cos' when a heart breaks it don't breaks even

undrar om du ser mig på samma sätt. om du tänker på mig som du gjorde förr. om du älskar mig lika mycket som förr. jag önskar att du älskade mig mer. att du älskade mig mer för varje dag som gick. men jag förstår att det är svårt, att det tar på krafterna att vara med någon som mig. någon som behöver uppmärksamhet hela tiden, som tjatar och frågar samma frågor hela tiden.
"älskar du mig? vill du ha mig? är du lika kär i mig än? är jag fin?" osv osv.
men jag rår egentligen inte för att jag är osäker. men jag vet heller inte vad jag kan göra för att sluta vara det...?
jag saknar allting idag. är ledsen idag. mår som en påse hundskit idag. det är synd om Bullen som blir påhoppad av bebisen hela tiden. det är synd om mig för jag får inte upp mungiporna. jag bör städa men jag finner ingen ork till att bry mig. jag bör också plugga med effektiviteten är långt borta just nu. jag måste duscha men jag vill inte klä av mig och se min äckliga kropp. jag vill bli smal och fin men det känns så långt borta. jag saknar Lakrits.


I'm still alive but I'm barely breathing,
Just prayed to a god that I don't believe in,
'Coz I got time while she got freedom,
'Coz when a heart breaks
no it don't break even.



det är lätt att vara efterklok

nu sitter jag här hemma med något i håret som kommer att bli så misslyckat som något någonsin kan bli. jag bleker håret!!!!! jag är kolsvart , och nu sitter jag med blå gegga i skallen och det svider & klias! och inte nog med det - jag har så tjockt hår så en blekningsgrej räckte till luggen! SERIÖST!
jag kommer att se ut som ett fläckigt lejon när detta är klart, men det kan ju vara lite spejsigt det också. eller?

aja skitsamma. ingen big deal om det blir skit, man får försöka göra det bästa av situationen! :)

idag kommer världens bästa ex sambo hit till mig! Och jag är sååååååååååååå lycklig för det! är sådär sprittig i kroppen och vill att hon ska komma nu nu nu - helst nyss! helgen ska spenderas med henne, lite alkoholhaltiga drycker och massa mys! <3

nej, nu ska jag vänta på Empa så hon kommer hit och tar en cirre.
adios amigos!

det gör ont att andas

men det är värre att hålla andan.

både igår och idag har jag varit hemma från skolan. är yr, febrig och har ont i varenda kroppsdel som existerar. det tar så fruktansvärt mycket på krafterna att alltid vara sjuk. för seriöst - jag är fan alltid sjuk. antingen har jag ont i huvudet, magen eller kroppen, eller så har jag feber, kräks osv. det är ett skämt för många, att säga : Men Zanna , när ska du bli frisk egentligen? Du är alltid sjuk! Och så ler dom ett elakt leende som till och med kan höras genom telefonen.

det är jättejobbigt att försöka vara trevlig och glad när man mår dåligt. räcker det inte med att må psykiskt dåligt? ibland undrar jag om jag inbillar mig att jag är sjuk, att jag tänker så mycket på det att det bara blir värre. men jag tror fan inte det längre. jag har tänkt och tänkt och tänkt att NU är jag frisk! men så är jag fortfarande sjuk.
det suger att vara "vuxen" när man mår kattskit - att man måste laga mat, tvätta och diska, när man helst av allt vill ligga i sängen hela dagen och vila. och inte blir det bättre av att jag tänker på hur mycket jag missar i skolan, att jag måste finna orken att sätta mig och plugga på de saker som är viktigast,men att jag inte hittar någon kraft....
och sen att leva tillsammans med någon som har epilepsi gör inte saken bättre - när han mår dåligt vill ju såklart inte jag komma och klaga på mina enkla smärtor, fast jag helst av allt vill skrika "JAG MÅR SÅ DÅLIGT ATT DU MER ÄN GÄRNA FÅR SKJUTA MIG I HUVUDET!!!"
nej fybövelen.

ska sluta klaga nu. fast att det tar emot. jag skulle kunna skriva flera A4 sidor om mina krämpor, men det får man inte. nu ska jag försöka att få något skolarbete gjort och sen ska jag sova.
hoppas jag är pigg nog för att gå till skolan imorgon :/


så lite men så mycket

jag har varit så fruktansvärt effektiv idag i skolan så hjärnkapaciteten ligger på noll just nu. men det gör inget :)
empa ringde nyss - ska hänga på henne till ica och sen ska vi käka chokladtårta & dona = supermys!
puttson ska repa/spela in idag igen, vilken nerd! men jag älskar honom lika mycket iallafall :)




min älskade bebis <3



idag saknar jag lakrits så mycket så hjärtat känns som att det är i miljontals bitar. jag önskar att han var här och slickade mig på näsan. han var perfekt den kissen - inte ett enda fel <3
men jag vet att jag sitter uppe i katthimlen och kikar ner på sin matte och har det bra. han har nog svällt upp som sjutton av all oboy där uppe :) jag älskar dig fjärten, mer än du någonsin förstår! <3 <3 <3 <3 <3



btw. har ni tänkt på hur dåligt man känner varandra? till och med inom närmsta släkten vet man så lite om varandra. slår vad om att ingen (förutom putte & min familj) vet typ min favorit mat, kläderna jag helst har på mig, vilken musik jag gillar och favorit färg osv osv. ganska stört om man tänker efter.?

nu ska jag göra mig iordning för att umgås med big mama!
hejsvejs i lingonskogen!


att slå tillbaka är ingen idé

att ha spädbarn måste vara som en dans på rosor - att ha kattunge där kan man snacka om heltidsjobb :p
nejmen såklart skämtar jag, men det tar på krafterna att ha en kattunge som ska vara med precis överallt. just nu ligger han ena sekunden på mina axlar, andra sitter han på händerna på tangentbordet, sen jagar har muspekaren och sen ramlar han ner i toan. han är överallt och ingenstans.

tänkte börja skriva lite på engelska arbetet om Irland. men är så sugen på cola och choklad. mensvarning!
puttefnask åkte nyss och ska spela in, så nu blir jag ensam ett par timmar. det kan vara behövligt ibland det med.
ska nog plugga litegranna bara, sen ska jag kolla på finding neverland :)

saknar min mamma & pappa!
men på onsdag får jag träffa dom igen <3


ove sundberg

klockrenast ever alltså. jag önskar att jag fick vara bästis med ove.
AH MEN TJENA MANNEN! :D

sitter i skolan. har gjort matteprov. eller, matteprov och matteprov. jag fick göra något lite enklare (då jag är förståndshandikappad när det gäller matte) men fick alla rätt :) good for me.
håller på med svenska rapporten men har fastnat litegranna, men får väl ta ett ryck. eller så fokuserar jag på engelska uppgiften en stund, så jag blir klar med kursen någon gång.

nu vill jag mest bara hem till puttefnask. vill gosa ner mig i hans nacke och lukta på honom.
jag älskar dig <3


damn era jäkla försäljare

faaaan... nu har det hänt mig.
kom hem från amanda, bajsade och skulle precis till att sätta på musik och börja städa, när det plingar på dörren. till att börja med kan jag informera att jag HATAR när det plingar på dörren och man inte väntar något besök. jag kikade i nyckelhålet och där stod en skummis. jag visste att han hade hört mig genom dörren så kände att jag måste öppna. det var en karlstabo som vela informera mig om någon jäkla bok som hette AHA 2009 - så kom han in och satte sig vid köksbordet, (jag var stensäker på att jag skulle bli dödad....!) och började att prata.
jag försökte säga flera gånger att jag inte var intresserad av någon jäkla bok - men tror ni han lyssnade?!

så nu ligger det en fet bok på köksbordet... suck. men som tur var va han snäll och sa att jag har ju ångerrätt och så fick jag papper på hur man ångrar sitt köp osv. så vad tror ni jag kommer att göra på en gång?
ÅNGRA MITT KÖP!


nu ska jag städa.
hejdå

slipped away

finns seriöst ingenting att skriva.
jag saknar patrik.. den gamla patrik.

frysna tårar

morgonen var helt okej idag. jag vaknade till och med innan klockan ringde, fixade mig litegrann och mådde helt okej. trots att jag skakar varje morgon när jag vaknar av någon anledning ?
kom till skolan, käkade lite frukost. sen bara brast allting. jag blev så fruktansvärt less på allting och kände bara att allting rasade. världens snällaste Åke kom och skjutsade hem mig. kände att jag inte klarade av en sekund till bland folk så jag lära åka hem.
väl hemma har jag varit tyst, haft ont i hjärtat och bara varit allmänt less. jag har funderat på att dö. självdö i sängen och inte komma tillbaka. fast jag kommer såklart inte att dö - dö ska jag göra när jag är 101 år gammal och känner att jag inte orkar släpa på rullatoren längre ;)

men vissa dagar är sämre än andra. det är så helt enkelt. så är det nog för de flesta. det spelar ingen roll om man har någon osynlig sjukdom eller inte, alla dagar kan inte vara stjärnströsslade.

nu ska jag fixa min muntliga presentation om Ockelbomål tills imorgon och lägga till lite grejer. sen ska jag nog ta mig ett låååååångt bad med mitt nya badskum & läsa den superduperbraiga boken.

Ibland undrar jag om du hör mig,
om du lyssnar.
Hör du mitt hjärta slå?
Hör du mina andetag?
Det gör så fruktansvärt ont när du sårar mig.
När du gör saker som jag bett dig att aldrig göra om.
Du har lovat mig. Inte bara en gång. Flera.


oh i oh, flygplan..

Början av dagen var sjukt seg. Jag skakade och mådde illa när jag klev upp från sängen  - men jag tog mig upp!
Kom till skolan och sådär, gick till psykologen. Mycket roligare när Puttefnask är med på samtalena :) Sen gick jag tillbaka till skolan och har pluggat matte sen dess. Gjorde nyss klart ett kapitel och ska göra prov imorgon, antar att allt som jag kunnat idag är som bortblåst imorgon - the story of my life..

Idag ska världens bästa Amanada hänga med mig hem. Vi ska käka lasagne och sådär. Kanske kolla på film eller något annat skojsigt.
Sen ska vi tvätta, alltså inte jag och Amanda. Jag och putte.



Plus att idag har jag suttit och visat cracken för skolan.
Det var ju också roligt. NOT!
Tack Mattias dock som berättade och bad mig att dra upp byxorna :p


Och att avsluta med - en text till en person som praktiskt taget är en mobbare;

Du förstår nog inte hur blickar kan döda
hur mina vingar faller bort när du ser på mig
din blick talar om för mig att jag äcklar dig
att jag är värdelös
Du förstår nog inte hur ont det gör
att höra de ord som kommer ur din mun
Du förstår nog inte hur ensam jag blir
när du tar upp all plats i rummet
Du förstår nog inte hur splittrad jag blir
när du säger saker som får mig att sjunka genom golvet.

welcome to my silly life

i fredags åkte vi som sagt var till Avesta för att gå på Mimikry's releaseparty - mucho kulo! dock var det en aning läskigt att köra i kolmörker & regn, men det fixade vi galant :)
väl inne i avesta körde vi omkring i typ en halvtimme för att hitta till rätt ställe - jag & putte är inte dom bästa på det här med att hamna rätt direkt, men vi klarare :D
förbandet var helt okej, dock gillade jag inte sångarens röst - men musiken föll mig i smaken faktiskt.
efter förbandet satte de på massa partymusik, jag blev jättefestasugen - men vi höll på att garva läppen av oss! alla punkare stod där på dansgolvet och försökte dansa loss till alldelens vanlig krogmusik. och såg dom löjliga ut? haha, dinousariearmar, stamp i golvet och vicka lite på rumpan.
fine, jag är inte alls bra på att dansa. men jag kan med säkerhet säga att jag dansar bätte än dom ;)

igår var jag typ död. iallafall på kvällen.
på dagen var jag och inhandlade lite "spa"grejer. badskum, ansiktsmask, hårmask osv osv. lagade mat när vi kom hem, vitlöksmarinerad kycklingfilé och massa sallad - mumma!
sen träffade jag Empa en sväng och tog en svängom ute på området här och spårade upp borttappade underkläder :P
väl hemma igen badade jag och mös - sen slocknade jag i sängen. skönt!

idag har jag tagit en prommis med Empa och handla litegranna. jag har gjort hemmagjorda h-burgare med fetaost och sallad och kokat en höna ^^
ska nog ta mig till skithuset nu och gå ner några kilo i vikt då jag känner att jag har en riktig rackare på g som vill ut! sen ska jag inte göra ett SKIT! för jag glömde meddela att igår gjorde jag klart alla skolarbeten som jag hade kvar. så resten av kvällen ska jag  S L A P P A !

adios amigos.


men släpp min mus!

Jussi håller på och leker vid datorn, han sätter sig framför skärmen och jagar bokstäverna som rör sig eller muspekarn. men nu har han kommit på något nytt som är mycket roligare - han biter tag i mussladden och rycker och sliter, plus att han har upptäckt att det är skitkul att kliva på musen så att del klickar :p

idag har jag varit på CVL och efter det var jag och Empa och lunchade på American pizza place - nom nom nom! efter maten traskade vi hem då vi båda vad bajsnödiga :p
har precis lagt Patrik, haha min 28 åriga bebis ;) Och snart oi9klllllllllllllll (hälsningar Jussi!), ska jag över till Emma på lite kaffe :)

hejsvejs.

ute krigar vintern emot våren

ute smälter snön från varje tak..


Idag är en härlig dag. Solen värmer mina kinder när jag sitter tillsammans med katterna på balkongen och jag hör hur snön droppar ner från taket. Det är härligt. Och välkommen solen!

Nu ska jag gå och ta ut alla pengar jag har, för att snåla resten av månaden. (Jag & Putte har testat att dela upp våra pengar på häflten för att vill jag tex. köpa cigg varje dag så blir inte han drabbad av det osv.) Så nu blir det som en tävling från mitt håll - jag SKA ha pengar kvar längst ;)

Hell's kitchen nu.
Adios amigos.

rivsår & trötthet

idag är jag hemma från skolan. känner mig så sjukt hängig och då menar jag inte bara pattarna - haha där fick jag till det :p
har legat i sängen hela förmiddagen, men nu börjar magen kurra så kanske borde äta något. sen ska jag lägga mig i sängen igen. orkar man gå & köpa godis?


Om

Ditt namn eller något annat som förklarar bilden

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus