tisdag

Idag var det lugnare än lugnast på jobbet, men trots det gick tiden fort, vilket var skönt! 
Jag har fortfarande inte rökt ett enda bloss - är sjukt stolt och imponerad av mig själv. 
Har dock snusat lite, men det har varit för att hålla humöret uppe! :) 
 
Efter jobbet åkte jag och Henrik och storhandlade, det var kul! Sen när vi kom hem så tvättade han och jag lagade mat. Åt så mycket att jag fick ont i magen!  
Vid 20.30 ska vi ta en promenad. 
 
Ha en fin kväll!
Ps. Har inte bitit av naglarna heller :D 
 

måndag - hurtdag

Idag invigde jag mina promenixskor. Gick hur bra som helst det! 
Klockan 17.00 idag rökte jag min sista cigarett, när Henrik slutade jobba vid 22 så tog vi en promenad på 6.5 kilometer, och sen när vi kom hem satte vi oss och skrev ner vad vi ska äta denna vecka. Kul! 
Nu ska vi nämligen bli nyttiga, pigga & fräscha :) 
 
Imorgon jobbar jag 10-16,  skönt med dagtid, då kanske man hinner göra annat än att bara sova. 
 
Jag kan för övrigt meddela att jag aldrig har mått såhär bra psykiskt någon gång, jag älskar livet och det var ganska längesen jag hade en dipp som varade längre än en timme. Skönt! 
 
Har fortfarande inte bitit på naglarna, förhoppningsvis blir dom kvar trots att jag slutar röka. ;) 
 
Puss! 
 

söndag

Har nog aldrig ångrat vin drickande så mycket som jag gjort idag.. hade verkligen jättekul igår - men det har inte varit värt det idag när jag jobbar! Det kom massor med gäster samtidigt, kvittorullen tog slut och jag fick stå och berätta vad det är på hamburgaren på engelskan för några gäster.. trodde att jag skulle bryta ihop en sväng! 
Nu har det lugnat ner sig och jag har haft tid att städa av, fylla på grejer och tagit en rök.
 
Jobbar till 22 ikväll, sen blir det hem och duscha, sedan bums i säng. Fy farao vad trött jag är! 
Puss 

here comes the boom

VI SKA BLI SAMBOS :) Jag var precis och tittade på lägenheten, är redan förälskad! Detta kommer bli hur bra som helst! 

Jag är så otroligt lycklig <3 

fredag!

IImore väckte bästaste mig med en strålande nyhet, hela dagen blev gjord av det :) vad det är kan jag skriva senare ikväll!
 
Åkte till Stadium Outlet, jag fick ett par promenadpjux av hjärtat, för nästa vecka ska vi bli hurtiga :) 
Han åkte precis iväg nu, han ska på hockey ikväll och jag spenderar kvällen i soffan plus ett besök närmare stan lite senare! 
Jag har slutat bita på naglarna förresten, en vecka och två dagar. Bra va? Så nu är dom ganska långa faktiskt, vilken tråkig information, men skit i det :) 
 
Ha en fin fredag! 
 

skrattfest, ost & kex

När hjärtat kom hem från jobbet mös vi till det med lite ost och kex (han har fått mig att tycka om ädelost!) och kikade på tv. 
Nyss fixade vi hans frisyr med hjälp av mitt hår, jag skrattade så mycket att jag fick ont i både kinder och huvud. Hans skratt är så hysteriskt sött att allt blir roligare när han skrattar.  
Nu blir det nog kväller här på Urbergsterassen. Ses en annan dag :) 
 
 

aint no sunshine when she's gone

Jag har så svårt för att prata, orden fastnar någonstans mellan magen och halsen, och ut kommer bara fjuttiga ord som har stor betydelse för mig, men som låter så små.
Det är konstigt att man alltid tänker "varför händer detta mig?" både när det handlar om negativa och positiva saker. Har ni tänkt på det?
När det är något tråkigt som sker så undrar vad man har gjort för att förtjäna det, och sedan när det händer bra saker förminskar man sig själv genom att upprepade gånger ställa frågan "varför jag? vad är det som är speciellt med mig? varför händer detta mig?" 
Skumt.
 
Jag har tänkt så hela dagen idag. Jag har funderat, vridit och vänt, undrat varför Henrik tycker om mig. Varför just jag? Varför ingen annan? Någon som är gladare, smalare, finare, roligare (okej, roligare finns inte men ni förstår min tanke ;)) 
Har detta med självförtroende och självkänsla att göra? Att man inte sätter ett högre värde på sig själv, att man inte för sitt liv kan förstå varför någon kan tycka om just mig?

Varför är det lättare att påpeka och lyfta fram sina ovanor, sina fel och brister, medan det tar emot att se på sig själv i spegeln och säga högt och tydligt "jag förstår verkligen varför han tycker om mig. Jag har fina ögon, långt tjockt hår, jag har rolig humor, jag har bra fantasi, jag har en mjuk kropp som känns som en kudde, jag har fler tillgångar än otillgångar." ?
 
Jag själv tycker att osäkerhet är otroligt oattraktivt, så det blir liksom dubbelmoral när jag själv är lika osäker som tt föl som ska ställa sig på benen för första gången.
Hur kommer det sig?

Finns det någon som har svar på alla dessa frågor, eller kommer man ställa dom hela livet? Kanske är dessa saker en ständig del av livet, ifrågasättande och misstro. Jag vet inte, men jag skulle vilja veta. För sådan är jag - en person som vill ha kontroll över allt, en person som vill kunna styra över allt som sker, någon som har koll och vet. Och vet ni en sak - det är en av fördelarna med mig. Jag är en jäkel på att ha koll på saker, bara det intresserar mig. Var jag har lagt nycklarna eller mobilen är oväsentligt, men att veta vilket klockslag jag och Henrik pussades första gången nykter, det minns jag även om någon skulle väcka mig mitt i natten när jag är hög på sömntabletter. 
 
Over and out.
/En människa som ska skriva en bok som bara innehåller frågor. Och tillägna den till någon som alltid tror sig ha svar. 
 

varning för depp..

Jag har fått magsjuka. Det är inte ett dugg jävla roligt. Jag är så hungrig att jag kan gråta, men när jag har försökt att äta så kommer det upp igen. Så jag avstår. 
Känner mig låg nu på kvällen, vet inte varför, men allt känns piss. Precis allting. 
Det borde verkligen inte göra det, men det är så mycket funderingar som forcerar i min hjärna och jag önskar att det fanns en pausknapp. Men så är inte fallet som vi alla vet..
Jag saknar min storasyster så mycket att det gör ont. Skulle behöva en riktig systerkväll med massa prat, goda råd och skratt. Känner mig ensam med alla tankar, vet liksom ingen jag kan prata med allt detta om. 

Om det är så som jag tror, så blir allt skit.. och nej, det har ingenting med mitt förhållande att göra om ni trodde det, det handlar om min hjärna som är fucked up. 
 
Vet inte varför jag känner mig ensam, det har för tillfället varit jag som skjuter bort alla. Men just i denna sekund önskar jag att någon kunde känna på sig hur jag mår, och komma hit och prata. Samt ta med mat från Max.
 
Tack & Adjö. 

tisdag, jag behöver nya skor.

Goddag kära kamrater! 
Idag är det tisdag. "Jagkommeraldriggåövertillonsdag" tisdag. Så känns min dag.
Jag sov enda till 14.30 idag, då väckte hjärtat mig och så åt vi mat. Gott! 
Jobbar till 22 ikväll, lika imorgon & på torsdag. När jag kommer hem ska jag duscha & kolla på Idol, efter alla andra.. 
För övrigt kan jag informera er om att jag behöver nya skor - pronto. Och en ny handled, höger handled. Känner ni någon som vill bli av med en så hojta till! Min har nämligen börjat spöka igen, har fruktansvärt ont och skulle kunna gråta varje gång jag rör den. Dubbeltypiskt! 
 
Har varit väldigt lugnt på jobbet idag, antagligen därför dagens känns otroligt lång. 
Puss! 

det vände!

Tog medicin, vi åkte till bolaget & nu ska vi snart äta mat som hjärtat lagat (kan informera er om att jag kommer gå upp de 15 kilona jag gått ner, han gör för god mat!!!) 
Sen ska vi gå hem till en kompis till honom och socialisera lite. Ni som känner mig vet hur nervös jag är för att träffa nya människor.... jag har ont i magen tillochmed. Om jag är såhär för att träffa hans kompisar, hur ska det då gå dagen jag ska träffa föräldrarna?! :p
 
Ha en fin kväll! Imorgon är jag ledig, men på lördag äe det dags för ett mördarpass på 16 timmar igen...
 

det spelar inte längre någon roll

Glömde medicinen hos Henrik igår, så idag har jag varit utan. Det både känns och märks kan jag tala om. Skulle kunna skrika för jag känner ingen kontroll över alla tankar och känslor, jag känner mig helt slut och gråtfärdig. Dvs, jag känner mig precis som jag gjort hela mitt liv innan januari i år.
Läskigt ändå, att hjärnan & kroppen känner direkt.
 
Nej.. hur ska man lyckas vända den här kvällen då?

kantareller, sömn och jobb

Nu är det dags att åka till jobbet strax. Idag jobbar jag mellan 14-22. Sen har jag öppningen imorgon dvs. 10-16, och efter det åker jag till Sandviken och dejtar min bästis.
Borde väl dra mig hemåt någon dag också, men vill liksom stanna här hela tiden. Trist hemma. Dötrist.
 
Henrik har för övrigt slutat slåss i sömnen, det är skönt för mig ;)
 
Adjöken!
 
Ps. Igår var vi ut i skogen och skulle plocka svamp. Henrik hittade typ 10 st. Så såg vi ett kadaver, eller det var bara skelett och massa hår. Då gav jag upp.
 
 

lite råd till fulla människor

Nu var det längesedan jag gjorde en lista. Därför kommer här en lista med lite goda råd till fulla människor som automatiskt blir gäster på restauranger, krogar, barer, grillkök osv osv. 
Nej, det är inte okej att ta på servitrisens rumpa när hon går förbi. Du har kanske själv en dotter i ungefär samma ålder, hur skulle du känna om hon kom hem och berättade att 50+ gubbar hade tagit på hennes rumpa flera gånger under samma kväll? 
Nej, det är inte okej att kommentera att vi har tajta tröjor. Jag kan garantera dig att tajtheten inte har något att göra med att brösten ska puta ut extra. Det är för att pösiga kläder gör det obekvämt och rörigt i ett kök/servis. Du vill väl inte att vi råkar doppa tröjärmen i din mat? 
Nej, det kommer inte att gå snabbare att få din beställning ju högre du pratar. Inte heller går det fortare om du ändrar dig hela tiden. 
Nej, det är inte okej att säga att du inte vill ha mat, utan att du istället vill "äta min fitta". 
Nej, du får ingen rabatt för att du flörtar. Och om du kallar det att flörta genom att säga att man har schysta pattar och en härlig röv - rekommenderar jag dig att gå en flörtkurs. 
Det kommer ALDRIG att vara okej, inte på något vis, att behandla servicepersonal illa. Glåpord, könsord och hånskratt tar dig ingenstans. Och ett hett tips - tänk på att det är VI som gör iordning det du beställer, du kan tjäna mycket på att vara trevlig. 

fina råd om apor

För någon timme sedan kom det in en gäst och handlade mat. Hon berättade att hon var på besök hos hennes son, så jag frågade vad dom skulle hitta på ikväll. Dom skulle kolla på film, men hon brukade inte se på film ensam, utan då tittade hon på Animal Planet, från morgon till kväll. Sen så gav hon mig ett oslagbart råd (se bild). 
Hon var überallvarlig så jag kunde inte börja skratta, utan jag fick hålla mig till efter att hon hade gått. 
Nu har jag redan jobbat 5 timmar, bara 6 kvar! Hoppas dom går lika snabbt. 
 
 

fredag

Idag är jag ruskigt trött, håller på att somna hela tiden och är energilös. Hoppas jsg blir piggare när jag kommer till jobbet, 16-03 jobbar jag idag.
Packar med en hel IKEAkasse med kläder så jag slipper låna fler kallingar ;)

Kan informera er om att vi håller på och letar efter större lägenhet. Så snart blir det no more Ockelbo - thank you God!
Nu ska jag vila lite till innan det är dags att fara. Adjöken!

tisdag - fint som snus

Arbetsdagen börjar lida mot sitt slut, det har varit väldigt lugnt idag så tiden har gått långsamt. Chefen kom förbi och gav mig en kram och sa att dom är glad att dom har mig. Det kändes fint.
Imorgon har jag redan jobbat här en vecka, kan typ allting nu känns det som. Och det är jättekul att jag får ta så mycket ansvar.

Sover hos hjärtat inatt igen, men imorgon måste jag åka hem för jag har inga fler underlivsbyxor med mig, så ikväll efter duschen ska jag låna ett par kallsipper. Blir nog skitbra det ;)

Puss

måndag - hamburgare & korv

Blev inrigd på jobb imorse. En ny tjej började idag och jag fick vara här och visa henne. Hon åkte hem vid 17 och om 25 minuter åker jag hem till stjärten. Det har såklart varit lugnt hela dagen, men efter 19 började det rulla in folk, alla nästan samtidigt såklart. Men det har gått bra!

Min rygg håller för övrigt på att döda mig långsamt och jag har nog aldrig varit så varm i hela mitt liv förr, det är så varmt att jag vill kräkas en aning.
Annars så kan jag informera er om att jag inte hör vad Gävlebor säger.. När dom säger att dom inte vill ha lök låter det ungefär såhär: looooek. Och då får jag säga VA?! flera gånger. Antingen måste dom börja prata Ockelbomål, eller så får dom börja skriva lappar vad dom vill ha ;)

Adjöken fröken!

söndag, fotsvett & mysiga meddelanden

Hemma. Ska tvätta klockan 17, skönt!
Det gick bra att jobba långpanna igår, förutom att kassan, stekbordet & fritösen la av pga överhettning. Stängde 01.30 för jag hade sådan sjuk huvudvärk.
Åkte hem till hjärtat, la mig på golvet och fick skrattsjuka, sen kom han hem och var på kanelen, sa att han kände sig som Astrid Lindgren och urionaden. Stjärna!

Gick och kissade. Satt där i godan ro och såg något blått på toapappret. Trodde att han hade slagit på stort och köpt lyxpapper. Men så var det inte... det var små mysiga meddelanden till mig :) hjärtegull♥

Ha en fin kväll. Puss!



21.53

Känner mig tom. Hatar den känslan. Gav upp tanken om att städa relativt snabbt, istället fick jag ställa mig och tvätta alla mina byxor för hand... det fanns ingen tvättid ens imorgon klockan 7, och jag kan ju inte jobba byxlös heller..
Är lite deppig för att alla är så fruktansvärt vuxna hela tiden, ordentliga och tråkiga. Fast det är ju såklart bra att vara ordentligt. Det skulle jag behöva bli också. Hur blir man det?
Jag har försökt flera gånger med vuxenpärmar och allt diska direkt efter jag ätit, men efter någon dag har jag tappat bort pärmen & disken står lite överallt. Men det är väl sån jag är antar jag. Man man skylla på addn om man vill, men det vill jag inte. Jag är nog extremt lat helt enkelt.

Denna månad kommer suga pungsvett, jag har inga pengar, slut på schampo, tandkräm & dammsugspåsen är överfull. Känner mig lite som en uteliggare. Fast det är jag ju inte. Men ändå...




torsdag

Det har gått jättebra att jobba idag, väldigt lite folk så det var trist. Men det kom in en fågel på eftermiddagen. Jag fick panik och började fundera på hur man lockar på en fågel... Satte mig på golvet och började vissla. Då flög den in i fönstret flera gånger. Så det är förmodligen inte så man lockar på dom...

Ska plocka undan här hemma nu & ta en långdusch. Imorgon börjar jag 14.

puss då!





Om

Ditt namn eller något annat som förklarar bilden

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus