Tända ljus & massa tankar

Har kommit hem efter en mysig stund hos föräldrarna. Har ätit så mycket mat att jag mår illa, hoppade över efterrätten och åkte hem istället.
Fisen är fortfarande ute, 23 timmar nu. Vet inte om jag ska oroa mig..?

Jag funderar starkt på att be Putte ta honom igen.. Jag får så extremt mycket ångest och alldeles för mycket djupa tankar av allt det här.. Jag vet inte alls vad jag ska göra :/
Det är självklart att jag vill att han ska bo med mig, men om det fortsätter såhär kommer jag att bli gråhårig snart. Suck!
En sak om han kom in lite då och då och visade att han mådde bra.

Jaja, jag jagar förmodligen upp mig helt i onödan. Men det känns svårt att inte göra det.

Har tänt ljus och ligger i sängen och glor på tv, skönt. Fast på kvällarna trivs jag verkligen inte här :(

Adjöken.


Sista april

Fisen kom hem igår runt 21! Skönt! Han fick en hel djuptallrik med gomat, och sen tjusade vi massa och sov. Runt två tiden ville han gå ut igen så då släppte jag faktiskt ut honom, för nu behöver jag inte vara orolig att han inte vet var vi bor :)

Har sovit grymt bra inatt! Härligt värre.
Tänker ligga i sängen hela dagen innan det är dags att göra sig i ordning inför ikväll. Jag spenderar kvällen i Brattfors med föräldrarna och lite annat folk, grillat och spel.
Imorgon tidigt på morgonen åker jag till Sandviken och städar ur lägenheten - det trökigaste som finns! Men det måste göras, för på torsdag ska nycklarna lämnas in.
Kommer sakna den där lägenheten!

Idag känns saker och ting ljusare, ibland har jag mina dippar när allt känns sådär svart, men sen kommer lite solljus.

Ha en fin dag. Tänk på igelkottarna som kanske ligger och sover i riset som ni ska elda - elda inte!!
Och skjut inga smällare, alla djur blir så rädda :/

Puss


.

Fortfarande inte en skymt från Fisen. Börjar tappa hoppet om att han kommer tillbaka faktiskt :(
Vill bara att han ska komma hem, tjusa lite och äta. Se att han hittar hem liksom.

Känner mig så jävla nere, vet liksom inte vad jag ska göra för att fördriva tiden :/ skulle vilja att Putte kom hit, men det går inte..

Alla säger "han kommer tillbaka snart." Men ingen känner honom, ingen vet hur han funkar.. Jag vet att folk säger så för att vara snälla men just nu funkar det inte.
Mamma säger att jag inte ska deppa ihop, och det vill jag inte heller, men det här var liksom det sista jag behövde just nu. Är det konstigt att jag ständigt tappar tron om en finare framtid? När jag för varje gång släpper all ångest och vågar andas ut för en stund - då sker något tråkigt.
Jag är så fruktansvärt trött på att hela tiden bli motarbetad, jag försöker att tänka positivt, försöker med all kraft att bara dra till mig positivitet - men det fungerar inte riktigt.

Det känns allvarligt som att jag ger upp snart, att jag tänker bli förtidspensionerad och en sur gammal 22 årig tant. Japp, så känns det idag.

Jag skulle ge allt jag har just nu för att Fisen skulle komma hem!
Tack och bock för idag. Skitdag!


Dåligt samvete & blöta kläder

Fisen har fortfarande inte kommit hem. Undra om han ens förstår att det här är hans hem?
Vad jag ångrar att jag släppte ut honom, har så sjukt dåligt samvete :/
Vill bara att han ska komma in en sväng nu så jag får se att han mår bra!

Går ut var femte minut och ropar på honom, men det verkar relativt lönlöst..
Usch vilken kass matte jag är :(

Har tvättat och dammat här hemma, längtar till på onsdag när jag får hit dammsugarn, är inte speciellt kul att sopa :p

Nej, den här dagen blev då inte så som jag hade önskat.


Päron

Somnade i en timme, skönt. Fisen har fortfarande inte kommit in, bör jag bli orolig?
Cyklade fram runt 9, pyspunkan och motvinden gav mig öronvärk & skakiga ben.
Ska ta en promenad nu och ropa lite på killen, han kanske har virrat bort sig?
Hoppas verkligen inte det!

Crazycatlady.. Det är jag det. Suck!


Apr. 29, 2013

Det blir en spännande dag efter två timmars sömn. Well, det löser sig :)
Fisen har gått in och ut några gånger, och nu har han varit ute och utforskat i över en timme. Det verkar gå bra!

Jag gräddade två pannkakor till frukost, det var gott! Men fy fan vad trött jag är...


Gpsa dig hit

Somnade rätt bra, men vaknade 2:15 av att Fisen skrek som en galning. Somnade om och vaknade hela tiden av honom. Han var helt galen och typ hoppade upp på väggen bredvid sängen, pep & jamade.
Han slutade aldrig så tillslut öppnade jag altandörren och lät han gå ut... Jag hade tänkt haft honom inne i några dagar men hans skrik var så jävla hjärtskärande.

Nu sitter jag i sängen och grinar och längtar hem till Sandviken. Längtar tillbaka till lägenheten.. Jag vill inte bo här... Jag saknar MIN lägenhet. :(
Jag önskar att någon var här när jag vaknade, att jag somnade bredvid någon och att jag aldrig behövde vara rädd. Men så är inte fallet.

Jag känner mig ensammast i hela världen och säkert kommer katten aldrig komma in nu heller. Bra gjort! Fan.

Nu kan jag inte stänga dörren och det var redan snorkallt här hemma. Kul.
Jag vågar inte gå ut och locka på Fisen heller, det skulle inte funka endå så heller..
Jag vill åka hem till mamma.

Skitpissröv.


Sug röv & ät pyttipanna

Något jag har fruktansvärt svårt för är när folk bara försvinner. Jag lägger ner så otroligt mycket energi på att fundera ut varför, men inte blir jag klokare för det.

Något som jag också har svårt för är när folk verkar intressanta och sen är dom den totala motsatsen. Då blir man besviken.

För tillfället står jag i valet och kvalet på om jag ska fortsätta lägga ner tid och energi på en viss person, eller om jag ska låta det passera.. Jag blir så rastlös av att försöka vänta och få reda på om det kommer bli något positivt, jag vill veta på en gång!

Nej. Sug pung.


Söndag

Det gick inte sådär skitbra att cykla en mil idag. Det blev 3 km sen insåg jag att jag förmodligen har pyspunka, typiskt!!

Har planerat blommor idag & hämtat hem Fisen <3 han är hemskt rädd men om jag tar upp honom så knuffar han och pussar på mig. Så han blir nog snart lite modigare :)
Lägenheten blev ett hem när han kom! Det firade jag med att grädda tre pannkakor (första gången jag använder spisen) så nu är jag dömätt.
Snacka om att min magsäck har krympt den senaste tiden, det är bara att tacka & ta emot!

Kvällen spenderas framför en film och mys med bästa katten.
Puss


God natt

God natt kära värld! Imorgon ska jag cykla 1.1 mil, ser fram emot att röra på fläsket!
Man märker snabbt att man både blir piggare och gladare av att vara utomhus, så skönt!
Tror jag lånar hem en spade och fixar i landet här utanför någon dag.. Och på torsdag börjar jag praktisera i Gävle. Det händer mycket roliga saker nu :D

God natt


Apr. 27, 2013

Den som vill får skriva ett romantiskt brev till mig.
Zanna Revelj
Marstrandsvägen 5
81630 Ockelbo


Med chokladsås runt munnen

Nu har jag ätit en stor jävla portion med glass och chokladsås och typ 1 kg strössel så jag skulle kunna kräkas lite. Men det var det lätt värt!

Känner mig fruktansvärt uttråkad och lite ensam faktiskt. Skulle vilja ha en mysis här nu! Eller egentligen inte det heller, slår nog på en film och tar lite mer glass istället.. Lika bra att passa på nu för på måndag går jag in i smalalinjen ;) har förresten inte druckit mycket läsk alls på sistone, igår drack jag cola för första gången på typ en vecka och det var inte ens gott. Det trodde ni väl aldrig att ni skulle få läsa på den här bloggen va? :p

Nu ska jag göra något helt annat. Adjö små bofinkar!


Superhjältar & svettningar

Fy bubblan vilken rolig kväll det var igår! Dock var det så lite folk ute men vi gjorde såklart det bästa av situationen!
Summan av kardemumman är att jag och Mia borde vara inlåsta, nu får det vara nog :D

Idag mår jag som en påse hundskit och tänker spendera tiden med att ligga i sängen. Var upp och skulle hälsa på min moster men kunde bara vara där i några minuter, sen fick jag gå hem igen. Orkade inte ens stå upp i duschen utan jag satt mig pladask på rumpen - funka det å!

Jag önskar att någon kunde åka och köpa glass, chokladsås och strössel till mig!!!!!!


Frrrrrrrrredag

Har drömt dom sjukaste drömmarna inatt, fy fan! Vaknade i ren chock och började gråta i telefonen med Mia. Jösses alltså!

Efter det har jag gjort mig lite i ordning inför kvällen som spenderas med vin och fest i Sandviken. Vi ska på temafest och jag ska vara superhjälte :D lägger ut bilder när jag är utstyrslad så ni får beskåda mig ;)

Nu sitter jag med pirr i magen & längtar till klockan slår 15 då jag åker mot viken. Det här blir en kanondag, det känner jag i hela kroppen!


Torsdag - fabulöst

Idag har jag umgåtts med Madde & Rulle hela dagen. Vi har promenerat, lämnat in bilen på lagning, ätit glass, druckit o'boy & ätit mat hos mina föräldrar. Jättemysigt!

Nu har jag precis landat efter en dusch och tänkte sätta mig och zappa lite. Städade av tidigare idag, skönt!
Längtar till imorgon, ska bli en kanonkul dag!!!


OMA!

Imorse var vi som sagt och besiktigade bilen. Bromsarna ska lagas idag klockan 15 och sen är vi redo för vägarna igen! Bästa bilen <3

Har ingen lust att fixa i lägenheten idag, trots att det ser ut som ett kaos. Men kanske tar tag i det senare. Först ska jag cykla fram en sväng tänkte jag. Ska köpa lite ingredienser till middagen jag ska göra åt föräldrarna. Det blir laxröra med potatis, göttans!

Pausar framför tvn en stund, sen lär man väl komma igång.
Puss


Onsdag

Cyklade hem från Brattfors, tog ungefär 25 minuter. Skönt!
Väl hemma hoppade jag in i duschen, tog på min pyjamas och ligger nu i sängen och kollar på "Mammas pojkar". Det blir tidig kväller ikväll för imorgon 6:45 kommer pappa och plockar upp mig så åker vi till Sandviken och besiktigar bilen.

Kom på mig själv när jag stod i duschen med att le stort och fånigt. Jag mår bra! Jag minns inte senast jag faktiskt vågade säga till mig själv - nu mår jag bra. Och det är en sådan befriande känsla att det inte går att beskriva.
Genom motgångar utvecklas man och lär känna sig själv, och jag har insett hur fruktansvärt stark jag faktiskt är. Och jag är STOLT över mig själv. Stolt över att jag inte har gett upp trots stora motgångar som endast några få vet om, än har det inte passerat helt men jag lägger min tro i ödets händer & slappnar av. Det som sker är förutbestämt.

Tack för idag <3


En hurtig dag

Startade morgonen med en 40 minuters promenad som resulterade i ett köttigt skavsår på hälen, så nu haltar jag fram. Ha!
Har satt upp lite tavlor och ska strax gå och hämta tvätten som bör vara klar.
I eftermiddag åker jag hem till Brattfors och äter och cyklar sedan hem.
När blev jag såhär hurtig egentligen? :D

Sen ikväll blir det tända ljus & filmmys med mig själv.
Puss


Eftersom jag älskar...

Eftersom jag älskar att göra listor av olika slag blir detta inlägg en inhandlingslista :)

• nya converse
• bastrullgardiner
• hårfärg
• duschhylla
• tandborsthållare
• toapappershållare
• hylla till badrummet
• taklampa till hallen
• duschcreme
• mascara
• eyeliner
• solcellslampor
• maaaaaat
• nya tröjor i en stolek mindre (!!!!!)
• nya byxor
• boka tatueringstid för armen

Sådär ja. Känn er fria att bidra med valfri summa pengar ;)


O'boy, cigg & besök

Sanna kom precis förbi och hälsade på, min första besökare :D
Nu ska jag dricka fem liter o'boy & kolla på film, försöka få bort huvudvärken.
Puss


Första natten

Igår flyttade jag in! Superroligt!
Gick jättebra att sova första natten, vaknade runt 2 i ren panik och fattade inte var jag var. Annars så :)
Idag har jag varit och gosat med finaste Tilli & hållt på här i lägenheten.
Det största som är kvar att göra är att hänga in alla kläder - vilket jag hatar, så jag skjuter upp det.

Har varit och bokat tvättid till imorgon 12-17. Verkade inte skitsvårt att få tvättid så det är skönt :) annat vare i Sandviken där man fick vänta i 5 veckor. (Vem har så mycket underkläder?!)

Nu ska jag fortsätta poa lite.
Puss


en hel del sol

Som jag sa, idag mår jag bättre! Vaknade strax före 8, somnade före 22 igår så det var skönt. Ska alldeles strax åka fram till affärn och köpa lite fröer som jag ska plantera idag. Och så ska jag baka kardemummadrömmar idag till mina fina föräldrar. Förhoppningsvis blir det en "avflyttningspresent". För jag håller tummarna på att jag får nycklarna till lägenheten idag.
 
Försöker just nu få i mig en macka till frukost, men som vanligt tar det emot. Men om man jämför med för cirka två månader sedan går det kanon!
Trist och grått inlägg, men nu har ni koll på vad jag spenderar dagen med.
 
Puss!

läs inte om du inte vill bli deprimerad.

Söndagsångest deluxe.
Jag behöver något att göra, fördriva tiden och försöka styra mina tankar åt det positiva hållet. Känner mig lätt galen, känns som jag börjar tappa kontrollen.
Jag känner mig fet och ful och äcklig, jag har ätit chips och druckit cola, men det var inte ens gott. Det enda jag tänkte på när jag gjorde det var att jag redan är fet som ett berg.
Idag ligger verkligen min självkänsla på minus 10. Jag brukar inte vara såhär eller tänka såhär om mig själv, men idag finns det liksom ingen stoppknapp verkar det som.

Jag är nervös inför imorgon. Ärligt talat är jag nervös inför hela livet. Jag behöver ett mål, om så bara något att fokusera på från dag till dag. Något som gör det lättare att andas, lättare att fokusera. Något som får mig glad.
Det känns som att all energi blåstes ur min kropp, som att hela själen kollapsade. Vad ska man göra för att sluta vara såhär deppig då? Rida ut stormen?

Imorgon kommer jag att må bättre igen, det vet jag. Men just vid detta tillfälle känns det fruktansvärt tungt. Jag känner mig ensamast i hela världen och längtar efter något som jag inte ens har. Eller är i närheten av.
Jag har blivit ett monster mot mig själv. Jag har blivit så som jag alltid har lovat mig själv att aldrig bli. Självupptagen. Egoistisk. Självisk. En självhatande varelse som tar varenda tillfälle att spegla sig för att notera alla saker hon avskyr.
När blev jag sådan? När började jag att se en ful person i spegeln? Jag har aldrig gjort det förr.

Är det för att jag har blivit avvisad? Att min själ inte tror att hon duger. Jag har ingen aning, och för tillfället har jag ingen ork eller energi att försöka luska ut det heller. Nej, nu skulle jag behöva sticka iväg en sväng. Men var någonstans?
Söndagsångest är det värsta som kunde hända just nu. AMEN!

söndag

Har krattat lite och skottat bort den lilla snön som låg kvar på framsidan. Sen så kom Mia hit, vi käkade lunch och åkte sedan till min moster och grattade Lina som har fyllt 20 år. Lilla lilla Lina, du kommer alltid vara 15 för mig :)

Jag och Mia kan det här med att lösa alla världsliga problem vi, jäklar vilka politiker vi skulle kunna bli!
Man kanske ska starta ett parti som får karlar att förstå vad vi kvinnor menar. Kanske det.
 
Nu ska jag dammsuga av här hemma och sedan vet jag inte riktigt vad som sker. Kanske skriver lite, har så mycket tankar som måste ner nu.
Ha en fin söndag & håll gärna tummarna på att jag får flytta in i lägenheten imorgon!


när livets mörka faktum knackar på.

Att ett av livets alla skeden är döden vet vi alla om. Både barn och vuxna. Men endå blir man totalt knockad när det drabbar en själv. Någon som står en nära har lämnat livet. Någon som man sett upp till, älskat och beundrat finns inte längre.
Men är det verkligen sant? Jag kan för mitt liv inte tro på att allting bara tar slut, poff!
Nej, för mig finns det något mer. För mig finns det andar och väsen, människor som passerar förbi, osynligt, men för det inte oexisterande.
Andar som kommer för att hälsa på, för att se till att deras nära har det bra, för att ge lite styrka, lite mod.
Jag har alltid trott på livet på den andra sidan, har alltid varit fascinerad och samtidigt lite rädd. För mig har det varit en trygghet att veta att de mina som lämnat mig, oavsett människa eller djur, kommer för att titta till mig ibland.
Vissa gånger har jag kunnat bli arg och rädd, sagt högt rakt in i en vägg "Gå härifrån, du ger mig inget annat än rysningar!" Och många gånger har just dom kalla kårarna försvunnit när orden lämnat min mun.
Om inte det är ett tecken, så vet jag inte vad!

Jag önskar att en särskild person just nu skulle kunna få ett tecken av att allting inte tar slut när man tar sitt sista andetag. Att denna person skulle få känna precis som jag gör, när jag känner att någon är och hälsar på.
Kanske att en tavla vickar till eller en lätt vindpust på kinden.
Jag tror att han skulle behöva lite tro just nu <3
 

rutiga lakan och näsdukar


Det är betydligt lättare att ligga i sängen, omringad av kuddar och med ett mjukt täcke runt kroppen och tycka synd om sig själv, än att stiga upp och inse att alla människor är olika. Och framför allt att inse att ingenting var mitt fel. Jag hade inte gjort något fel. Det enda jag gjorde var att älska för starkt. Att jag inte vågade gå. Att jag inte satt ett högre värde på mig själv.
Jag förtjänar att vara någons första val. Jag förtjänar att vara höjdpunkten på någons dag, att bli behandlad på samma sätt som jag behandlar.
Jag har insett det nu. Jag har insett att jag också är viktig, att mitt välmående betyder lika mycket som andras, att min kärlek inte är något att ta förgivet. Att jag är starkare än vad jag någonsin trott.
 
Det slog mig idag att hur ont det än må göra i hjärtat och i själen, så går det över. Det försvinner. Men ibland måste man låta sig ligga i självömkan ett tag, för att orka hitta alla spillror som spridit ut sig under färden och börja samla ihop dom igen.

Jag känner mig lite arg men samtidigt lättad. Jag är arg på mig själv att jag nästintill tillåtit så många personer i mitt liv behandla mig som ett par trasiga skor. Att jag har tillåtit människor att använda mig som en slagpåse, utan att ge något tillbaka.
Jag är inte en person som kräver mycket - men ger jag dig min kärlek så förväntar jag mig att du tar den på allvar och inte leker med den. För hur livet än ter sig, är jag den personen jag kommer att leva tillsammans med för resten av mitt liv. Och hur ska jag kunna lita på att någon kommer att behandla mig värdigt, om jag inte själv gör det mot mig själv?

Jag sätter mig själv främst nu. Efter 22,5 år har jag insett mitt egna värde. Och insett att jag är min egen lyckas smed. Om ingen kan ta ifrån mig min smärta så ska heller ingen kunna ta ifrån mig mitt leende.

Peace out.

fredag

Idag har jag varit i Gävle med mamma hela dagen. Vi var med hennes klasser till Vårvik och gick på klipporna (jag var livrädd för att se någon äcklig orm!) och så fikade vi.
Supermys!
 
Sen efter att vi var klara för dagen åkte vi till IKEA och åt korv, kollade på sängen jag ska köpa och på tyg. Sen åkte vi hem.
Har ätit sjukt god mat så det känns som att jag ska kräkas vilken sekund som helst, och resten av kvällen tänker jag spendera framför film och gå igenom alla mina kläder.
Imorgon åker vi till stan och sen stannar jag i Sandviken över natten.
 
Hoppas dagarna går fort nu. Vill bara flytta!
Men med lite hjälp har jag märkt av att dagarna flyter på rätt rejält :)
 
 

when I was your man

Same bed, but it feels just a little bit bigger now
Our song on the radio, but it don't sound the same
When our friends talk about you all that it does is just tear me down
Cause my heart breaks a little when I hear your name
And it all just sound like uh, uh, uh

Hmmm too young, too dumb to realize
That I should have bought you flowers and held your hand
Should have gave you all my hours when I had the chance
Take you to every party cause all you wanted to do was dance
Now my baby is dancing, but she's dancing with another man.

My pride, my ego, my needs and my selfish ways
Caused a good strong woman like you to walk out my life
Now I never, never get to clean up the mess I made
And it haunts me every time I close my eyes
It all just sounds like uh, uh, uh, uh

Too young, too dumb to realize
That I should have bought you flowers and held your hand
Should have gave all my hours when I had the chance
Take you to every party cause all you wanted to do was dance
Now my baby is dancing, but she's dancing with another man.

Although it hurts I'll be the first to say that I was wrong
Oh, I know I'm probably much too late
To try and apologize for my mistakes
But I just want you to know
I hope he buys you flowers, I hope he holds your hand
Give you all his hours when he has the chance
Take you to every party cause I remember how much you loved to dance
Do all the things I should have done when I was your man!
Do all the things I should have done when I was your man!

amazing

somnar med ett leende på läpparna.
Puss


Apr. 18, 2013

Alla lägger ut bilder på blommor och grönt gräs, men här i skogen har jag då inte sett en enda blomma!
Kom precis tillbaka in efter en promenad i friska luften, precis vad jag behövde för att rensa tankarna :)

Även första gången på typ 75 år jag joggade, sug på den ni!
Just nu känns allting perfekt, jag är tillbaka på rätt sida av vägen och jag mår bra. Det känns helt jävla underbart att kunna säga att jag mår bra, för från och med nu tänker jag sätta mig själv i första hand & göra det JAG mår bra av.

Puss på er .


counting the stars beside you

Om man filosoferar lite hur man vill, då kan det bli hur brett som helst. Om man får tänka och vrida precis hur man vill, åt vilket håll man vill, då kan man tillslut tappa förståndet.
Jag är expert på att överanalysera, fundera och inte kunna släppa tankar som bara har nuddat hjärngloben. Det kan både vara positivt och negativt tror jag.
Att överanalysera saker har många gånger satt mig i situationer där jag tror att det är precis så som jag har tänkt, och sedan visar det sig att bli tvärtom. Men många gånger har överanalyserandet tagit mig till en nivå av förståelse som jag inbillar mig att jag inte skulle haft om jag inte hade suttit och disikerat varenda tanke.
Hänger ni med?
 
 
Just nu försöker jag att sluta analysera. Precis som att sluta bita på naglarna går det bra i korta stunder, men sedan märker jag hur fingrarna dras upp till munnen (metaforiskt nu.) och tankarna börjar snurra.
Hur kommer det sig att man är så? Att det inte bara går att stänga av, trycka på en knapp. Det hade varit schyst att kunna slappna av i hjärnan någon gång ibland. Men det kommer väl det med.

Jag saknar någon att dela mina innersta drömmar med, någon som blir som en hemlig skattkista som gör små noteringar på mina drömmar och sedan lägger dom i tryggt förvar innanför ett lås.
Någon som har glittrande ögon när personer tittar på mig, någon som förstår vad jag menar utan att jag behöver använda mig av ord.
Någon som förstår min rädsla för mörker, och inte släcker lampan. Någon som förstår mig, som förstår mig inifrån och ut.
Om jag kanske analyserar och tänker och vrider tillräckligt länge, kanske det dyker upp en sådan person. Någon som låser in mig i sitt hjärta för gott.  Eller någon som bara vill ha roligt. För jag vill både och.
 
 

En bra dag!

Idag har jag haft en strålande dag trots brits av lägenhet!
Jag har nämligen fått sommarjobb :) tjoho!
Sen har jag spenderat hälften av dagen med frågestund och så har jag gjort en sjukt god hallonpaj.

Jag känner mig hel, glad & vårig. Fy fan vilken skön känsla det är!
Ingenting kan stoppa mig nu :)

Puss på er!


Ändringar.. IGEN!

Hej mina små tulpaner.
Jag måste tyvärr meddela att jag ännu inte har fått flytta in i lägenheten. Det är massa krångel med avtalet och det måste väntas med tills måndag, då chefen kommer tillbaka från semestern.

Jag är så fruktansvärt less och deppig så hälften vore nog.. Blä!

Igår kom världens finaste Mia till Ockelbo för att pigga upp mig, tack <3
Och på kvällen åkte jag till Sandviken för att vara ett stöd för Patrik, som går igenom något väldigt tufft just nu :(

På köpet med all stress, all förväntan som byggts upp & sedan raserats, har jag fått migrän & feber. Inte kul på en fläck.
Nu ska jag dammsuga av här och sen torka golven, då kanske jag blir gladare.

Puss!


väntan

Gud vad drygt det är just nu. Jag vankar av och ann i väntan på att få flytta. Jag är pirrig i magen (men det känns nästan som magsjuka!!) och kan inte koncentrera mig eller vara still.
Funderar på att ta sömntablett snart så jag kan sova för då går tiden fort och det är snart morgon. Jag väntar en timme till. Sen är det dags att somna.
 
Jag längtar så oehört till jag får packa upp alla saker och fixa i ordning. Sätta på bra musik och dona runt. Jag kommer få det så himla mysigt där!
I helgen ska vi åka till IKEA och köpa en sängram och då ska jag även kolla efter någon fin glashylla att sätta upp i badrummet, där jag kan ha mitt smink samt ljus och grejer.
Det var dusch i lägenheten iallafall, det var skönt. Jag får åka till Brattfors om jag vill bada :)

Och vad jag längtar tills man kan börja plantera och ställa ut blommor. Jag kommer få det så mysigt där. På framsidan ska jag ha fina stora blommor i krukor och på baksidan ska jag ha en "örtträdgård", precis som jag brukar ha på balkongen i Sandviken.

Det som slog mig tidigare ikväll var fanns det fönsterbrädor?

Imorgon - tisdag

Flytten blev framflyttad till imorgon. Klockan 10 har jag nycklarna i min hand & klockan 11 ska jag vara på sjukhuset.
Förmiddagen kommer bli stressig - men värt det!

Var och spanade in lägenheten idag, hoppas jag får nya tapeter för det var både fläckar och MASSOR med hål!
Annars såg allt bra ut. Relativt nya köksgrejer. Enda minuset var att det inte går att ha tvättmaskin, jag som har blivit bortskämd med det :)
Men jag överlever!


. Till dig

Jag har för 176 gången blivit bevisad att en såkallad vän inte bryr sig över huvudtaget. Och inte gör det mindre ont för att det har bevisats så många gånger.

Jag blir så jäkla ledsen när jag inser hur mycket hon har fört mig bakom ljuset, hur många timmar jag har suttit och lyssnat & tröstat - men jag får inte ens ett samtal och någon som frågar hur jag mår, hur det går.
Jag kommer aldrig mer, jag lovar mig själv, höra av mig till dig, jag kommer inte att finnas där för dig. För du ska få känna hur det känns.
Rövhål!


en vårig söndag

Idag har våren kommit, förhoppningsvis för att stanna.
Jag har spenderat morgonen i sängen med lite tvtittning, slösurfning och att vakna till liv. Sedan har jag torkat av typ alla saker jag ska ha, ställt i ordning allting i köket och nu ska jag dammsuga fåtöljen samt soffan.
Imorgon smäller det!!  Dock börjar jag oroa över mig att jag har missuppfattat samtalet med OckelboGårdar, tänk om jag inte alls får nycklarna imorgon?!
Varför jag oroar mig för detta? För att dom senaste två-tre veckorna när jag har pratat i telefonen eller haft mailkontakt med personer så har jag missförstått varenda ord tydligen.

Men vi får verkligen hoppas att jag har förstått allting rätt!
 

Igår var jag hemma hos Holger med henne & Jonna. Vi käkade fenomenalt god mat - laxfilé, kokt potatis och romsås. Efter det satt vi och pratade en stund innan jag åkte hem och sov.

Nu måste jag fortsätta hålla igång så att jag inte blir förslappad.
 

.

Igår skrev jag ett jättelångt och roligt inlägg,men när jag publicerade det försvann att text.. Suck!

Idag är det sista packningen som gäller !! Imorgon bor jag på Marstrand. Spännande & lite läskigt!


jag har blivit skadad


Fredag, hosta & kärlek

Tro på fan att jag drömde om arbetsförmedlingen inatt. Plus att jag drömde att jag var på återtåg med 7-9 klassen, jag & Freddie hejade inte ens på varandra. Och Martin tappade en hamburgare på golvet som alla sedan skyllde på mig. Kent var med han också, och han ville inget hellre än att vi elever skulle fråga ut honom och kemiska beteckningar.

När jag vaknade hade jag ingen känsel i fötterna och händerna, gissa varför? 13,5 grader var det i huset! Fy fan..
Hela dagen tänker jag ligga i sängen.
Puss & pek


Förväntan, väntan & ångest

Det värsta med att vara mig är att jag inte har något tålamod, inte ens ett uns. Jag vill göra allt med det samma och har inte ro att vänta..
På måndag får jag hämta nycklarna till lägenheten, en lägenhet som jag inte ens kommer titta på innan jag skriver under kontraktet. Jag vill helst av allt stå redo med en flyttbil på måndag eftermiddag och ha alla mina saker där senast klockan 17. Meeeeeeeen (jag avskyr att det nästan ALLTID finns ett men) såklart har ingen en bil med dragkrok, jag har inte pengar att hyra en flyttbil så då måste jag vänta.......till kanske nästa helg. Hallå - jag vill flytta in direkt!!!

Jag avundas personer som kan hålla hemligheter, som kan vänta i flera månader, som kan ta saker med ro. Fy tusan vad jag önskar att jag hade den förmågan, men nej. Den förmågan flög förmodligen förbi mig samma sekund som jag lämnade min moders underliv, för här sitter jag - 22,5 år senare och väntar fortfarande på tålamodet.


... Ojdå?

Jag hoppas att ingen tar mitt senaste inlägg seriöst...?
Jag är inte kär :) bara i Patrik, lite sådär olyckligt kär. Men...

Nu har jag precis läst ut en bok och ska tända en brasa. Imorgon åker jag till Sandviken och packar. Allt.


lika som en harkrank

Idag blev jag förälskad. Alldeles nyss.
Ni vet hur alla (inklusive jag) klagar på arbetsförmedlingen. Aldrig mer. Inte så länge jag har den här handläggaren. Det kändes liksom som att hela rummet var fullt av kärlek och jag vågade nästan inte titta på honom. Gud vad fjantigt va?
Jag har ett sådant bekräftelsebehov att jag blir förtjust i en man bara för att han är trevlig (och gör sitt jobb!) men ja, det var som ett moln av fluffigsnuttig kärlek var ovanför oss.
Tänk om han kände lika som jag. Han kanske sitter och dricker kaffe nu med ett fånigt flin på läpparna? Åh, hoppas det. Hoppas att han tänker såhär ikväll när han ska lägga sig "Jag får henne inte ur tankarna... Jag tror jag är förälskad.."
Jag har tittat på för mycket Glee.. Är lika töntig som Rachel och blir kär i varenda en som tittar lite extra på mig. Suck! Men det är kul också, för jag har så mycket fantasi så i mitt huvud har vi redan flyttat ihop, varit och storhandlat, grillat, delat en flaska rött i solnedgången och han har kliat mig i nacken varje kväll innan vi somnat. (Tack ADD'n för att du gör mig så idéerik)
Ja, nu har jag något att syssla med ett par timmar iallafall. Fantisera ihop massa äckligt-söta-gulliga-hjärtskärande scenarion. Låter kul va? Det är det också :)
 
Tidigare idag var jag ute och promenerade med Denzil, mockade åt hästarna och gav dom mat. Det var jättemysigt!
Puss på er.
 

YES!

JAG HAR FÅTT EN LÄGENHET!!!! Flyttar in nästa vecka! Fy fan vad glad jag är :D :D nu fattas det bara massa penningar! Puss


onsdag.

Idag har det varit en bra dag, jag har varit över till Malin och druckit kaffe, lekt med hunden & klappat hästar. Mysigt värre!
Sen så har jag sökt lite jobb och donat här hemma.
 
Får inga pengar förens den 25/4 och det känns väldigt sugigt. Dom anser tydligen att jag skulle ha klarat mig på 4000 ;- sedan 25/2. Ja, undra hur dom skulle ha klarat sig på 2000 :- i månaden. RÖTÄGG!
Men jag och pappa ska kolla över det där senare ikväll när han kommer hem och överklaga. Rätt ska vara rätt.
 
Jag har släppt tanken om lägenhet litegranna nu, jag har det bra här i Brattfors ändå så ingen stress. Det är klart att jag helst vill bo ensam, men nu är läget som det är. Finns inte så mycket att göra åt.

Jag ska börja vara lite hos Malin på dagarna, filosofera lite i stallet och mysa med hunden, det känns superkul! Då får jag något att göra om dagarna och kan tänka på annat. Toppen!
 
Nu ska jag söka lite fler jobb och sedan blir det väl att glo på Glee kan jag tänka mig.
Hörs då hej!
 
 

somewhere over the rainbow..

Bakslag. Igen. Men det får inte ta för mycket energi. Lägger bara ner lite.
Att få en lägenhet verkar rätt omöjligt och jag börjar tappa hoppet en aning. Det suger.
 
Idag har jag umgåtts med Mia. Hon kom hit med munkar och cola. Så vi satt i fyra timmar och pratade om allt mellan himmel och jord. Det var skönt.
Jag märker att jag blir lätt isolerad här ute i skogen, behöver komma ut lite mer. Men jag har liksom ingen energi. Och inga pengar. Då tar det liksom stopp.
Förhoppningsvis får jag pengar imorgon eller på torsdag. Då kan jag äntligen betala räkningar.  (Som att man vill det....)

Nu ska jag bädda ihop sängen och hänga in alla kläder (stackars mina kläder som får resa fram och tillbaka hela tiden.) och sen tänker jag fortsätta kolla på Glee.
Måste göra det för annars börjar jag bara tänka på mina känslor och då blir det jobbigt..
 
Det som känns allra pissigast just nu när jag inte är i närheten av en lägenhet är att Fisen får bo hemma hos Patrik.. Jag tycker att det känns tråkigt att han först ska behöva flytta till Örta och vänja sig där, och sedan när jag får en lägenhet så ska han flytta hem till mig.. Ibland önskar jag att han var en hund, det skulle vara mycket lättare så.
Det slår mig ibland att det bästa kanske är om han får stanna med Putte & Bullen, men samtidigt vill jag inte det. Han är ju min bebis. Min.
 
Om någon känner för att hyra min hjärna ett par dagar så är det bara att säga till. 500 :-/dag.
 
 

Förkylning & måndag + Glee

Har fortfarande inte blivit erbjuden lägenhet, men har haft mailkontakt där jag fått veta att dom har dålig koll på ettorna som ligger ute och att dom ska kontakta mig så snart dom har tid....

Har gjort skagenröra idag som vi ska äta till rödspätta & kokt potatis. Gott!!!
Sen har jag plockat ur diskmaskinen och legat i sängen och kollat på Glee <3
Har börjat om från första säsongen igen så nu har jag ett X antal timmar framför mig!

Förkylningen släpper aldrig taget, har spränghuvudvärk & hosta & snorig :/ drygt som fan. När jag röker smakar det eld i hela munnen. Kanske ska ta tillfället i akt och sluta röka?


Saknad, sorg & söndag

Hade jättekul igår med tjejerna. Men ändå känner jag som jag egentligen alltid har känt - alkohol är inget för mig. Jag gillar inte smaken, att tappa kontrollen som är så viktig för mig, jag tycker inte om att en hel dag dagen efter blir förstörd på grund av illamående och trötthet. Nej, det är ingenting för mig. Jag kan ha precis lika roligt utan!

Åkte och käkade kebab med Emelie & Malin innan jag for hem till Sandviken och hämtade mina saker, nu är jag tillbaka i Ockelbo och är så trött att hälften vore nog.
Ikväll ska jag laga middag - tacogratäng!!
Resten av kvällen tänker jag spendera i sängen.

Jag har ont i hjärtat och magen idag. Saknar att känna kärlek, besvarad kärlek. Det blir jobbigare när jag är såhär trött liksom. Påtagligare.
Jag önskar att det kunde vara vi igen, om endast för en dag. Jag vill pussas, kramas och skeda. Vill bli kliad på ryggen och dra i Patriks skägg.
Usch... Idag är det jobbigt. :(


Lördag

Igår spenderade jag dagen med att rensa lite, det tar sjukt lång tid! Och sen åkte jag hem till Holger och satt på hennes balkong med henne & Doris. Kändes som man var utomlands ;)

Nu ska jag kolla på film och sedan börja göra mig i ordning för kvällen.
Måste åka en sväng till bolaget och köpa en flarra vin!

Känner på mig att Ockelbogårdar kommer ringa i veckan och erbjuda mig lägenhet på Marstrand. Jappjapp, HOPPAS!!!!!

Puss hej


En natt bestående av hosta

Fy fan vad jag har hostat inatt! Vaknade 5:38 av att jag inte fick någon luft mellan hostattackerna men lyckades somna om. Vaknade runt 8 tror jag, gick och la mig i soffan så jag inte skulle väcka Putte med hostningarna.

Nu när jag är vaken hostar jag inte lika mycket, men näsan har börjat rinna och huvudvärken är på besök. Drygt!!!! Jag hatar att vara förkyld verkligen..

Håller på att fixa i skåpen i köket nu, rensar och torkar ur.
Samtidigt har jag en fransyska i ugnen som ska bli middag, härlig rostbiff med krossade potatishalvor och vitlöksaioli... LÄNGTAR tills det är matdags!!


Torsdag

Jag är fortfarande sjuk, en aning piggare iallafall. Åkte till Sandviken idag och har packat det mesta i porslinsväg. Imorgon ska jag packa ännu mer.
Stannar här till på lördag då det blir partaj i Valbo :)

Kom att tänka på en sak i duschen - fy fasiken vilket flottigt hår människorna måste ha haft förr i tiden när det inte fanns schampo. Hujeda mig!
Tur att jag lever nu!

Nu ska jag slänga mig i soffan & kolla på Djurakuten.


du ser ner på dom som jag

Jag älskar när en låttext speglar mitt mående och min situation. Eller när man slår på radion i bilen och en låt spelas - och det är precis som att den spelas bara för mig.
Jag tog upp det under min utredning på Psyk, att jag känner så varje dag, att en låt är skriven bara för mig. Då sa dom att jag inte var normal, att man ska inte tänka så. Det är fel.
Men det är dom som har fel.
 
 

Onsdag

Jag är jätteförkyld, halsont, hosta & feber - så jag orkar inte blogga.


Om

Ditt namn eller något annat som förklarar bilden

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus