömmar. Jag själv orkar inte ens tänka på morgondagen.
Det ända vi gör är att kolla på film. Vet inte varför. Jo, det är såklart att det är mysigt att kolla på film, men inte varje dag, varje vecka, året ut.
Vi sitter inte ens i samma soffa.
Och när vi ska sova så ligger vi med ryggarna mot varandra. jag tänkte verkligen på det när jag pratade med Sandra här om dagen. Vad tragiskt.
Jag är 22 år och lever som en pensionär.
 
Jag vill ha fart och fläkt. Någon som vill hitta på saker. Jag vill inte behöva köra bil överallt. Jag vill att någon kör åt mig. Jag vill bli utbjuden på middag, på picknick.
Jag vill sluta behöva komma med idéer. Nu kan någon annan få ge mig ideer.
 
 

måndag

Om prick en timme börjar min lektion. Dock är det så jäkla drygt att alla lektioner krockar med varandra och att jag måste försöka pendla mellan varje dag...
Idag skulle jag både behöva gå på Geografin & Naturkunskapen. Suck!
Antagligen blir det naturkunskapen, för nu är det bara två veckor kvar på den kursen.
 
Adjö!


Söndag, huvudvärk!

Aaaaah, mitt huvud! Dagen efter..
Igår hade jag väldigt trevligt, började som sagt hemma hos Mia och Mange med tacos och massa vin. Snabbt gick det! Dansade, skrattade och spelade kort. Härjade som vanligt.
Kom in på djupa diskussioner om livet.

Gick till lillpuben, drack en varsin bärs. Började prata med en kille som går med oss i skolan. Blev bjuden på allt möjligt, shot, öl, cider.
Trevliga samtal och trevliga människor.
Diskuterade fördomar, förutfattade meningar.
Träffade en brud som var den mest nedlåtande människa jag någonsin mött. Hon förstörde mitt humör för en stund så jag fick gå ut och svala av mig.

Gick hem 2.38. Mötte folk i backen som halkade, jag skrattade.
Kom hem, drack mjölk, åt en munk. Sov.
Hade 6 missade samtal imorse av han som gick i våran skola, vet inte alls vad han ville.

Nu ligger jag i sängen och låter alkoholen gå ur kroppen, skönt!
Dricker lite bananyoghurt och chillaxar.

Ha det!


GLAD!

Mätte mig tidigare på eftermiddagen, har minskat 4 cm i midjan!!! Så sjukt glad & peppad!
Lära till och med kolla två gånger så det stämde! Tjoho!

Nu är jag redo för en kväll med min vapendragare Åhrman! Det blir tacos och vinprovning och kanske en utgång.
Jag känner mig för första gången på länge FIN och nöjd med mig själv! Så härlig känsla!

Puss då!


Lördag

Igår var vi på kalas hos Patriks syster Jessica. Det var jättekul!
Idag känner jag mig dock skitbakis trots att jag bara drack vatten.

Ska dra igång med lite städning här hemma och ikväll ska jag umgås med Mia. Vi ska ha vinprovning.

För övrigt känner jag mig nästan olyckligt kär idag. Vet inte varför!


Godissug & havregryn

På eftermiddagen blev jag akut godissugen, men jag tog mig en banan istället.
Har precis läst lite i pedagogik boken, förbereder mig inför morgondagens lektion.
Ska försöka mig på att förstå något av naturkunskapen också, men det blir nog svårt.. Varför känns det som att jag är den ända som inte förstår hur man labbar?
Jag vet inte ens vad en jäkla pinpett är. :( nåja.

Nu ska jag bajsa. Puss då!


Förvirring, ilska & tankar

Jag känner mig så extremt förvirrad. Jag vet inte om jag mår bra eller dåligt. Jag vet inte hur jag ska göra med skolan.
Jag vet inte hur vi ska klara oss ekonomiskt om vi helt enkelt inte måste börja gå på bidrag igen, vilket jag absolut inte vill.

Det känns som att jag/vi har gått två steg bakåt i livet, när jag arbetade gick allting framåt, det såg ljust ut.
Nu sitter jag här, med ångest och oro över hur allting ska bli.
Om jag kunde få ett jobb igen, en roligt jobb med härliga kollegor. Det hade varit något det!

Jag har ju ganska mycket arbetslivserfarenhet för att bara vara 22. Jag har ett halvt A4 med cv, och tre referenser.
Jag har ett sjujävla personligt brev och en härlig personlighet.
Varför känns det ändå som att jag kommer att sitta med socialbidrag innan månaden är slut, med obetalda skulder som endast hälften var borta ifrån..

Nej fy vad tråkigt allting känns.
Idag tänker jag tillåta mig själv att känna såhär. Åkte hem från skolan gjorde jag också, lektionerna ger mig ingenting ändå. Läraren diskuterar bara med några tjejer som pratar om helt andra saker än vad lektionen handlar om.

Klockan 10 ska jag gå till arbetsförmedlingen, skriva in mig och fråga dom vad jag kan göra.
För stämpla kan jag inte heller, var inte med i ett år i a-kassan. Så det är ju kört.

Jag saknar min storasyster.


ADD - vad är det?

Oj vilken jobbig kväll jag har haft. Tårarna har sprutat och jag har känt mig hopplös.
Jag tror att bomben släppte nu, det går inte längre att hoppas att jag en dag kommer vakna och vara som "alla" andra. Nej, jag kommer för resten av mitt liv ha detta handikapp.
Det var lättare innan förra onsdagen, då kunde jag sluta ögonen på kvällen och tänka "Imorgon ska jag göra det och det annorlunda. Jag ska slappna av och inte drömma mig bort för mycket. Måste fokusera. Koncentrera."
Nu kan jag inte tänka så längre.
 
Visst känns det också skönt. Skönt att ha svart på vitt att det är något som inte står rätt till. En förklaring till varför jag alltid har varit som jag är. Varför jag inte har kunnat förstått, snappat upp, koncentrerat mig och varför jag har blivit så förbannad.

Men det känns också som en sorg. Som att jag har burit på något som har vägt så mycket. Något som helt plötsligt slits bort från mina armar.. Mina armar som burit, kånkat omkring och haft mjölksyra. Helt plötsligt försvinner den bördan och ersätts av något som går att ta på, något som går att uttala. ADD.
För mig känns det inte som att det bara är skönt. Nej, det skaver litegrann. Som ett par nya skor. Jag vet inte riktigt hur jag ska hantera alla känslor och tankar som simmar omkring inom mig.
Hur ska man egentligen känna när man får ett slutgiltigt svar på hela sitt livs fråga? Vad är det för fel på mig?

Nu när jag har fått diagnosen så känns det sådär överdrivet tydligt. Som att jag skulle kunna skratta rakt ut i solen, det har ju varit så uppenbart hela tiden. Alla kännetecken, alla känsloutbrott, att aldrig vara på en och samma våglängd utan hela tiden pendla mellan förbannad, ledsen och strålande.
Jag blir frustrerad när jag tänker på att mitt liv kanske hade sett helt annorlunda ut om jag hade fått den hjälp när jag var liten. Jag kanske inte hade behövt sitta med studielån nu för att läsa upp gymnasiet. Jag kanske hade fått den hjälp som jag skulle få.
Jag kanske skulle ha mötts av en helt annan syn, människor skulle inte ha tyckt att jag var så envis, bångstyrig och frånvarande. Människor kanske hade förstått.
 
Jag har under hela mitt liv (okej, det jag kommer ihåg) mötts av oförstående lärare som har tyckt att jag varit jobbig då jag har ifrågasatt, undrat, funderat.
Kompisar som tyckt att jag varit frånvarande för att jag har försvunnit bort i drömmarnas värld.
Pojkvänner som tyckt att jag varit seg. Dryg. Pantad.
 
Jag vet så väl att detta kommer att ta ett tag att bearbeta. Jag vet att allting inte kommer att bli bra bara för att jag börjar med medicin. Men jag vet också att mycket kommer hjälpas.
Jag kanske äntligen kommer mötas av förstående. Av positivitet.

Jag sörjer bara lite. För nu kan jag inte längre drömma om att vakna en morgon och vara annorlunda. Nu vet jag definitivt att mitt liv kommer att vara format runt detta, tills dagen jag dör.
 

Tisdag

Idag har jag haft en relativt bra dag. Förutom morgonen i skolan. Måste ta mig en ordentlig tankeställare på hur jag ska göra.. Trivs verkligen inte alls. Men ingen verkar förstå det och det känns väldigt tråkigt...

På förmiddagen åkte jag till Brattfors och spenderade några timmar tillsammans med mamma, Danne, Bibi och Clarie .. Det var väldigt mysigt och energigivande.
Hann träffa mormor en sväng också.

Sen kom jag hem och åt lasagne. Den var om möjligt ännu godare idag.
Sen har jag sökt två jobb, ett i Sandviken och ett i Skutskär. Håll tummarna på att jag får något av dom!

Jag är just nu så mätt att jag har riktiga kramper i magen, och är lite irriterad.
Imorgon går jag 8-14 i skolan och efter det måste jag sätta mig och plugga.

Hänger för övrigt inte med på lektionerna, framförallt inte naturkunskapen. Jag fattar inte vad det är läraren försöker få fram på lektionerna så jag stänger liksom av.

Vad ska jag ta mig till i livet?
Jag vill inte slösa bort tid och pengar på att gå i skolan när jag ändå inte tycker om det..
Jävla funderingar hela tiden, blir galen!


Varför händer det ingenting?!

Bläääääääääääää. Jag vill gå ner 5 kilo, NU!
Jag tycker att jag försöker och försöker men det händer liksom ingenting. Jag har inte druckit läsk, inte ätit godis, jag har promenerat, tränat på gym, gjort övningar hemma, äter mycket mindre potioner mat osv osv osv.
Men varför står allting still?!

Jajajajajajaja. Jag har sagt att jag inte har bråttom, och det har jag väl inte heller. Men det hade varit uppskattat om någonting skedde. Bara kanske -3 eller kanske -2 cm... ?
Är det för mycket begärt?

För övrigt har jag haft en väldigt bra dag. Förutom att jag tror att jag har fått magkatarr, men det vet man aldrig. Jag är hypokondriker så då har jag oftast något fel.
 
Adjö på er små duvor.
 

Heja mig!

Har precis landat hemma efter en promenad i det härliga vädret. Dock ingen direkt sol, men kylan var så skön mot mina kinder och i mina lungor!

Nu ska jag hänga tvätt och duscha, sen blir det att äta mat.
Har även bakat vaniljbullar idag! Och inte druckit läsk på två dagar :)

Skola imorgon, börjar dock 12.20 så kanske klämmer in en promenad innan?

Puss!


Fredag = surdag

idag har jag varit sur sedan jag vaknade. hela dagen har gått i gråskala och det verkar inte bli direkt färgglatt.

är skitsur på Patrik för en grej också, men han verkar inte över huvudtaget förstå varför, typiskt honom.
jag har världens värsta dag!!!!!!!!!!!!!!!!

önskar att jag vore någon helt annanstans än hemma just nu, katterna går mig på nerverna, den här skitiga lägenheten går mig på nerverna och Patrik går mig på nerverna.

Lämna mig ifred i en jävla vecka så får vi se om jag är färgglad sen.
Hejdå!


slut i armarna

Hallå där köp blåbär!
Har precis kommit hem efter ett träningspass med världens härligaste Josefin. Vi boxades, "sprang på stället" , tränade pattarna och armarna tror jag. (Jag har inte så bra koll på det här med vilka kroppsdelar man tränar :))

Kan meddela att jag skakar i överarmarna och har i ärlighetens namn svårt att skriva ;) så ska det kännas!

Imorgon ska jag ta en härlig PW ute i friska luften!

Ps. Funderar på en karriär inom boxning. Grymt skönt att slå ur sig aggressioner och frustrationer!


två steg bak ett steg fram

Har haft riktiga skitdagar.
Fast igår var en bra dag.


Igår hade jag en fin dag. Det gick bra i skolan, till och med på Pedagogiskt ledarskap kursen, jag åkte hem med ett leende på läpparna.
Åkte till sjukhuset där jag skulle ta upp min utredning angående ADHD igen, trodde jag ja. Jag skulle få en diagnos. Sagt och gjort. Jag har tydligen ADD.
Det förklarar så otroligt mycket om varför jag är den jag är. Det kändes allvarligt talat som att jag gick ner 10 kilo.
Börjar med medicin nästa vecka.
 
Idag var jag på PL kursen igen. Vi skulle ha en föreläsning med rektorn på CVL, och sedan sluta. Men när föreläsningen skulle börja så skulle vi sitta antingen två och två eller tre och tre och diskutera lite frågor.
Vad händer?
Jag blir ensam.

Jag har det inte i mig att fråga om jag får sitta med någon, det går bara inte. Så vet du vad jag gjorde? Jag åkte hem.

Det är inte så kul, trevligt, bejakande, fantastiskt att känna sig utanför. Det är inte ett dugg kul att när man kommer in till klassrummet och sätter sig vid ett bord, att två stycken byter bord.
Det gör ganska ont i ärlighetens namn.
Jag tyckte/tycker synd om mig själv så jag åkte och köpte tulpaner till mig själv. Får se hur länge jag får ha dom i liv innan Bullen börjar välta vasen och äta upp dom.
 
Jag vet inte vad jag ska göra faktiskt. Jag mår inte alls bra, varken psykiskt eller fysiskt.
Jag gillar att studera men hatar att vara i skolan.
Jag vill bara plugga distans.
Jag får sådan ångest när jag är där, vill bara börja gråta. Varför känns det såhär?!
Det spelar ingen roll hur mycket jag försöker tänka på annat, tänka positivt och försöka strunta i allt. Det går inte. Det tar stopp.
 
Jag vill inte studera. Jag vill jobba igen. Jag vill jobba på världens bästa jobb :(
 

stressande magar & trötthet

Jag tror jag drabbades av en plötslig feber, eller något liknande, började frysa nå hemskt och blev helt trött och grinfärdig. Drygt!

Jag måste verkligen plugga idag, jag vill inte hamna efter.
Jag läser 50 poäng på endast 5 veckor, så det går väldigt snabbt. Men det är kul!

Hejdå!


45 minuter skola

Började 8 imorse, var ovanligt pigg, har vaknat före klockan två gånger nu, det har aldrig hänt förr.
Iallafall så var jag bara i skolan i 45 minuter istället för 1,5 timme, för vi skulle skriva labbrapport på skolans datorer, och jag har ingen inloggning, så jag skriver den hemma istället :)

Idag ska Putte till arbetsförmedlingen klockan 10, och då funderar jag på att åka till Dollar så länge. Måste köpa en pennvässare och lite annat skit.

Sen idag ska jag träna med Josefin, någon gång på eftermiddagen tror jag. Och så ska jag iväg och köpa en skolbok av en tjej.

Nu vet ni hur denna dag ska spenderas också. Grattis!


att vara tjock & träna

Idag blev jag ledsen. Det var ingen förutom jag själv som gjorde mig ledsen.
Jag blev ledsen när jag kom in på gymmet och skulle träna, för i mitt huvud ekade tankarna "åh, nu kommer dom att titta på dig för att du är tjock!" "dom räknar med att du bara kommer komma hit två gånger."
osv osv.

Det är aldrig någon som har sagt så till mig. Inte ens antytt. Nej, det är jag själv.
Jag själv har satt igång tankebanorna på -100 och uppenbarligen bestämt mig för att människor tänker sådär.

Några kloka vänner har sagt till mig - "folk tänker nog mer elakt om de ser en överviktig som äter pizza."

Och det är sant. Så jäkla sant!

Anledningen till att jag har börjat träna, faktiskt köpt ett gymkort, är ju för att jag vill ta tag i mitt liv. Jag vill bli sundare, få ett ökat självförtroende och bidra med något bra till mig själv.

Om nu 10 stycken vältränade människor är där på gymmet, vad bra! Vad bra att jag kan få se hur jag också kanske kommer se ut inom en framtid.

Ja, jag har bestämt mig nu. Vill dom kolla, så kolla på! Jag vet att det dallrar, skakar & att jag svettas - men det är ju det som är vitsen med att träna!
Kolla på mig om ett år igen, och då förväntar jag mig applåder!

(INGET av detta har hänt på riktigt, det är mitt huvud som spelar mig ett spratt!)


jag kommer aldrig att bli någon annan än mig själv

Otaliga gånger försöker jag att lura mig själv, låtsas att jag gått framåt. Att jag inte längre står kvar på samma ställe. Men vem försöker jag lura mest, mig eller dom andra?

Jag har alltid varit den här Zanna. Jag har alltid varit för rädd. Ett fåtal gånger har jag övervunnit min rädsla, men man kan betona ett FÅtal.

Jag försöker hålla upp ett yttre som inte speglar det inre. Ett yttre som inte visar alla rädslor och all panik.
Men jag kan inte låtsas längre, för då hindrar jag mig själv från att vara just det, mig själv.

Jag minns så tydligt att jag var rädd när jag var på ridskolan. Aldrig rädd för hästarna, men rädd för människorna.
Jag var rädd på basketträningarna. Aldrig rädd för bollarna, men rädd för människorna.

Jag är den jag är och det är dags att jag accepterar det.


Fastfrysta dörrar!

Jag blir tokig! Förardörren har fryst totalt på bilen, vilket betyder att jag måste krångla mig genom till passagerardörren när jag ska gå ut eller in. Vilket betyder att jag får massa spakar i röven, vilket betyder att det gör ont som vilket i sin tur betyder att jag är på jättedåligt humör.

Idag tänker jag inte göra någonting. Bara försöka bli glad.

Hoppas innerligt att dörren släpper tills imorgon, annars får jag väl gå till skolan. Vägrar hålla på såhär där,

Hejdå.


Lördag.

Sov länge idag, det var väldigt skönt! Nu har jag precis gjort en sockerkaka som står i ugnen, smaskigt!

Ska dammsuga lite och diska upp sedan igår. Sen har jag inga planer för dagen, blir nog bara att ta det lugnt :)

Puss då!


försöker plugga men det går inte..

Sitter hemma, har precis ätit lite köttgryta som jag snodde ihop och tänkte plugga lite mer på naturkunskapen. Sitter och svarar på alla frågor från första kapitlet, trots att det är första lektionen på måndag. Men hey, jag är en pluggis ;)

Det är dock svårt att plugga när Fisen konstant lägger sig raklång över mina böcker. :) Tokhjärtat.
 
Det är skönt att vara ensam hemma en stund. Patrik kommer hem runt 16. Tills dess tänker jag slöa lite och kanske dammsuga av här hemma, vi får se.
Jag gick iallafall inte på pedagogik lektionen idag, ringde till en syokonsulent men hon svarade inte så jag lämnade ett meddelande. Får väl se om hon kanske ringer upp på måndag.
Om jag inte kan byta till något annat ämne så får jag helt enkelt stå ut, men det känns inte bra.
 
Nu ska jag slöa. Adios!
 
 

Förlååååt

Förlåt för det tidigare inlägget, jag känner mig bara så frustrerad.
Bland det värsta jag vet är att vara ensam på nya ställen. Herrejävlar, jag har ju nästan nyss lärt mig att gå in på en affär själv.

Jag tycker att det är jättejobbigt att inte veta vem man ska prata med när man är ensam, alltså inte en vän utan tex den där människan som fixar inloggning.
Hur ska jag veta hur hen ser ut? Hur ska jag få reda på vad vi ska göra i kurserna om jag inte kan se det?!

Nej, idag har jag ingen bra dag,
Adjö,


Fittjävlar

Jag hatar redan att åka till skolan!! Jag står här nu och känner mig så jävla bortkommen och pinsam.

Jag älskar att studera, det handlar inte om det.
Det handlar om att jag får ångest och panik varje gång jag närmar mig någon form av skola.
Jag klarar helt enkelt inte av det.

Jag har ingen inloggning till skolans system, jag vet inte vem jag ska prata med för att fixa det heller.
Jag vill verkligen inte läsa den där jävla äckel kursen med massa blånegrer och pizzabagare! Hur ska dom fatta vad jag säger när dom inte ens fattar vilken kurs dom läser?!


ett bakslag..

Skjutsade Patrik till jobbet imorse. Tänkte först åka hem till mamma och hälsa på när jag ändå var i krokarna men jag bestämde mig för att åka hem, käka frukost och åka till gymmet och gå på crosstrainern i 30 minuter.
Kom hem, bytte om. Satt mig i bilen. Blev nervös över att vara själv på gymmet. Åkte iallafall dit. Öppnade dörren och där stod det säkert 7 muskelknuttar och tränade. Så vad gjorde jag? Jo jag vände och åkte hem.
 
Något som jag har oerhört svårt för är situationer där jag måste vara ensam. Och framför allt utelämnade situationer.
Aldrig att jag går in på ett gym som den fläskpaddan jag är och börjar träna när folk ser på. Aldrig. Absolut inte om jag är ensam.
Det tar liksom stopp i hjärnan och jag försöker hitta flyktvägar. Visst låter det lite sjukt?
Nja, kanske inte. Jag fungerar helt enkelt så.
 
Vissa gånger går det bättre än andra. Som i skolan tex. Förr vägrade jag gå in på en lektion om det inte var någon där som jag kände sedan tidigare. Men igår gick det hur bra som helst. Just för att jag hade bestämt mig för det.
Men något säger mig att jag inte kan bestämma mig för att gå ensam på gymmet.. Det säger liksom stopp i precis hela kroppen.
 
Jag blir nästan som en rädd liten fågelunge, med andan i halsen, hjärtat i halsgropen och skakar.
Jag önskar verkligen att jag inte var såhär!
 
Men.. Jag tänker inte ge upp dagens planer för ett träningspass för det.  Nej då, jag tänker dansa här hemma! Det är minst lika bra träning det med :)

12.20 ska jag vara på CVL för introduktion för geografin, och efter det har jag den första lektionen i Pedagogiskt ledarskap, eller vad fan kursen heter.
 

Ren & fräsch

Nu är jag nyduschad, har färgat håret & har köpt en ny tröja. En grå hoodie med hög krage - älskar sådana!
Så imorgon blir jag fager på första skoldagen :)
Gjorde även ett fynd på en ny fondation idag med! Toppen!

Good night folks.


nytt kök & en mysdag

Idag har jag umgåtts med min fina mamma, vi åt sallad till lunch och sen åkte vi och strosade runt i lite affärer, sen tog vi en fika på stan.
När mamma hade åkt hem så skulle jag börja laga lite mat, skulle precis starta ugnen och vred på vredet, eller vad man nu ska kalla det, då fick jag jordens stöt och det slog gnistor mot mig.
Det small till i hela lägenheten och precis allt blev svart....
Det var en säkring nere i källaren som gick förstår ni. Så imorgon ska vi få ny spis, kyl & frys! Superkul :D

Vi skulle ju få det detta år, men SandvikenHus är alltid så jävla sega så det hade vi säkert inte fått förens i sommar, så nu skyndades det minsann på :)

Imorgon börjar jag skolan också. Det ska bli jättekul! Har köpt en ny almanacka idag, älskar almanackor - dom innehåller precis allt i mitt liv känns det som. Viktiga tider, möten, tankar, drömmar, dikter, texter.
 
Nu vet jag inte vad jag ska göra. Är hungrig som en varg, men svårt att laga mat när man inte får röra spisjäveln.

Nåväl. Tar min huvudvärk och lägger mig i sängen.
Har inte tränat idag heller, men imorgon då jäklar! Jag lovar.. Eller nej, jag lovar inte alls det! :)

Puss!

följ dina drömmar

2013 är mitt år. Jag känner det i hela kroppen.
I år tänker jag inte låta någon tala om för mig att jag inte kan. För jag kan.

2013 är mitt år.


tisdag

Idag hade jag vägningsdag enligt Viktväktarna, och jag har faktiskt gått ner 1 kilo :) Det var skojigt.
Jag mätte mig även idag, glömde av det förra veckan, så det blir ännu mer intressant att se sen om man förlorar några centimeter.
 
Just nu sitter jag i telefonkö till CSN, måste berätta för dom att jag precis har lagt till ett till ämne så det inte blir något krångel med pengarna sedan.
Längtar väldigt mycket tills jag börjar skolan. Vill ha läxor, känna mig stressad och ha pluggdagar.
 
Men mest av allt längtar jag tillbaka till jobbet. Jag längtar efter min fina mamma. Och min fina pappa.
Vad surrealistiskt det känns att säga att man är arbetslös.. Jag har fortfarande inte ändrat på Facebook heller, för jag vill helt enkelt inte.
 
Idag ska jag äta hamburgare med massor av sallad. Det är gott! Patrik äter strips till han. Så nu fick ni veta det också ;)

Ha en fin tisdag.
Puss

dåligt samvete & redan träningsvärk

Ja jävlar vad jag kände mig död idag! Svetten rann som i ett vattenfall och jag trodde aldrig att jag skulle få tillbaka min normala ansiktsfärg igen :)
Men i jössenamn vad härligt det känns att träna, varför har jag inte gjort det tidigare liksom?!

Idag åt jag dom första kolhydraterna sedan i onsdags också. Dagarna före har jag käkat kycklingsallad bara. Men idag slog jag på stort och åt köttfärssås och spagetti :) nomnom.

Var nyss på affärn, köpte lite choklad, men efter två tuggor fick jag dåligt samvete och släppte chokladkakan. Bra! Jag börjar komma någonstans på vägen!

Imorgon ska jag storstäda köket, försöka få någon struktur i skafferiet och sedan umgås med Amanda, vi tar det imorgon istället för idag.

antar att jag kommer ha den fetaste träningsvärken imorgon (hade faktiskt inget ont alls igår!) men den ska jag nog promenera bort.

Kuckeliku - Hejdååå!


Söndag - tränar

Nu står jag utanför gymmet och väntar på Josefin. Vi ska träna idag igen :)
Det känns så himla skönt att jag tycker att det är roligt, och att jag faktiskt VILL göra det!

Det går jättebra med viktväktarna också, jag håller mig till och med nedanför pointsen, för jag får allvarligt inte i mig all mat som jag tydligen ska äta.
Igår drack jag kanske 2-3 33 cl burkar, det är fortfarande mycket, men betydligt mindre än 2 liter!
Kanske slutar jag helt sen, vem vet?

Senare idag ska jag umgås med Amanda, vi ska sola och kanske kolla på film.
Igår när jag var och solade så brände jag mig lite i pannan, men det känns och ser ut mycket bättre nu :)

Adjö!


Lördag, söndag?

Suck. Vilken otroligt seg dag detta har varit.
Jag vaknade, åkte ner på stan och hämtade ut medicin till Patrik, köpte ett par jeansleggins för mitt presentkort, kom hem och gjorde sallad och sen hat jag inte gjort ett skit.

Är lite rastlös samtidigt som jag är seg. What to do?
Känner inte för att städa heller, fast det behövs i sovrummet.. Har iallafall dragit bort alla sängkläder och tvättat dom och ska bädda rent. Får väl sysselsätta mig med det då.
Sen funderar jag på att åka och sola, jag är så blek så jag ser ut som ett spöke!

Adjö små kokosbollar!


Zumba & en dator som krånglar

Tidigare ikväll laddade (olagligt, eviiiiil) jag hem lite zumbaklipp. Haha, ja, behöver jag ens berätta att jag såg ut som ett fån?
Värre blev det när Patrik kom in och kollade på mig OCH skulle börja visa mig hur man skulle göra.
Åh, älskling! Du är så go :)

Iallafall så la jag ner det lika snabbt som jag kom på tanken.. Det är nog inget för mig, men det gör inget :)
Jag får helt enkelt dansa lite till kinect. Kanske. Vi får se.


Jag har ätit massor med vindruvor, sådär mycket att jag fiser som en häst. Usch ja. Gaser är det bra med här ikväll. :p

Nu är det snart dags att ta tabletterna och bli lite trött.
Hörs då!


Fredag, gym & sallad

Idag mötte jag upp Josefin på stan, jag köpte en gymkort och så gick vi och tränade.
Det var hur kul som helst :)

Innan var jag ganska pirrig och tänkte "vad fan har jag gett mig in på?!" Men det gick hur bra som helst!
Vi började med att cykla en stund och sen körde vi ben&rumpövningar.
Räknar med att få träningsvärk imorgon så jag håller på att städa här hemma nu ;)

Älsklingen har kräkts flera gånger så han ligger i sängen och vilar stackarn. Medan jag tar itu med all kattsand (BULLEN!!!) som ligger överallt. Nåväl, jag ska kanske inte ta i..
Längtar så till katterna börjar göra sina besök utomhus igen, hatar verkligen att ha kattlåda!

Iallafall så började jag med viktväktarna i veckan, och de senaste dagarna har gått toppen, jag har hållt mig till pointsen jag "får" äta och fyller i hela tiden vad jag stoppar i mig.
Jag har bestämt mig för att inte utesluta något från min "diet" utan kommer fortsätta att dricka cola om det är så, men en betydligt mindre mängd.
Eftersom jag tidigare har försökt att utesluta saker helt och märkt att det inte fungerar så blir det bäst såhär :)

Jag och Amanda satte ett mål idag också. Den 15/6 - 2014 ska vi springa Högbo runt! Det kommer bli toppen! Vi valde att sätta det om 1,5 år just för att det ska kännas realistiskt.

Jag har satt upp delmål också, jag vill bland annat minska en klädstorlek fram till påskafton, så vi får väl se hur det går :)
Just nu är jag iallafall superpeppad på en bättre livsstil (dock handlar inte allt om att minska i vikt för mig, utan det handlar mycket om att få känna mig piggare, gladare och ha mer energi),

Nu ska jag återgå till städningen och senare ikväll blir det film & lite melon.
Ha en fin fredag :)


bandy + bilder

Idag har jag spenderat 8,5 timmar på Panget och städat. Vi håller som sagt på att städa ur där.
Det gick bra, men är mycket kvar dock. Ska tillbaka imorgon och blir väl där sisådär hela dagen. Men det går nog bra det :)
 
Efter att jag kommit hem hoppade jag in i duschen, åt lite potatisgratäng och satte på mig min nya hoodie - BAZINGA! sen åkte jag och Patrik till Arenan för att kolla på bandy (Patrik vann två biljetter igår) det var min allra första bandymatch och det var skitkul!
Jag hade med mig kameran och fotade 445 kort - haha! Helt sjukt, roligt & jag fick så många oslagbara foton!
 
Det var så mysigt att göra något tillsammans med min favorit, gå på en riktig dejt och jag blev till och med bjuden på en korv ;)

Bjuder på lite bilder. De två från bandyn är mina favoriter. Och den på målvakten är bara ett test jag gjorde :)
Sen är det lite andra bilder från andra tillfällen också.
 
Adjö :)
 
 
 

2013

Igår firade vi in det nya året hemma hos Mia & Mange.
Vi åt helstekt fläskfilé, potatisgratäng och sallad. Till efterrätt hade jag gjort en smarrig citron&blåbärstårta, den var smaskens.
Vi spelade spel och tittade på fyverkerierna.
 
Idag har jag gjort tårtbotten (ska göra en till tårta att ta med till Panget imorgon när vi ska vara där och städa) och så har jag gjort god mat till mig och Patrik.
Somnade nyss en stund i soffan och Putte sover i sängen. Känns som söndag idag.
 
Nej, jag ska väl kanske gå och göra lite citronkräm till tårtan då.
Och ikväll blir det att bara ta det lugnt i soffan. Imorgon ska vi befinna oss i Ockelbo klockan 8. Drygt att gå upp så tidigt när jag har varit bortskämd i 1 ½ vecka nu.
 
Förresten önskar jag mig en Ipad.
 
Ps! På fredag köper jag gymkort och börjar gymma med Josefin. Det ska bli intressant & roligt :)
 

Om

Ditt namn eller något annat som förklarar bilden

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus