Marängfeber

Nygräddade maränger.

Ps. Mina maränger gör jag på känsla, höftar i betydligt mindre socker än vad som avvisas i vissa recept & behöver inte alls vispa speciellt länge.
För att veta att marängsmeten är bra - se till att det blir hårda toppar i den och håll upp skålen över huvudet. Se bara till att du har vispat ordentligt - annars blir hela du en maräng :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Om

Ditt namn eller något annat som förklarar bilden

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus