Över norden jag härskar

Jag älskar att ha en renbäddad säng, absolut, men vad jobbigt det är att bädda rent! Och alltid ska jag syssla med det på kvällarna, precis innan man ska lägga sig. Dumt!
 
Iallafall så ringde min kära moder och frågade lite snällt om jag kunde åka till Ockelbo nu på kvällen och fota några kanelbullar som hon ska ha med i en tävling. Och jag var snäll och gjorde det.
Kom hem för bara kanske 15-20 minuter sedan, sitter och trycker Sabaton nu och ska väl snart hoppa in i duschen för att sedan sova.
Men.... Patrik sitter just nu och bajsar, så jag antar att jag måste vänta i en timme ungefär innan det är riskfritt att stiga in i badrummet!
 
Imorgon ska jag sova länge, just ja, har glömt berätta att jag blev sjukskriven av läkaren igår pga min huvudvärk, är sjukskriven fram till söndag, men självklart om jag känner mig bättre innan dess så jobbar jag :)
 
Utöver det kan jag berätta att jag funderar på om något djur har bosatt sig i mitt vänstra och lagt ägg eller något, det kliar så inåthelvete och gör ont när jag trycker på det där bakom! HUA!
Tänk om jag är den spindeluppfödare nu? I örat?!
 
undra vad vi kollar efter här?

bilder från helgen

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vår "mini-semester" & Kuggnäsfestivalen

Sådär ja. Nu har det gått några dagar och jag är alldeles redo att skriva ner våra upplevelser på papper... Okej, på datorn.
 
Till att börja med åkte vi iväg hemifrån runt 11 tiden i fredags förmiddag, vi gjorde några behövliga stopp på bland annat Apoteket samt Siba.
Åkte vilse i Gävle, istället för att åka mot Stockholm hamnade vi mot Sundsvall, redan där började jag att bli surig och kände mest för att åka hem igen och sova.
Men efter några felåkningar hamnade vi på rätt väg & var iväg på riktigt!
 
Vid E4'an utanför Stockholm var det världens bilkö. Vi stod stilla och väntade och väntade. Tillslut började bilarna framför mig att köra om någon längre fram, det var visst en tjej som hade råkat köra in i ett båtsläp och hela hennes bil var som ett dragspel.. Inte kul :/
Vi tog oss också förbi och fortsatte våran färd.
 
Var väl framme vid hotellet runt 15.30 om jag inte missminner mig. Hoppade i duschen, fixade oss och åkte sedan till Strandstuviken för att plocka upp Sarah & Mathias.
Sedan åkte vi till festivalområdet och betalade in mig och strosade runt.
 
Jag hade så himla kul åt alla människor. Fulla människor med konstiga frisyrer (dom som inte var rakade då ;))
Fotade hur mycket som helst och lyssnade på musik.
Fick träffa Kulan, vilket var kul. :)

Det var mycket poliser där också, vilket jag tycker är jättebra. För det första kan människorna som befinner sig på festivalen/campingen känna sig trygga, det finns hjälp om man skulle behöva det, samt att allmänheten kan känna sig säkra på att ingen kör onykter osv.
Fotade lite poliser och bilar, men dock var ingen lika snygg som våra Ockelbopoliser, såklart ;)

Njord började att spela strax efter 00. Jag kände mig som värsta fotografen som gick runt överallt och fotade, folk hoppade omkring och skrek och donade. Det var riktigt kul!
Efter deras spelning åkte vi tillbaka till hotellet, för att köpa en påse Gott & Blandat, som förövrigt fortfarande ligger oöppnad i min väska, och sedan sova.

På lördagen steg vi upp strax efter 10, gick ner och käkade frukost och tog sedan en roadtrip i Nyköping. Gick på museum, satt på stenmurar, myste vid Ån och såg roliga fåglar.
En helt fantastisk dag med mitt hjärta helt enkelt.
Efter detta åkte vi tillbaka till hotellet och sov i 2 ½ timmar, vilket var väldigt behövligt!
Duschade, gjorde oss i ordning och åkte till Kuggnäs igen. Patrik fick stå och sälja skivor, jag stod och fotade tills batteriet tog slut och sedan åkte vi och käkade.
 
Ultima Thule spelade sin absolut sista spelning runt 00 tiden på lördagkvällen. Självklart stod jag där utan kamera..... men det var riktigt skoj!
Efter deras spelning åkte vi till Donken för att köpa nattmat. Vi fick allvarligt vänta i över 40 minuter på våran mat!! Helt sanslöst. Och då var det knappt nå folk där som skulle ha käk.
 
Åkte hem och sov. Steg upp på söndagen, käkade frukost, packade ihop våra saker och begav oss mot Stockholm för att hitta till Media Markt och min älskade syster:
Patriks mobil navigerade oss rätt, jag satt och grät samtidigt som jag körde, FÖR JAG KAN INTE KÖRA I STAN!!!! Kan man inte ens köra i SANDVIKEN så kan man INTE köra i STOCKHOLM!
2 filiga rondeller, folk som cyklar framför, bakom och på sidan av bilen, trafik överallt, en jävla spårvagn som kommer bakom och hundratusentals stoppljus.
Neeeeeeej tänkte jag. Navigera mig hem!!
Sagt och gjort. Vi lämnade Stockholm (men vi åkte iallafall förbi Media Markt!) för att åka till Uppsala där vi skulle spana in Domkyrkan.
Jättemysigt! Vi tände ett varsit ljus, jag för Lakrits & Putte för Ago.

Åkte sedan till MAX där vi åt. Jag tappade ut en läsk nästan på en annan gäst, vilket fick mig att bokstavligt talat sjunka ner under jorden. Har aldrig skämts så mycket i mitt liv!!! Hua!
Sen kom vi hem, katterna var helt galna och vi var trötta.
 
Men allt som allt har det varit en fantastisk helg, tillsammans med min andre hälft.
Jag är så glad att jag följde med och kan garantera att jag blir med nästa år också :)
 
 

Snart så

Hejsan. Jag kommer att blogga imorgon, jag har världens huvudvärk, vilket jag har haft varje dag i 2 veckor nu.. Jag kan inte stå upp utan att börja må illa och det känns som att hjärnan ska explodera.. Imorgon ska jag ringa HC och be om en hjärnröntgen. Imorgon kommer jag att berätta om helgens minisemester & festivalen! Puss


några timmar kvar

Hola, Ahalan, Hello, Hej!
Nu sitter jag hemma, jobbade 11 timmar idag, min kropp är mör och jag är trött. Men jag måste packa klart, och gå igenom allt igen.
Efter jag har packat ska jag hoppa in i duschen och sen sova, för då blir det snabbare imorgon!
 
Vi har suttit och lyssnat på introt flera gånger nu - jag blir alldeles pirrig! Ser fram emot att se var Putte håller till en helg varje sommar, ska bli spännande att höra den nya skivan live och självklart blir man lite mallig när ens favoritperson sitter där uppe på scen och bankar skiten ur trummorna :)
 
 

stress

Onsdag.. Jag känner mig jättestressad och har ont i magen, har så mycket att göra inför när vi åker på fredag förmiddag.
Vi åkte direkt och handlade lite saker som ska med, efter jobbet, sedan kom vi hem och då diskade jag brontodisken, startade en tvättmaskin & nu sitter jag här.
Ska strax färga håret och hoppa in i duschen, sen ska jag packa och dona.
 
Varför gör jag detta ikväll? För imorgon jobbar jag till sent på kvällen, så då hinns det inte med.
Nej. Nu har jag inte tid för detta.
 
Adjö så länge.

Sjuk & less

Här ligger jag i sängen, har legat här sedan jag kom hem klockan 17. Jag är fortfarande jätteyr & känner mig helt färdig.. Men kan dock inte slappna av.. Varför? Jo, för att köket är fullt med disk och det kryper i kroppen på mig när jag vet om det. Det har till & med kommit bananflugor :@ Patrik är & repar, annars hade han fått diska.. Jag har inte ätit heller, bara en majsburk, all mat är i frysen & jag har absolut ingen lust att tina något till mig själv. Kommer förmodligen inte att blogga mer idag. Hörs imorgon. Hej!


Svindel

Hujeda mig! Jag mår inte alls bra.. Hela eftermiddagen har det snurrat omkring mig, det har känts som att jag ska svimma när som helst & golvet har rört på sig ... Förstår inte vad det är för fel. Men drygt är det iallafall! Har precis ätit lunch, fisk & äggsås. Mums!! Ska göra kycklingburgare nu innan jag slutar, sen ska tydligen Annette åka med oss hem, men först ska vi kolla på en lägenhet åt henne här i Obo. Suck.. Jag som vill hem så fort som möjligt när jag slutar :/ Vi får helt enkelt hoppas att det går fort! Hej så länge.


Kakbak & ömma lemmar

Befinner mig på jobbet. Har en kaka i ugnen som ska fyllas med vaniljkräm, salladsbordet är uttaget & nu ska jag slänga ihop kakdegar som ska gräddas under dagen. Det är ju så att jag bara jobbar tisdag, onsdag & torsdag denna vecka, sen är jag ledig till måndag. Så jag måste fylla upp kakförrådet så dom klarar sig utan mig ;) Dom första kakorna blir timjan & honungskakor. Låter gott va? Sen tror jag att jag gör lite kokostoppar, kokoscookies & Kardemummadrömmar. Nej, back to work! Ps. Inatt sov jag utan tabletter, det resulterade i att jag vaknade många gånger & att jag var utan illamående imorse,. Ps2. Mia stönade hemskt mycket i sömnen inatt..


Hej hej

Ber om ursäkt för dålig uppdatering, men jag har spenderat eftermiddagen/kvällen/natten med Mia. Vi har kollat på film & druckit drinkar. Nu ska vi sova här bredvid varandra, klockan ringer 06.10 då jag ska in i duschen och sedan åka mot jobbet. Hörs senare!


jag saknar dig.. 2009

Jag känner mig så nostalgisk. Läste igenom min gamla blogg och blev så glad - fy fan vad kul jag har haft i mitt liv!
År 2009 kommer för evigt att vara det allra mest omtummlande, spännande och mest innehållsrika året i mitt liv.
Helt fantastiskt!
 
Jag mötte så mycket fina människor, fick nya vänner, upptäckte saker med mig själv. Skrattade som aldrig förr, grät som aldrig förr och var i ett sådant behov av bekräftelse att en fullgubbe på gatan skulle fått omkull mig.
Men vad jag njöt - jag njöt av livet, varenda liten detajl!
Och vad jag trodde att jag var kär. Jag "blev" kär i varenda en. Tjej som kille. Jag älskade alla.
Och var naiv jag var. Jag trodde bra om allt och alla - därav alla tusentals tårar som rullade från min kind.
 
Jag sårade, blev sårad. Jag skrek, dansade och drack. Jag var glad. Jag var lycklig.
Jag saknar allt det där.
Jag saknar att prata i telefon i timmar med Christian... Diskutera saker som bara vi förstod. Saknar att smsa med Johan, bli pirrig och magen och tro att han kanske någon dag skulle bli kär i mig.
Saknar att få samtal från Henrik, då han skvallrade om allt Johan hade sagt.
Saknar att åka bil med Carro, lyssna på Tidernas Bästa Rock och äta donkenmat på parkeringen.
Saknar att spela Sims hemma hos Melles mamma, sitta nätterna igenom i en varsin fotölj och prata.
Jag saknar Madde.. Jag saknar Kim & Tobias så min mage dras ihop..
 
Jag älskar er alla. Från botten av mitt hjärta.
Jag älskar alla minnen.
Alla minnen som alltid kommer att finnas i hjärtat, i själen. Men som aldrig kommer att kunna få plats på papper.
 
Och vad jag saknar Magnus. Ömtåliga snälla Magnus. Han som hade solen i hjärtat och stjärnor i ögonen.
Han som brydde sig, som var förälskad.
Han som jag sprakade på.
 
Och Klam-Jocke. Vilken stjärna.
Och Jens!!!
Sandra & Jens.. Fy vad jag saknar er.
 
Åååååååh.
Jag längtar tillbaka efter Millencollin spelningen och jag & Melle åkte på bakluckan på Sunos bil. Mitt i december. Iskallt, men fyllt med värme.
 
Jag träffade min man år 2009. Min andra halva. Han som gjorde min hel.
Han som lagade mig.
Han som gav mig bekräftelsen jag saknat i så många år.
Han som inte var rädd för mitt självdestruktiva jag.

Patrik <3
 
 
 
 
 

fantastiska djur

Som den djurmänniskan och djurälskaren jag är, tycker jag att det är otroligt fascinerande att läsa om djur och studera deras fantastiska sätt att vara.
Jag önskar att jag bodde på en djurpark, med alla världens djur.. Fast jag skulle kunna hoppa över att ha spindlar och ormar, samt småkryp - men, alla har dom en anledning till att finnas.
 
Iallafall så är det mest spännande djuret just nu kamelen. Ett väldigt ståtligt och spännande djur som hjälper människan på ett ganska otroligt sätt.
Tänk dessa lurviga djur, som vandrar i öknen med packning på ryggen och går och går och går.
Visste ni att en kamel som har "semester" kan dricka 100 liter vatten vid ett tillfälle och sedan klara sig utan i upp till 6 månader?
Hur fantastiskt är inte det?!
 
När kamelen tappar vinterpälsen, så ramlar den oftast av väldigt ojämt vilket kan ge kamelen ett ovårdat intryck.
Kamelen, samt dromedaren, har två tår på sina fötter och är växtätare.
 
Kamelen räknas knappt som vilda djur längre, då det anses att rasen blev domesticerad 2 500 år före kristus.
Jag antar att dom blev det just för att dom är, och har varit, väldigt betydande för handeln, då dom som ovan står, har hjälpt till att bära packning och människor.
 
När jag var i Egypten år 2009 så red jag på en kamel, den var tjurig och ville inte gå ner när jag skulle kliva av.
Det gungade härligt och i mitt huvud hörde jag "Aladdin låten". Ni vet - domdomdomdomdudud, priiiins Ali vilken magi aliababa..
Mysigt!
 
 

En egyptisk prins

Detta mail hade jag fått inatt. Det är av receptionisten på vårt hotell i El Gouna i Egypten (vi var där i februari - 09) Kanske är han olyckligt kär i mig? :)


bevismaterial på ensamhet

VARNING!
INLÄGG MED VÄLDIGT MYCKET SJÄLVÖMKAN OCH TYCK-SYND-OM.
LÄS EJ OM DU STÖR DIG PÅ MÄNNISKOR SOM TYCKER SYND OM SIG SJÄLVA!
 

Okej.
Igår, eller i förrgår, skrev jag om att jag känner mig ensam, att det känns som att jag inte har några vänner.
Bevisen blir bara starkare för detta, då jag vid flertal tillfällen hör av mig och försöker att skapa kontakt med en kär gammal vän. Ofta har jag blivit ignorerad av denne, för att sedan några månader senare få ett samtal där personen låtsas att allt är som vanligt.
Jag har nu insett hur less jag är på att bli behandlad på det här sättet. Jag är less på att människan befinner sig här omkring i krokarna - utan att komma förbi och säga hallå där.
Jag känner mig bortglömd, utnyttjad och som en psykolog som endast duger när personen har en jobbig period i sitt liv eller när den behöver ventilera.
Självklart finns jag där och lyssnar. MEN, någon gång kanske jag också vill bli lyssnad på?
 

Jag känner mig ledsen, sårad och arg.
Min mage består mestadels av en stor klump, ögonen tåras utan anledning och jag vet, JAG VET, att jag är en krävande, destruktiv, klängig människa att ha en relation med, men jag trodde mer om dig, om er.
Det gör ont i mig att jag bara har dugt när jag har behövts. När mina öron har fått lyssnat i timtal på erat tjatter om era problem, utan att ni ens har visat ett uns av intresse av hur jag mår.
Jag var inlagd på psyket, utan att du visade någon kärlek, jag har slagit mitt huvud i väggen tills jag har blivit yr, utan att du har brytt dig., Istället har du avbrutit mig när jag har försökt att öpnna mig, när jag har försökt att berätta hur det känns.
Du frågade mig en gång "Vill du verkligen dö?" Och jag svarade "Ja, det vill jag."
Vad gjorde du då?! Du tittade på mig och började sedan att prata om tapeter.
 
Vet du hur ont det gör? Hur mycket det varar, blöder och hur infekterat det är... När någon man har älskat i så många år, pissar på en.
 
Jag kommer numer aldrig mer att höra av mig till dig. För du har pissat klart på mig. Du har spottat på mig för sista gången.
Farväl.
 

fredagsmys...?

Idag var jag som sagt på massage med förhoppning om att smärtan i höften/skinkan skulle minska, eller rent av släppa helt. Men vad fel jag hade. Själva massagen var självklart både skön och avslappnande, men den smärta jag kände efteråt och fortfarande, går inte ens att beskriva. Jag kan knappt sitta ner normalt för det molar så hemskt.
 
Sen så har jag sjuk huvudvärk som gör att jag varken vill titta eller blunda. Alvedon hjälper inte, inte heller vatten eller frisk luft. Jag har vilat, blundat, kisat, försökt att massera tinningarna men den bara eskalerar.
Detta resulterar i att jag blir hemma från jobbet imorgon, vilket är både skönt och tråkigt på samma gång.
Jag gillar att jobba, framför allt på beställningar. Tiden går fort, allting flyter på och det är så härligt med gäster som uppskattar det vi gör. Men samtidigt är det skönt för att jag kan slappna av litegranna, sova lite längre och verkligen försöka få bot på huvudvärken.
 
Patrik ligger i sängen han, det har han gjort den senaste timmen. Hans panik har börjat smyga sig tillbaka igen, jag hatar den där paniken!
Önskar att han kunde få må bra hela tiden - mitt hjärta.
 
Nu ska jag absolut inte göra någonting. Ska kanske slötitta på någon film medan jag hör Putte fisa från sovrummet. (Han smällde i sig 750 gram glass på ungefär 10 minuter, vilket visar sig genom ruttna fisar som stinker ut till mig!!)
Men... Efter 3 år är jag ganska härdad om man säger så ;)
 
Ha en fin fredagskväll.
 
 

Jag är vacker

Självförtroende finns det gott om i denna kropp. & fett.


.

Jag har börjat att tvivla på mig själv. Vågar inte riktigt släppa taget.
Vad är det du inte vågar släppa taget om undrar du.... Det är allt det negativa, all oro, all ångest.
 
Att ha mått dåligt i så många år, att ha varit deprimerad, haft ångest och självmordstankar, till att börja må bra, att såren börjar få fina tunna sårskorpor, det är lite jobbigt.
Det borde vara skönt. Och det är det, också.
Men samtidigt måste jag finna en ny identitet. Jag måste finna mig själv i allt det glada, det bubbliga och det rosiga. Kvar måste jag lämna det svarta, onda, mörka.. Och det skrämmer mig lite.
Jag kommer ofta på mig själv mitt i ett skratt - men.. vad gör jag? varför är jag glad?
 
Kanske är det lättare att må dåligt? Kanske är det svårare att erkänna för sig själv att man får vara glad, det är okej att må bra.
Jag försöker att lära mig, försöker att gå vidare.
 
Och vet ni.. Jag är på god väg att lyckas!
 

mitt minsta men största hjärta

 
min allra vackraste, härligaste, mysigaste vän.
jag älskar dig.
 

pic-time

Nu har Patrik precis åkt för att repa, om en vecka + en dag spelar dom på Kuggnäsfestivalen, kul!
 
Jag sitter här, redan uttråkad. Men jag tänkte fixa med lite bilder, har precis tömt kameran, och sen ska jag duscha och dona lite.
Imorgon klockan 10.15 ska jag på massage - jag har aldrig i hela mitt snart 22 åriga liv varit i sådant stort behov av detta, då min höft/skinka totalt lagt av. Det gör ont även när jag sitter, krampar i skinkan, benet och är tydligen svullen. Inte skoj! Jag har haft problemet länge, men det brukar komma och gå. Vilar jag en stund brukar värken släppa, men nu i dagarna har det eskalerat. Det gör även sjukt ont när jag ska sova, vilket resulterar i att jag ligger och vrider och vänder mig konstant tills jag somnar av utmattning (trots insomningstablett & citodon).
 
Nu jobbar jag fram till nästa torsdag kväll, dvs en vecka fram. Fast på måndag har vi stängt, så då antar jag att jag är ledig (?). Den dagen ska i sådana fall spenderas hemma och bara slappa.
Imorgon är en vanlig fredag, på lördag har vi en bussbeställning och på söndag är det Kvitter-kväll, då jag ska stå och grilla burgare :) Så det är roliga dagar här framöver.
 
Föresten.. Är det bara jag som har konstant huvudvärk dessa dagar? Tinningarna bultar och alvedon hjälper inte.. :/
 
 
 
 
 
 
 
alla bilder är fotade i Mormors trädgård.
 

En ny dag

Jag känner mig fortfarande lite låg, men inte alls som igår. Dock har jag svårt att tänka positivt idag och skulle egentligen helst vilja vara hemma.. Mamma masserade mig nu på morgonen, hon knådade så hemskt på skinkan att höger benet fick sockerdricka! Tror jag är såhär nere för det känns som att jag inte har några vänner.. Känner mig helt enkelt ensam - vilket jag vet är till stor del mitt egna fel, då jag har dragit mig undan efter jobbet pga trötthet. Men jag saknar gemenskapen, att prata i timmar.. Jag saknar Sandra. Finns det någon jag är rädd att förlora så är det henne.. :( Nej.. Nu ska jag försöka att rycka upp mig. Ska strax göra min goda kladdkaka och sen ska jag rosta majs. Hej så länge!


.

Idag är jag bara en stor jävla punkt. Jag har inget liv. Jag vill inte ha det såhär längre.


....

Vilken minut som helst kommer en människa hit som jag har väldigt svårt för.. Suck. Jag blir stressad, på dåligt humör & fruktansvärt irriterad. Jobbigt faktiskt. Ska slänga ihop en kakdeg nu. Ikväll lägger jag upp bilder på alla saker jag har gjort dom senaste dagarna. Adjö.


Jag tänker raka

Jag tänker raka bort allt jävla hår! Hur kan man ha en dålig hårdag trots att man har hatt på sig?! Håret spretar ut både fram & bak, håret bak i nacken är alldeles för kort för att sätta upp med snodd och hårbandet hjälper inte. Jag ser ut som en kille. Ja faktiskt. Jag hatar att jag ALLTID är så mörk under ögonen. Att jag har en ful jävla dubbelhaka. Att jag är fet. Att jag har födelsemärken i hela ansiktet. Att mina ben gör att min högra skinka inte får blod och gör så förbannat ont. Att mina naglar är så korta att folk skrattar åt dom. Att jag har 3kantiga näsborrar. Jag vill bara begravas idag....


Tisdag afton

Nyduschad sitter jag här & ska kolla på film med Patrik. Ska snart sova faktiskt, båda är helt slut (åldern?) ;) Dagen har gått bra, den har gått ganska långsamt i ärlighetens namn. Jag var & köpte två halsband (ett fungerar dock som prydnad till bilen) och en köksmatta (trasmatta) för 100 :-, värsta kapet :) Adjö!


.

Jag bajsar!


Att vara en knubbsäl

Jag köpte inga korvar.. Jag åkte till Mcdonalds istället. Stod där i Driven och kände mig fet. Men mums vad gott det var! :) Vill ni veta en hemlis? Jag åt en plusmeny med två garlicdippar :D Haha! Jag skiter i allt som heter dieter, men jag ska bli bättre på att röra mig - jag lovar!
 
Iallafall så öste regnet ner när jag sprang ut till bilen (tadaaa, har redan börjat röra på mig ;)) och det slutade inte att ösa, när jag stod i bilkön så började att blinka så hemskt , jag tänkte att det är väl bara lyktorna från de mötande bilarna som reflekteras i mina sidospeglar. NO SHIT SHERLOCK! Blixten slog ner överallt. Alltså, inte slog ner så att det började brinna, men det blixtrade KONSTANT
Det går inte att beskriva åskan som infann sig efter blixten som mullrande, den small verkligen.
Och nu till det värsta - jag är livrädd för åska och blixtar. Jag tycker att det är så fruktansvärt obehagligt att se och höra hur det slår ner någonstans. Kanske börjar någons lada, hus eller dass att brinna just i detta nu?
Hua..
 
Nu sitter jag i tryggt förvar i lägenheten, som tur är. Men jag är livrädd att blixten ska slå ner i Njord's replokal, som nämligen bara är ett "skjul". Så jag lära ringa till Patrik nyss och fråga om dom levde, vilket dom antagligen gjorde. Just för att han faktiskt svarade och för att jag hörde en gitarr i bakgrunden ;)
 
Regnet har lugnat ner sig en aning nu. Funderar på att tända ljus ute på balkongen (det är ju faktiskt mörkt ute nu) och sätta mig där och läsa. Det låter som en alldeles förträfflig idé tycker jag.
Höften gör fortfarande väldigt ont, ska ta två citodon och smörja in mig med linement så kanske det lindrar en aning, och imorgon ska jag ringa till en massör av något slag, för såhär går det ju inte att ha det.
 
Får se om jag skriver något mer ikväll.. Antagligen kommer jag att somna strax efter 21, så trött är jag.
Och när jag har tagit sömntablett fungerar jag ändå inte normalt.
Monia hade skickat sms igår kväll och jag hade ringt upp - vilket jag absolut inte har något minne av :o och då var klockan 21.30.... Jag kanske ska sluta vara "social" efter att tabletterna åkt ner i min hals?
 
Ha en fin kväll.

är det okej..

är det okej att äta vitlöksölkorvar till middag?
Jag har absolut ingen lust att laga mat, har ingenting hemma för den delen heller, Patrik åkte precis och repade och jag är sjukt hungrig.
Köket är städat, min höft säger ifrån mer än någonsin så jag är rädd att jag bör lägga ner städprojektet för idag.. :/ Men men, det är ju kvar imorgon med.
 
Ne. Nu åker jag till affärn och köper något till min mage :)
 

Nu går det av bara farten..

Kom hem runt 17 tiden, städade OMA (bilen) direkt, fast dammade bara och plockade bort allt skräp, ska dammsuga henne en annan dag. Sen kom jag in och började hänga in all ren tvätt, som jag sköt upp igår, sen nu går allt av bara farten. Ska diska den lilla disk som är, dammsuga av här hemma och moppa golvena. Det är så skönt när det både känns och luktar rent hemma :) Sen måste jag ta tummen ur stjärten & ta väck kattlådan från balkongen någon dag.. Fråga mig inte varför jag ställde den där :p Har jag förresten berättat att min krasse har börjat blomma? Jättesöta fjärilskrasseblommor :D


Jag ska döda höften!

Allvarligt, det känns som att mitt ben bar kollapsat totalt.. Höften gör så fruktansvärt ont att jag skulle kunna grina :( jag hatar dig! Jag har bakat tre olika sorters småkakor idag - morots & solrosfrönskakor, Kardemummadrömmar & kaffe & chokladcookies. Sen så har jag även bakat en sockerkaka med vaniljfyllning & vaniljtoppar. Strax ska jag göra 8 limpor kavring och sedan städa ihop för dagen. Förutom min höft så har den varit en fin dag - men när jag kommer hem ska jag kollapsa framför TVn!


till salu

 Här kommer lite böcker som jag vill sälja!  (vissa är med hårt omslag och andra pocket. Jag skriver även pris utifrån hur tilltagna dem är..)

Luftslottet som sprängdes - Stieg Larsson 10 :-
Ya-Ya flickornas väg till fullkomlighet - Rebecca Wells 10 :-
Våga Flyga - Lisa Jewell 5 :-
Vince & Joy - Lisa Jewell 5 :-
Den lille vännen - Donna Tartt 5 :-
Du är inte ensam - Maria Scherer 10 :-
Är det någon där? - Marian Keyes 10 :-
Lyckans hjul - Kajsa Ingemarsson 10 :-
Äntligen Icker-rökare - Allen Carr 5 :-
Fråga Alice - Anonym 10 :-
Perfekta hemmafruar - Jennifer Weiner 10 :-
Din personliga färgkod - Jette Holm 5 :-
Den tysta flickan - Peter Hoeg 10 :-
Då änglarna gråter - Berättad för Unni Wenche Tandberg 5 :-
Tre sekunder - Roslund & Hellström 5 :-
En blomma i Afrikas öken - Waris Dirie 5 :-
Inte ens det förflutna - Anna Jansson 5 :-
Damernas Detektivbyrå - Alexander McCall Smith 5 :-
Ni vet att ni älskar mig (Gossip Girl) - Cecily Von Ziegesar 5 :-
Den avklädda bruden - Anonym 5 :-
Underdog - Torbjörn Flygt 5 :-
Brott - Karin Fossum 5 :-
Typ trettio - Lisa Jewell 5 :-
Morgonpasset - Sophie King 5 :-
Den självläkande människan - Susanna Ehdin 5 :-
Bergdorf blondiner - Plum Sykes 5 :-
När ingen annan ser - Duncan Fairhurst 5 :-
Ensam i mörkret - Lisa Gardner 10 :-
100 nycklar till framgång - Brian Tracy 10 :-
Systrar i jeans - Ann Brashares 5 :-
Rymd utan stjärnor - Jonas Moström 5 :-
Mitt hopplöst normala liv - Joanna Nadin 5 :-
Här & nu - Elisabeth Andersson 5 :-
Självkänsla NU! - Mia Törnblom 5 :-
Sista andetaget - Carlton Stowers 5 :-
Sex & kärlek - Katerina Janouch 5 :-
Syskonkärlek - Katarina von Bredow 5 :-
Blind lydnad - Will Lavender 5 :-
Erotisk massage - 10 :-
En sorts kärlek - Ray Kluun 5 :-
Matthandlare Olssons död - Karin Wahlberg 5 :-
Sommardöden - Mons Kallentoft 5 :-
Kvällstaxa - Ildikó von Kurthy 5 :-
Skam - Karin Alvtegen 5 :-
Pepparkakshuset - Carin Gerhardsen 5 :-
Vår lilla hemlighet - Toni Maguire 5 :-
Bli av med din oro - Robert L. Leahy 10 :-
Ta makten över dina pengar - Nina Jansdotter 5 :-
Den tusende gången - Anna Lytsy Ulrika Olson 10 :-
Frankenstein - Mary Shelley 10 :-
Älska livet som det är - Byron Katie 10 :-
Beatriz & himlakropparna - Luciá Etxebarria 10 :-
Kråkflickan - 5 :-
De oskuldsfulla - Kristina Jones, Celeste Jones & Juliana Buhring 5 :-
I den innersta kretsen - Viveca Sten 10 :-
I mördarens nät - Val McDermid 10 :-
Kniven i hjärtat - Björn Ranelid 10 :-


Sådär. Där var dom jag har tagit fram nu. Jag har mycket fler böcker också, men dom ligger intravade i förrådet. Men någon dag ska jag gå igenom dem med :)

Inspiration

Nu längtar jag till imorgon. Inspirationen till att baka goda småkakor är stor! Tror jag ska göra cookies med morötter & solroskärnor, & några med kaffe & choklad! Ni glömmer väl inte bort att komma & luncha hos oss? :) vi har alltid minst 3 alternativ, samt fika. Puss!


Jag ska göra den...

Jag ska banne mig göra den godaste pizzan idag! Ska till och med få mig SJÄLV att tycka att den är god - japp, det blir ett projekt! Har precis gjort degen som ligger på jäsning, medan ska jag hänga tvätt och hänga in ren. Sen ska jag prova våra nya tvspel vi köpte idag :) Det var längesedan jag spelade nu faktiskt, men det är ju så kul! Hoppas dom vi köpte är roliga, men det tror jag säkert! Adjö.


Hej söndag!

 
 
 
 
 
Nu gick det minsann att lägga upp bilder, och bara för det har jag noll inspiration till det :)
Har precis diskat disken som blev kvar från middagen igår, och tvättmaskinen är i full gång.
Patrik ligger och tar en stödvila så än kan jag inte dra igång dammsugarn, men sen så.
Idag blir det en lugn och skön dag. Ska åka och handla lite grejer till jobbet och sen ska jag väl inte göra något speciellt hade jag tänkt. Kanske myser ner mig med det finaste jag har och kollar på film.
Funderar på att göra hemmagjord pizza idag (trots att det absolut inte är något jag egentligen gillar, men Patrik tycker så hemskt mycket om det :)) med kyckling på, som jag fick med hem från jobbet i fredags. Japp, så får det minsann bli.
 
Behöver jag ens tillägga att vi längtar till den 27/7? Nyköping here we come!
Trots våra 3 år tillsammans har jag aldrig varit med på Kuggnäsfestivalen, så det blir extra spännande för mig att vara med nu. Och jag tror jag tajmade rätt år - det är ju ganska bra band som ska spela. 
Frågan är bara hur man ska orka med alla fyllisar, men det går nog det med.
Plus att vi ska bo på hotell, jag & grisen. Det ska bli det allra bästaste <3
 
 

hut hut hu>>>><<<<
Fisen klättrar på datorn och hjälpte till att skriva rubriken. Gofisen!
 
Jag sitter just nu och kollar på lite böcker. Finns det något jag älskar mest här i livet så är det att läsa.
Jag tycker att det är fantastiskt att leva mig in i spännande deckare, bli kär i kärlekshistorier och leva ett nytt liv för varje blad som vänds.
Jag har alltid gillat att läsa, ända sedan jag var yngre. Det fascinerar mig. Intresserar mig. '
Jag hoppas att jag någon gång innan jag dör kommer att skriva några rader som berör folk, som får människor att le, gråta, förundras och tänka. Ja, det är nog min allra största dröm.
 
Sen så vill jag simma. Simma med sjölejon, delfiner, valar, hajar, bläckfiskar och sköldpaddor.
Fotografera. Upptäcka. Andas in djungelluft.
Jag vill svinga mig i en lian. Klättra upp i en palm och plocka ner en kokosnöt.
Bygga en flotte. Hoppa på stenar i porlande bäckar.
Klappa en fri älg.
Köpa ett torp, skriva, måla, sjunga, sola, skotta snö och tända ljus.
 
Det finns så mycket att uppleva. Och det är nu allting börjar.
Livet börjar nu. Det har såtts som ett litet frö, men nu börjar det att komma skott. Små gröna skott som ska sträcka sig ut genom världen och helst nudda varenda liten milimeter som finns.
Gröna skott som är mina drömmar. Drömmar som ska uppfyllas.
 

.

.

Jag byter sida

Nu är jag så fruktansvärt less på blogg.se att jag kommer byta bloggportal.
Det är inte kul när INGENTING fungerar. Förstår inte varför dom skulle göra om sidan - och varför inte göra det BÄTTRE.
Precis allting är sämre. Det går inte att lägga upp bilder, när jag bloggar på Appen så blir det inte mellanrum mellan raderna, det krånglar konstant att logga in på sidan och ja.. låter det bra?
är det bara jag som har det här problemet?!


Bilder

Nu tänkte jag försöka få till det med att lägga in lite fler foton.
Det är så otroligt kul nu när jag har en bra kamera. Alla bilder får en helt annan rättvisa än när man använder mobilkameran.
 
Har precis suttit och sorterat och namngett mappar i mitt album på datorn (fick inspiration från Danne :)) så nu blir det lättare för mig att hitta det jag söker. :)
 
 
 
 
 
 
 

Kick start

Idag har jag inte fått många järn gjorda - men vad gör det? Sålde iväg motionsbandet vid 11.30, åkte och handlade ingredienser till enchiladas, kollade på tv, lagade mat & sen åkte vi till lokalen vid Patriks mamma - Pias man Kjell fyllde 50 så dom hade kalas :) Nu myser vi i en varsin soffa och tittar på Simpsons. Det har helt enkelt varit en jättefin dag :) Om en vecka hoppas jag att en sak inte dyker upp - då blir jag glad! Med vad det är får ni veta då i sådana fall :)


Lördag

Idag är det lördag. Jag älskar dig lördag!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1242070/images/2012/pic_500189549606ee6fa6004ebb.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1242070/images/2012/pic_500189549606ee6fa6004ebb.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1242070/images/2012/pic_50018959ddf2b31838004793.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1242070/images/2012/pic_50018959ddf2b31838004793.jpg" class="image">


Bröstreducering

Hmm. Testade en gammal jättefin BH som jag inte har kunnat haft på 1 1/2 år. Nu satt den perfekt! :D Betyder det att mina tuttar har blivit mindre eller har bh'n växt i garderoben?


MEN!

Men ska det bara gå att lägga upp en bild när man använder sig av "snabbinlägg" eller?

Jahapp.. Då får ni helt enkelt vänta till imorgon (om det funkar då vill säga.)

Bilder & en gladare jag

Nu har jag blivit lite gladare. Men bara lite.
Hittade den där muttern, den låg mitt framför ögena. :) Så klart!

Slänger in lite bilder. Varsågoda att njuta. Sen - god natt!

PS!

PS!
Jag tacklas fortfarande med det här att vara vuxen och ha många bollar i luften.
Och att konstatera är att hemmet sköts om väldigt dåligt (trots att jag skriver att JAG städar minst en gång i veckan) så luktar det DÖD gammal rutten gubbe här.
Instängt och gammalt luktar det.
Men det tragiska är - jag orkar knappt bry mig.. Det får väl lukta unket då. Vem fan bryr sig.
Jag kanske ska sluta duscha också, så känner jag kanske inte doften lika mycket?

Jag är så sur nu. Önskar att jag bodde ensam en stund.
När jag bodde nere på stan så hade jag det alltid städat och rent - jämt för fan.
Men då var det ju bara min skit också, nu är det fyras. (Japp, katterna räknas!)
Och just idag känns det som att jag är den enda i det här hushållet som ens lägger ner ett uns av tanke till att tex diska.
Och avloppet i duschen förresten, det är en historia i sig. Men där har jag mig själv att skylla. Jag tappar så fruktansvärt mycket hår, inte för att det överhuvudtaget märks på skallen, och det åker ju ner och fastnar. Men ALDRIG att jag stoppar ner handen där, never gonna happen!

Adjö 2.

krångelsida

Det är ju bara en massa jävla krångel på den här sidan nu sedan dom gjorde om. Sjukt irriterande!
Iallafall kom jag hem för drygt en timme sedan, trodde jag såg en hjort i vägkanten men det var en soppåse som hade fastnat på en gren.
Kom hem - gick med sopor och diskade. Nu sitter jag här.. Ska snart duscha, är på fruktansvärt dåligt humör och är less på allting i hela världen faktiskt.
Sen tänker jag sova. Men först måste jag hitta en jävla supermutter till motionsbandet som jag ska sälja imorgon - lite svårt att sälja det annars om man säger så... :/

Min högra skinkhalva dödar mig långsamt just nu, har aldrig haft såhär ont. Drygt som fan. Framför allt när Patrik inte trycker på den heller, vilket hade behövts som tusan.
Behöver verkligen en genomgående helkroppsmassage. Och jordgubbar som är doppade i choklad, och Kir.. FY fan vad gott med Kir.

Hejdå.

Mitt mående dödar mig

Usch. Jag har en riktigt jobbig dag. Kan inte le för mungiporna hänger så långt ner att dom är allt för tunga att dra upp, hjärnan känns som en sörja av tankar från 1800-talet & jag skulle helst av allt vilja ligga i sängen och glo in i väggen. Patrik försöker att sluta med skräpmat och kakor, godis & läsk. Jag försöker vara stöttande men det är jobbigt. En tips till er - bo inte ihop under perioden ni slutar, om ni båda är gravt sockerberoende..... Idag är en sådan dag när jag vill dö.


.

Nästan nyss kommit hem, hoppade in i duschen direkt och nu ligger jag i soffan. Har redan tagit en insomningstablett faktiskt, känner att jag måste somna tidigt ikväll. Jag orkar tyvärr inte starta datorn & lägga över bilder. Men jag livet att jag för det imorgon kväll! Men jag bjuder på en "fulare" bild på min härliga kaka jag gjorde idag. Det är en lemoncurd paj med hallonmarängstoppar - jag lovar att den är jättesmaskig! :)


Jag vet jag vet

Jag vet jag vet. Ni vill se alla mina fina bilder. När jag kommer hem ikväll (jobbar över!) så ska jag lägga in dom. Ni får lugnt vänta :)


Torsdag & citronpaj

Befinner mig på jobbet. Ska börja dagen med att baka en citronpaj. Mums! Idag ville jag inte stiga upp, hade kunnat sova i en evighet! Adjö.


Bilder & ord

Onsdagen börjar lida mot sitt slut och jag är tacksam för det. Ser fram emot när jag ska ta en liten tablett och bli lite snurrig - somnar så skönt.
Idag gick det som vanligt bra på jobbet. Jag började dagen med att göra kavring, sedan slängde jag ihop en mandelkaka med hallon & till den serverades vaniljsås. Jättegod :)
Gjorde även 10 kg köttfärssmet till biffarna som är ett av lunchalternativen imorgon, samt en jättegod basilikasalsa. (lägger in bilder på detta imorgon)

Efter jobbet åkte vi till Th & Jannes stuga för att se om dom var där, men ack nej. Så vi fotade några hästar och sen åkte vi hem. Hann bara lägga mig 3 sekunder i sängen innan Amanda hörde av sig - vi tog bilen och åkte ut på roadtrip. Hamnade i MOM & NOR. Fotade kossor och tåg. Kul!
Men jag måste verkligen köpa ett objektiv när lönen ramlar in, Amanda har ett, och det blir så himla vackra kort då.
Mina kossor såg mest ut som prickar ;)
 
Nu ska jag kolla lite på Hot Fuzz, och sen sova.

 




 
 
 
 

Bakad potatis & skagenröra

Jaaaaag dör! Allt på menyn är så fruktansvärt gott att jag knappt vet vad jag själv heter! Jag vill äta bakad potatis med skagenröra, jag vill äta festgrytan med pommes duschesses, jag vill äta pasta med kasseler & baconsås & jag vill äta den vegetariska pajen. FY VAD JAG VILL ÄTA ALLT! Skulle vilja rada upp rätterna som ett julbord och bara möla i mig. Möööööl mööööl - skulle jag låta. Smaskens. Hoppas det är dags för lunch snart. Har redan förlorat 15 kg. ;)


Ahalan

Sitter på toa och skiter på jobbet. Skönt! Idag är det en helt vanlig dag - dock har jag massa energi och det känns så himla skönt! :) Nej. Nu ska jag göra någon nytta. Ska baka kavring. (inte på toa!)


Min

Fick hem min kamera idag :) Lägger ut foton från den imorgon. Puss


Ett rent hem

Nu har jag gått här i godan ro och poat lite. Har svabbat av sovrummet, lagt på överkast och städat hallen.
Tog även tag i badrummet, så nu skiner kaklet och allt luktar gott. Jag hittade världens mest godluktande badrumsmedel förra veckan - jag skulle allvarligt kunna dricka upp hela flaskan! MUMS!

Men... jag har alldelens för många medel nu. Städskåpet är så proppat att varken moppen eller dammsugan får plats :$
Men men. Vad gör det om hundra år :)

Nu ska jag snart ta tag i vardagsrummet. Det är det tråkigaste rummet att städa i.. Vet inte riktigt varför, bara är så antar jag.
Men vilken energi jag har idag! Trots att jag känner mig mör så känns det så skönt att gå runt och göra saker i min egna takt, tar lite pauser och sen fortsätter jag. Vips så kommer väl Putten hem :)

Adjö so long.

drömmar & tankar

Jag älskar att sova, framför allt när jag drömmer mysiga drömmar som får mig att må bra dagen efter.
Inatt drömde jag om Kristoffer - kanske just för att jag bloggade om honom här om dagen?
Iallafall så diskuterade vi varför jag hela tiden presenterade honom som "Mitt ex Kristoffer", och varför han hade tagit bort mig som vän på Facebook. Hans svar på det var "Du lägger bara upp länkar till din blogg hela tiden!"
Sen så var drömmen slut, haha :)

Jag fick iallafall sova inatt, jätteskönt! Det tog en stund innan jag somnade, men när jag väl hade gjort det så gick det bra.
Jag är fortfarande hemma från jobbet, men känner mig lite piggare idag, ska försöka ta tag i hemmet nu. Det ser ut som en bomb har slagit ner här.. Ska iallafall plocka in alla rena kläder samt kasta bort att skräp som ligger lite här och var.

Patrik är på jobbet nu. Så här hemma är det tyst & skönt. Ibland är det väldigt behövligt att vara ensam en stund, och idag känns det som en sån dag.
Regnet droppar lite utanför, vilket bara gör allting mysigare.

Nej. Nu ska jag hämta en soppåse.
Adjö för stunden.

Vilda minnen

Fy bubblan vad kul jag har haft under mitt liv. Jag har sådana galna minnen, saker som jag har varit med om tillsammans med dom allra bästa.
Tittade igenom lite videor nu på kvällen - magen började pirra och jag känner ett sådant sug på att göra om ALLT igen!
Jag är så tacksam för allt roligt jag har fått uppleva, och ser fram emot allting som komma skall.

Nu ska jag försöka sova. Fast för att bara ha sovit 3 timmar på 2 dygn är jag barnsligt pigg. Men men. Ska febern bort så ska den sovas bort antar jag.
God natt allesammans.

Vilda minnen

Fy bubblan vad kul jag har haft under mitt liv. Jag har sådana galna minnen, saker som jag har varit med om tillsammans med dom allra bästa.
Tittade igenom lite videor nu på kvällen - magen började pirra och jag känner ett sådant sug på att göra om ALLT igen!
Jag är så tacksam för allt roligt jag har fått uppleva, och ser fram emot allting som komma skall.

Nu ska jag försöka sova. Fast för att bara ha sovit 3 timmar på 2 dygn är jag barnsligt pigg. Men men. Ska febern bort så ska den sovas bort antar jag.
God natt allesammans.

Att vara vaken

Nu har jag varit vaken i 20 timmar.. Är jag trött? Nej, inte direkt. Men jag mår fruktansvärt dåligt. Har ont i kroppen (vet ej om det är pga febern eller sömnlösheten) , ont i halsen & mår illa. HC ska ringa upp mig runt klockan ett. Adjö.


...

Om en timme ringer Patriks väckarklocka. Jag har inte somnat än....


Att vara förälskad

Åh, vad mysigt det är att vara förälskad. Att inte kunna somna får mig att tänka på massa olika saker (som jag skrev i det tidigare inlägget) och just nu tänker jag på förälskelser.
 
När jag var 12 år, skulle fylla 13, alltså år 2003, då blev jag jätteförälskad i en kille som heter Kristoffer. Han var tre år äldre än mig och skulle börja gymnasiet.
Jag minns till och med varför jag blev förälskad i honom (hade tidigare endast brytt mig om hästar!), vi var framme på byn, närmare bestämt på Sundsbron och han sa "du är Emelies lillesyrra va?"
Japp, då föll jag pladask. Skittöntigt, men så vackert.
Den 25/7 (min mammas födelsedag) bestämde vi att vi var tillsammans. Dagen var stor! Jag hade fått en pojkvän. En långhårig pojkvän som lyssnade på hårdrock och fick mig att våga vara mig själv.
Jag vågade inte knacka på på deras hus, utan jag ringde alltid en signal så att han fick komma ut och möta mig utanför, även efter 2 år tillsammans. Ganska gulligt.
Vi var tillsammans i nästan 3 år.
 
Sen blev jag förtjust i Fredrik. Fina Fredrik från Sandviken. Han var fyra år äldre än mig, men han var lika stolt över att "visa upp" mig ändå för sin familj och släkt.
Han var så mysig han, sådär busig och alltid med glimten i ögat.
Vi har och badade en gång på Sjöbacken, då kissade jag på honom i vattnet - det är väl det starkaste minnet jag har av den tiden tillsammans med honom. Haha!
 
På vårterminen i 9an (alltså efter både Kristoffer & Fredrik) så blev jag handfallande förälskad, intresserad och stormförtjust i en klasskamrat. Freddie.... Blonda, blåögda, skrattgropsbeklädda Freddie. Freddie från Lingbo. Han var mannen jag skulle föröka mig med - det var jag stensäker på!
Åh vad jag älskade honom. Jag kunde titta på honom i timmar och se våra små blonda bebisar framför mig. Vi skulle bo i ett hus i Lingbo (detta har jag även sagt till Arbetarbladet i en intervju!!!!) och ha barn och hästar.
Vi blev tillsammans den 31/8 - 06, och det var den allra bästaste dagen i mitt liv.
Båda flyttade till Norrsätra i Sandviken, dock i olika hus, men vi satt ihop, dag som natt.
Efter fyra månader gick han ner på knä och friade till mig - utan ring, för den fick jag betala ;) - och sen levde vi lyckliga (NEJ) i alla våra kommande dagar.
Kärleken mellan mig & Freddie var som en berg&dalbana. Ena dagen var vi glada på varandra, skojade, skrattade och var kära, för att nästa dag nästan ha ihjäl varandra. Han var dum ibland, riktigt jävla elak. Men jag trodde att det var så det skulle vara. Att han sa att jag var tjock och ful - det gjorde han ju av omtanke....?
I Oktober 2008 gjorde jag slut, på ett fruktansvärt fult sätt.. Usch.
 
Senhösten 2008 var en orolig tid i mitt liv. Jag träffade Christian, vackra fina underbara älskvärda Christian från Huddik. Han blev min räddare, min klippa. Det var kärlek där med, men inte förälskelsekärlek - nej vi var mer som syskon :)
Samtidigt kom Johan in i mitt lvi, och vad jag föll. Jag föll och föll och föll och föll för den där karln med dalmål som gjorde mig bokstavligt talat galen.
Jag var kär, ledsen, sårad, arg, förbannad, ännu kärare och helt ärligt patetisk. Men jag trodde att det skulle bli vi. Han och jag i Dalarna. Vad vackert. Vilken dröm. Eller?
 
När jag våren 2009 hade bestämt mig för att aldrig mer ens titta på en kille, eller bli lesbisk så kommer det in en människa i mitt liv, helt oväntat.
Efter en kommentar om jag fes, så vändes mitt liv upp och ner.
Patrik Björkmann. Älskade, fantastiska Patrik. Du räddade mig från allt det svarta, hjälpte mig att leta upp allra utspridda spillror av mig och pussla ihop mig igen.
Jag har aldrig skrattat så mycket, gråtit så mycket eller varit så frustrerad som jag har under dom här 3 åren tillsammans med dig. Du gör mig galen på ett sätt ingen annan någonsin kunnat göra, du får mig att drömma, att spinna vidare på tankar som varit begravda länge, du får mig att våga tro och hoppas.
Tillsammans har vi varit med om mycket. Och tillsammans ska vi vara med om mycket i framtiden.
Med dig kan jag säga med all säkerthet att du KOMMER vara pappan till mina barn. Du kommer att vara mannen som står längst framme vid altaret och ler mot mig när jag kommer gående till bröllopsmarchen.
Du kommer alltid att vara min människa.
 
Visst är det väl fantastiskt att tänka tillbaka och ransaka sig själv?
Jag skrattar åt mig själv som har varit så naiv. Men vad jag har varit med om saker, upplevt saker. Och vad spännande framtiden är.
Tack till alla ni ovan nämnda, för att ni har visat mig vem jag är.
Och Christian. Du ska ha det allra största tacket. Ängel <3

Att aldrig vara trött

Åh vad det tär på mig att jag aldrig är trött på kvällarna längre. Har hamnat i en sömnlös period igen, då huvudet fylls med tankar på kvällen - allt ifrån att måla om möbler till att städa. Patrik somnar alltid på en gång bara han lägger sig ner, medan jag ligger där bredvid och glor. Och anklaga mig inte för att inte försöka - jag ligger i timmar och räknar får, blundar, försöker hitta någon bekväm ställning osv osv (ni vet hur det funkar!) Trots att jag är pigg som en lärka när jag ligger där i sängen, så blir jag helt slut när jag ger upp och stiger upp. Då är jag nästan så trött att jag känner mig yr?! Jag vill bara somna. Somna i normal tid och vakna pigg. Men nej - varje kväll ligger jag här. Suck. Imorgon blir jag hemma från jobbet, febern ger inte med sig och man bör ju tycka att jag borde vara helt slut. Och det är jag - men uppenbarligen inte nu :/ Hujeda mig. Adjö. Ps. Följ mig på instagram - zaanna


<3

Mitt hjärta.


En söndag med feber

Min feber är högre idag, suck. Jag tog mig knappt upp ur sängen pga hur ont jag hade/har i kroppen. Jag har iallafall kommit upp nu, har försökt att diska lite, men min kropp säger emot. Starkt. Jag har tagit två brus Alvedon och hoppas på att jag blir piggare snart. Vi ska åka till affärn och handla kroketter och bea, Putte får laga mat idag. Jag själv kommer nog att spendera dagen i sängen med korsord. Ps. Fan vad fuktigt det är ute! Det blir som att man inte kan andas, värsta water djungeln ute! Usch!


Vila i frid

Älskade vän, jag vet att du inte lever längre. Det gör ont. Fruktansvärt ont. Vi hade så kul du och jag. Alla sjuka historier, alla mysiga kvällar, alla telefonsamtal som varade ända in på morgontimmarna. Jag älskade dig. Jag älskar dig fortfarande. Det gör ont i mig. Ont att jag inte fått veta, inte fått höra din röst. Men jag vet att du är här och tittar till mig, kanske pratar med mig när jag sover. Tack för att jag fick lära känna dig, träffa dig och att du fanns där för mig. Du har gjort saker för mig som ingen annan någonsin kommer att göra. Du var bäst, är bäst. Jag saknar dig. Jag är så bitter.. Snart har det gått 1 1/2 år sedan vi sist hördes av. Varför?! Varför har jag inget fått veta? Jag blir så arg. Besviken. Men min kärlek övervinner dom dumma känslorna. Tack för att du var en sol. Nu är du en stjärna..


Vad konstigt det blev

Hmm. Vad konstigt det började kännas i kroppen. Blev rastlös och deppig på samma gång, febern gör mig inte alls pigg men jag försöker att hålla mig vaken. Jag tycker inte om den här känslan. Den är obehaglig. Usch. Jag tycker inte om det som händer. Det händer saker som jag inte rår på. Och varför bryr jag mig egentligen? Det vet jag inte själv. Nej, nu ska jag fortsätta kolla på film - om jag nu kan koncentrera mig bland Patriks smaskande och mitt mående..


Strömlöst

Jaha, strömmen gick i hela Ockelbo. Gästerna som ska ha kaffe och diskmaskinen står tyst. Jag ska vispa grädde för vi ska göra 20 bakelser som är förbeställda. Sen efter det tror jag att jag får sluta. Hoppas det, för jag mår inge bra.. Adjö.


ÄNTLIGEN

Äntligen fungerar Appen igen - thank you god! Nu kan jag blogga som en normal människa igen :) Danne säger att jag inte passar i att se sur ut, utan att jag ska se sådär busig och glad ut som jag oftast gör.. Vad tycker ni? Okeeeej - jag ser inte ut sådär när jag är glad, det där är när jag är fejkglad!


en dryg dag

idag har det varit en väldigt lång och händelserik dag.
till att börja med hade vi nästan inga sallader färdiga alls till salladsbordet imorse, jag och pappa ställde oss och fixade i ordning medan mamma fixade med lunchmaten.
salladsbordet blev lika bra som alltid och maten blir bara godare för varje dag :)
 
Mamma kände på sig redan på morgonen att det skulle komma mycket gäster så hon ringde till Bibbi och frågade om hon kunde komma och diska under dagen, vilket hon kunde.
och tur var väl det! klockan 11 (när vi öppnar) så rasade det in folk - 65 personer nästan exakt samtidigt som ville ha mat. under dagen eskalerade det upp till 88 gäster!!!
88 gäster på två personer i köket, en i kassan (som även serverar) och en i disken. vi är fan värda en varsin eloge!
 
iallafall så har jag nästan nyss kommit hem.. men innan det så hände det massa saker som bara sög ur all energi ur mig.
först när vi skulle åka från Panget, backar jag rakt upp på en stubbe, bilen fastnar på den och pappa & Patrik fick lyfta bilen medan jag gasade.
På vägen hem bestämde vi att vi skulle beställa en varsin pizza, sagt och gjort.
kommer till pizzerian, ska hämta såser och läsk. tappar allting på golvet så det blir en jäkla röra på golvet, fick colaflaskan rakt på fuck-you-fingret så det kändes som att jag ville skrika rakt ut (vilket jag inte gjorde!)
fick ta nya såser, betalade och gick ut till bilen.
 
Kommer till parkeringen här utanför oss.. Patrik håller i såserna men är på väg att tappa dom även han, så jag går för att hjälpa honom. När jag har dom i säkert förvar i min hand så bara släpper jag ner dom. Pooooooff, på marken. Dock gick ena locket bara upp en aning, så den gick ju att använda.
Kommer in till köket - ställer ner allting på bordet, TAPPAR SÅSJÄVELN IGEN så hela köksbordet blev fullt. Håller på att börja gråta för blir så frustrerad. Men, det är inte slutet än go vänner. NEJ FÖR NÄR JAG ÖPPNAR PIZZAKARTONGEN SÅ ÄR DET EN JÄVLA GYROSPIZZA DÄR I!!!!! JAG SKULLE HA EN KEBABPIZZA!!!!
 

Tror ni att jag blir lite less?!?!?!?!?!
Men. Hungrig som jag var så åt jag upp den endå....
Nu är jag nyduschad och ska krypa ner i soffan. Imorgon börjar jag jobba 10.00, vi har en bröllopsmiddag - min gamla engelskalärare från högstadiet ska gifta sig. Jag ska göra extra fina sallader (hon gav mig ju faktiskt MVG ;))
 
Ha en fin fredagkväll, det ska jag försöka ha.
 
 

bättre sent än aldrig

Hola, Ahalan, Hello, Hej!
Jag vet, jag vet. Jag har blivit jättedålig på att blogga - men det är bara ett tecken på att jag har ett fullspäckat liv just nu, visst? :)
 
Iallafall så är jag ledig idag. Jag sov till 9 tiden bara, kollade på några avsnitt Celebirty Rehab med Patrik (som är hemma och är sjuk, stackarn!) och sen åkte jag till Språngbrädan en sväng och rökte med Mandis.
Efter det tog jag bilen till Monia och umgicks med henne och Tuvalie i några timmar. Det var jättemysigt!
Gosade och nuffade på bebis, käkade salami&brie macka och rökte. Ett väldigt trevligt sätt att spendera några timmar en tisdag :)
 
Kom nästan nyss hem. Har tok rengjort tvättmaskinen och kör den nu tom i 90 grader för att se om den unkna lukten försvinner... Det är inte trevligt!
Men förhoppningsvis blir det bra nu!
 
Patrik lagar mat, idag ska vi äta korv och pommes med bea. Latmans mat, men det gör inget :)
Efter det vet jag inte vad som händer, känner för att bara ta det lugnt. Har sådana jävla svettningar, huvudvärk och mår illa.. Var precis lika igår, inte alls uppskattat. :(
Imorgon är jag också ledig. Då ska jag städa hela dagen tror jag, men bara om jag är på humör, vilket jag hoppas att jag är.
 
Nu ska jag sätta mig med korsordstidningen och vänta tills maten är klar.
Kanske kommer ett roligare inlägg senare. Men själva orsaken till att jag bloggar så lite är faktiskt att appen fortfarande inte fungerar, och det är så sällan jag sitter här vid datorn.
Håll ut kära läsare, håll ut!
 
 

oro & ångest

Då var vi där igen. Jag kan uppenbarligen inte sova borta.
Paniken som infinner sig när taxin har stängt för dagen och alla människor sover, den är inte rolig..
Kanske en lätt match för andra, men för mig blir det katastrof!

Jag vill inte sova här på Panget, inte heller på Hotellet. Jag vill antingen sova hemma i Sandviken eller i Brattfors.
Det blir kaos i mitt huvud om planerna ändras.....

FAN FAN FAN för Ockelbo. Jävla miniatyr by som inte ens har taxi efter 21.00.


Jag dör. Så dåligt mår jag just nu,
plus att det inte blir bättre av dryga människor som håller på. Jag må vara töntig i dina ögon, men skulle du känna den stress jag känner just nu så skulle inte du heller må så bra.

Gruvar mig redan för helgen i Nyköping på hotell...... suck.,

nu var helgen över

Söndag. Aaaaah. Aldrig förr har jag känt denna underbara lättnads känsla i kroppen - en söndag!
Marknaden är slut, gästerna har gått hem och det är snart dags för lite personal samkväm här på jobbet. Vi ska äta grilltallrik, dricka lite alkohol och mysa på.
 
Det har gått jättebra i helgen i varje fall. Igår kom Daniel Westling hit med sina killkompisar och hade en amerikansk grillafton, det var roligt. Dock stannade jag bara kvar en stund efter dom hade kommit, för att sedan åka hem och vila.
Idag har det inte varit lika mycket folk som igår och i fredags, men det var faktiskt skönt. Alla vi här var så slut och trött. :)
 
Det skönaste av allt är att vi har stängt imorgon. Då får man sova ut.
Och sen är jag faktiskt ledig både tisdag & onsdag. Känns hur skönt som helst!
 
Jajajajajaja. På 3 dagar nu har jag jobbat 1 ½ arbetsvecka, dvs 50 timmar. Sug på den du!
Nu ska jag göra något annat.
 
Längtar hem lite. Men bara lite :)
 

Om

Ditt namn eller något annat som förklarar bilden

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus