det är västerlandets fel

jag hatar söndagskvällar. ångesten kommer typ alltid då och jag får panik över veckan som kommer. samtidigt får jag ångest för att jag knappt gjort något på hela helgen. varför kan jag inte bara slappna av som jag kunde förr? förr så kunde jag strunta i allt och bara vara, men det går nästan aldrig nu. ligger jag och kollar på tv - tänker jag på saker som jag skulle kunna göra istället etc.

denna vecka går jag bara tre dagar i skolan, måndag tisdag och torsdag. de andra dagarna vet jag inte alls vad som händer. på fredag ska vi åka till avesta och gå på mimikry's release party och sådär, jag blir nykter som vanligt eftersom jag kör. men det ska väl bli kul det med.

nu ska jag väl kolla på wallander. sen sova.
hejdå.

söndag

idag är jag sådär snuskigt duktig som pluggar. ibland blir jag chockad över mig själv. eller nu ljög jag. jag vet ju att jag kan bara jag vill liksom.
ska snart ta en liten promenad, få lite frisk luft i hjärnan.

idag blir det lugnt annars, ska plocka undan i sovrummet & diska och sen ska jag bädda rent i sängen. myskväll ikväll med chips och dipp som jag glömde bort igår ^^

jag älskar puttefnask <3

picsisisisispicsisis

bjuder på några bilder sen igår kväll :)dude whats really going on?

Anonym om det är en dag imorgon en dag igår:
Vad är det som är så hemskt?
Jag som småföljer din blogg lite hit och dit förstår inte för du skriver att du mår dåligt men aldrig varför?

Det är ju en öppen blogg och det är lite tråkigt att man inte förstår innehållet i de hela.
kram på dig
Tjenamors Anonym!
Tack för kommentaren, men hade gärna viljat veta vem du är :)
Jag kan vara lite kortfattat om varför jag mår dåligt. Det jag vet själv vill säga.
Jag har mått dåligt ganska länge, uppåt och nedåt var och varannan dag, och vissa dagar är värre än andra. Och precis som en av mina käraste vänner skrev i hennes blogg för någon dag sedan - när man mår sämre, blir det oftare att man skriver. Konstigt, men himla sant!

Jag är just nu på utredning för ADHD och jag går hos psykolog på vuxenpsykriatiska efter ett besök på Psykmottagningen i december 2009, då jag hade tagit några för många tabletter, detta gjorde jag nog inte för att ta mig liv, utan för att det var ett rop på hjälp, klyschigt kanske men sant. :)
Jag har ett svängande humör som är ganska svårt att leva med, mitt mående sviktar timme efter timme, ena stunden kan jag vara glad och lycklig och den andra kan jag sitta och gråta eller vara förbannad på något som inte ens har hänt.
Det som var hemskt i torsdags då du kommenterade inlägget - vet jag inte riktigt själv vad det var. jag antar att jag var less på mig själv, kände mig nedslagen och hjälplös. Och för mig har det alltid hjälpt att skriva av mig.

Usch, detta var inte alls någon bra förklaring alls, men vet inte hur jag annars ska förklara. Jag får kanske helt enkelt börja tänka på att förklara för stunden varför jag känner som jag gör, och hoppas att du vill berätta för mig vem du är :)plingpling
jag har världens bästa familj <3

hjärtattack hjärnblödning och hjärnhinneinflammation

det värker i hela kroppen på mig för jag blir så ledsen, sårad och förbannad på samma gång.
jag blir tom på ord och vill bara skrika. skrika och förstöra allting. jag vill förstöra allting jag har byggt upp, riva ner och sparka sönder. skrika ännu mer och gråta ut all ilska som finns i min kropp.
orättvist, det är så jävla orättvist. allting. allting, precis allting släppte nu. jag tappade allt. mitt hopp mot ett bättre liv bara försvann, alla drömmar blev söndersmulade och all glädje spolades ner i avloppet.
jag får ont i hela kroppen och vill bara lägga mig ner och dö. jag orkar inte med detta mer.
jag kämpar varje jävla dag, och vad får jag ut av det? INTE ETT JÄVLA SKIT! jag kämpar förgäves. för ingen ser ändå hur mycket jag kämpar. ingen ser hur jävla piss mycket jag försöker varenda jävla dag.

nu skiter jag i det här. jag skiter i allt. för jag kommer ändå inte att ta mig någonstans. vem försöker jag att lura? försöker jag att lura mig själv eller alla andra? Zanna har blivit duktig nu, detta kanske hon kommer klara av, hon har ju aldrig klarat av något tidigare.
skulle jag sluta med allting så skulle ingen i hela världen bli förvånad. att hoppa av saker - det är jag ju expert på?

och ja.
det är JÄVLIGT synd om mig nu.

det är en dag imorgon en dag igår

jag orkar inte plugga. för jag har lite ångest. jag har lite ont i magen och alldeles för mycket funderingar som snurrar runt i min hjärna. jag ska ta mig ett bad. tända massa ljus och läsa. idag är jag inte motiverad för att plugga och det är faktiskt okej.
ikväll behöver jag en paus. och jag får ta en paus. faktiskt.

hon blev en hjälte en legendta tre betala för två

idag har varit en fruktansvärt seg dag. men jag överlevde.
efter att ha fått dagens första måltid i magen blev jag trött och tog en liten paus & försökte göra om bloggen litegrann. kände att jag inte alls trivdes med den tidigare designen. inte för att denna är speciellt snygg - men den är mer jag. :)
nu ska jag packa upp plugg saker och ha en helkväll med pluggning. ska skriva om Elina filmen trots att jag redan gjort det, men Annette tog tag i mig idag och sa att jag inte ska stressa med mina saker, så måste väl lyda :p
Sen idag på språngis hade dom satt upp lapp om att jag fick G på engelska bokanalysen. vart så jävla besviken! här har jag kämpat och hon har gett mig beröm när hon läst igenom den - och så får jag ett g. visst, det är skitbra att man blir godkänd.... men det sänker förmodligen hela mitt betyg. men men.

nej
nu måste jag börja göra något, annars fastnar jag väl här hela kvällen.
adios amigos.


Putte &
Dutten <3

hemmadag

idag är jag hemma från skolan. vaknade och steg upp imorse med hade så jävla ont i kroppen & huvudet. har frysit hela dagen och varit allmänt seg, men så kände jag nu på eftermiddagen att jag borde städa litegranna. badrummet har sett ut som skit hur länge som helst - så nu har jag tagit tag i det också. har nog aldrig sett ett sådant skinande badkar :p
ska skicka iväg en felanmälan till sandvikenhus nu om vårat badkar, det går ju inte att sätta fast kanten !!! det ser ut som skit när den bara står lutad mot badkaret, hua!

nu ska jag fortsätta att plocka lite. ska hänga in alla rena kläder och damma & dona i vardagsrummet, och hallen ska det plockas undan i, men sovrummet får vänta för där ligger puttson & tar sig en tupplur.
& det skönaste med idag är - att jag bara behöver göra en sak som är studierelaterat!! ska bara skriva ner om etik om brokeback mountain, för imorgon eftermiddag har jag en dejt med min religionslärare för att prata igenom filmen osv.

om jag gör klar alla ämnen jag plugga nu - dvs.
Matte A
Engelska B
Livskunskap
Livsmedel
Svenska B
Religion A

Då har jag bara 700 poäng kvar sen , vilket jag hinner med nästa termin/terminen efter den också - och det betyder ATT JAG TAR "STUDENTEN" våren 2012 !!! Wohooo! bara sådär, 3 år efter dom andra 90orna ;)
och efter "studenten" då ska jag bli marinarkeolog :D& då kommer jag att dyka bland sådanahär :D

meningslösa måndag

idag är jag bara tom. kaputt, tom som en iväg skjuten hylsa.
jag känner ingenting - vill ingenting - kan ingenting - orkar ingenting.

jag vill bara lägga mig ner och självdö.
jag orkar inte med sådanahär dagar för jag vet att den aldrig kommer att ta slut heller.
jag känner mig på något vis lurad av alla. jag har gått och trott att jag är klar med engelska B kursen till exempel , tills idag när Julie kom med en uppgift om att jag ska redovisa både skriftligt och muntligt om sveriges kultur vs något engelskt talande lands kultur. jippi. visst det är inte en uppgift som tar 140 år men jag kände bara hur less jag blev. sen fattar jag ingenting av svenska B planeringen heller. vi ska lämna in någon reflektion kring minioritetsspråk ?!?!?! jag har bara varit på en "föreläsning" om detta och då sa hon ingenting?
sen så på onsdag har vi genom gång av medeltiden och något mer och sen på fredag ska vi ha examination på det. plus att jag har 2 saker som ska vara klar till religionen till på torsdag. det känns som att jag är påväg att spricka. men men, jag vet att jag klarar att få alla sakerna klara men det känns ändå som att jag måste vara någon stålkvinna.

plus att när jag har sådanahär skitdagar - då behandlar jag patrik verkligen som en påse skit. jag får ångest när jag tänker på hur jag fräser mot honom, surar och hummar... han förtjänar det inte. han förtjänar en glad flickvän som är lika glad varje dag (om någon nu kan vara glad varje dag?)
men vissa dagar är det svårare än andra att försöka vara glad och tänka positivt. men huvudsaken är väl att man försöker?

så ikväll mina damer och herrar (eller vadå ikväll. från & med NU) ska min dag/kväll bestå av att plugga, plugga och plugga. jag har dessutom två filmer som jag måste titta på till både religionen och svenskan , och skriva analys typ. jippi.
sen ska vi tvätta också. och städa behövs det göra. men idag får putte fixa allt det husliga, för idag behöver jag samla mina tankar och vara inne i mig själv och böckerna.


hejdå.

PS. Landstinget är fan cp i huvudet allihopa. Nu har jag fått en räkning på 300 riksdaler för uteblivet läkarbesök ?!?!?!?!? om jag har ett läkarbesök kanske dom ska informera en om det också? eller? DS.

PS2. Jag älskar Patrik ännu mer dagar som dessa. DS2.

ibland undrar jag vad du tänker med

jag har blivit sårad av dig så många gånger men varje gång har jag tagit tillbaka dig.
jag har tröstat dig när du har gråtit
jag har skrattat med dig när du varit glad
jag har hjälpt dig upp när du har fallit.men vart fan är du nu?
vart är du nu när jag behöver dig?
idag har vi varit i borlänge.
putte blev tatuerad i en Mimikry video & jag satt ute i bilen för jag hade panikångest.
3 timmar satt jag där så nu är jag skapligt nerkyld och får inte riktigt upp värmen.
ska röka nu och sen ska vi väl kolla på antingen big brother eller wallander. time will tell.
skola imorgon & psykologen.
hejdå.

sur otrevlig och fittig

tappade allt för en stund sedan.
har varit trött hela morgonen och bara velat sova fast samtidigt varit framåt och velat göra massa saker. har kännt för att städa typ hela dagen - men man kan ju inte städa på en svenska lektion.
så åkte vi till språngbrädan och jag blev på sådant jävla dåligt humör!
jag är så sur just nu - fast jag vet inte varför? och jag vill bara åka hem och gömma mig under täcket.
less less less.


idag var dom i köket snäll iallafall och gjorde en soppa utan buljong till mig, så nu har jag inte ont i magen :) turing turing.

nu ska jag analysera en dikt som ger mig hjärtsnörp. men det är väl sådana känslor dikter ska ge antar jag.


sen tycker jag att det är jävligt orättvist att visa får varningar var och varannan dag på den här skolan - medans andra kan vara hemma hälften av tiden och ändå få pengar + gå kvar i skolan.
visst, samhället är orättvist, men rätt ska vara RÄTT!

hahahahaha kissar lite hahahah

jag & mia hade ett roligt samtal idag medans vi rökte.
vi började med att prata om att hon snart fyller 23 - vilket betyder att dom kommer att knippsa av en bit av hennes livmoder eller något sådant skit för att kolla cellerna eller något (vad vet jag?), då var vi rätt seriösa och pratade om ifall det skulle göra ont osv.
sen kom vi helt plötsligt in på att gynekologen skulle ta fel och knippsa av klittan !!!! snacka om att vara fel ute?!
och sen därifrån kom vi fram till att det var en stackars finnig nionde klassare som hade sin praktik hos gynekologen som skulle göra det, haha, helt sjukt allting.
vi bestämde oss för att sluta diskussionen när Mia sa "jaa, och så kommer darth vader ut ur fittan och säger : who's my father!!!" då kände vi att det hade gått för långt.

haha - älskar våra sjuka samtal :)

nu väntar jag på att mami ska ringa och sen ska jag krypa ner i sängen för jag är så trött så jag skulle kunna somna framför datorn.
plus att jag måste berätta att JAG ÄR KLAR MED ENGELSKA BOKANALYSEN !!! nu har jag bara nationella kvar och sen är jag för alltid klar med engelska B kursen !! yes yes yes, känns skönt som fan!

hejdå fuckers.

ibland undrar jag om du ser mig

imorse var det riktigt tungt att komma upp ur sängen. men jag klarareeeee! hoppade i myskläder och borstade *jag vet att ni blir förvånade* håret & tänderna. sen gick jag ut i kylan. bitande kyla idag, men uppfriskande :D
nu sitter jag i skolan och är trött som en bajskorv, men men. vem är pigg en tisdags morgon?
idag efter skolan ska jag hem till Ove på Langos :D M U M S!!!!!!!!! så jävla niceeee.
nu ska jag kolla på nyheterna.
hejdå.
jag älskar nils sture patrik björkmann
med hela mitt hjärta.

.-oh-

ibland önskar jag att jag kunde vara som du.
bekymmersfri och lugn.
istället för att ha detta brinnande helvetet inom mig dag som natt.
jag orkar inte mer. jag vill bara ge upp.
men för någon skull så låter jag bli.
jag stannar kvar en stund längre och försöker en dag till.
det gör ont, men det har gått tidigare så varför skulle det inte gå igen?god natt.
hejdå

blabliblo

veckans schema än så länge.

 


.............._

det är fan tragiskt att man är så fattig att man inte ens har råd att åka hemifrån.
vill bara härifrån.

hejdå.

bohemian rhapsody

jag saknar dig.
jag är så fruktansvärt rädd att glömma dig - fast innerst inne vet jag att jag aldrig någonsin kommer att göra det. du kommer för alltid att ha den största platsen i mitt hjärta.
jag tänker på dig varje dag, jag vet att du är hemma med oss, bara det att vi inte ser dig.
ibland blir jag rädd för att jag har inbillat mig allting. att du aldrig fanns, trots att det var så starkt jag kände för dig. och att jag kanske inbillat mig hur mycket du kände för mig. fast sen kommer jag ihåg hur mycket kärlek du gav mig, gav oss.
jag känner allt för dig. all kärlek och all tomhet. kärleken kommer aldrig att försvinna - det kan jag säga med en säkerhet som jag inte kan säga om något annat i hela världen. jag kommer alltid att älska dig, oavsett hur lång tid det har gått sedan jag sist såg dig. men tomheten, den kanske försvinner om ett tag, då när jag vågar släppa dig lite mer .... för just nu gör det lika ont som dagen jag fick samtalet.
jag har fortfarande samma tomma känsla i kroppen och hjärtat. jag kan fortfarande komma på mig själv med att sitta och tänka "snart kommer lilleman hem", och sen när jag inser att du aldrig mer kommer att göra det så brister allting. idag är en sådan dag. en dag när jag gått och väntat och längtat hela dagen och sen kommit ihåg - och det är som att få en fet smäll på käften!

mina tårar har frusit till is när det gäller andra saker. jag kan inte gråta längre, inte en droppe kommer det. men när jag tänker på dig, min älskade prins - då forsar tårarna ... jag skulle göra vad som helst för att du skulle komma tillbaka till mig.
åååååååh , varför fattar ingen hur jävla cepe piss ont det gör...................... jag orkar inge mer.. jag klarar inte av detta mer. det enda jag vill är att hålla dig.men samtidigt vännen, tror jag att jag använder min saknad till dig för att släppa på massa ilska och känslor, jag känner bara att allting var mitt fel. hade jag varit hemma hade det aldrig någonsin hänt.
KOM TILLBAKA. snälla!!!!!
jag försöker varje dag men jag blir bara sjukare och sjukare. jag tror inte att någon ser hur jävla illa det är, för jag spelar alltför bra. jag ska sluta nu, sluta upp med att låtsas. det sårar både er och mig själv.
jag antar att jag låtsas att allt är bra för att orka med vardagen. men det kanske är bäst att släppa ut allt för en gångs skull och testa hur allting blir. eller?


Hold your head up high.
ibland är det svårt att beskriva känslan

SKÄMTAR DU MED MIG?!!!!!!!!!!!!!!!!!?!?!?!
hade skrivit världens inlägg, så försvinner allt..... ååååååååååååååååååååh blir tokig!

inte min dag idag. verkligen inte.
jag dör.

hejdå.
vill inte leva längre.

tröttheten sitter bara utanpå

min trötthet sitter bara utanpå kroppen just nu. innuti är det piggt som tusan.
jag har legat i sängen och vridit mig men gav tillslut upp. så nu sitter jag här. jag saknar sömntabletter.. :'(

tror jag ska röka nu och sen krypa ner brevid fjärtroy som redan sover.
skitful när han sover - seriöst. haha, nejdå :) lilla älsklingen sover med öppen mun samtidigt som han putar med läpparna, vilken dåre <3

FAN VAD GRANNARNA HÄRJAR!
pundar jävlar. ett skott i pannan ska dom ha!

moving in - here?!

idag är jag hemma från skolan.... tyvärr. har knappt sovit något inatt för att jag har haft så jävla ont i äggstockarna och sen imorse när jag gick upp när klockan ringde kunde jag knappt röra på benen för det högg så förjävligt i magen. så jag fick snällt lägga mig i sängen igen och vila.
jag har fortfarande skitont och vill inte röra mig, men jag har iallafall fått något gjort med skolarbeten. jag har skrivit rent en uppgift som jag ska lämna in imorgon, jag har läst några sidor i klassikern och nu ska jag diska lite och sen laga mat. ugnsfalukorv :D MUMS!

Jussi är hur go som helst. han älskar att ligga antingen på mig eller framför mig och kolla på film, han blir helt inne i det på tvn/datorn och reagerar inte ens när jag kliar honom.
han piper direkt när någon av oss går ut från rummet vi är i och springer snabbt efter. och skoja inte hur busig han är. han attackerar toarulle efter toarulle och leker med Bullens svans (vilket hon inte alls uppskattar!)

Nu ska jag göra något.
Hejdå!Jussi ligger och kuckilurar på mig när jag sover :p


..,

nyss hemkommen från en awesome kväll hos Monia :)

Jussi springer runt och piper och jagar oss, direkt när han inte får någon uppmärksamhet så piper han som ett brandlarm. Bullen verkar inte gilla honom speciellt skitmycket - men det funkar. Det kanske kommer med tiden. Plus att Jussisen tror att hon leker med honom när hon boxas och springer iväg, för då galopperar han snabbt efter henne!
Nu ska jag fixa en sista uppgift på näringsläran, sen äta något ägg, bajsa och sen lägga mig i sängen och läsa tills jag somnar. Imorgon får jag en timmes sovmorgon - börjar CVL 9.30, AWESOME och behövligt :D

Ps. spillde cola över hela min laptop idag........... den slutade att fungera ett tag, skrev bara qqqqqqqqqqqqqqqqq av sig självt liksom. men sen bad jag till Gud att den skulle fungera - skulle den göra det så skulle jag bli super kristen. VOILA! datorn fungerade :D så nu ska jag alltid be till Gud :)

Hejdå.
Jussi piper hejdå också!

amanda holgersson luktar fis

men jag älskar henne endå <3 hihihhnahahhihihosoao

nu sitter jag i skolan och ska läsa i min klassiker som jag lånade igår .. Den allvarsamma leken av Hjalmar Söderberg. Igår läste jag 37sidor och den är faktiskt bra. Jag stör mig inte så mycket på den gamla stilen på språket osv.
Nu ska jag kanske försöka låna en cigg av amanda och sen ska jag läsa. okej - amanda sa "inte nu, snart!" bara att lyssna på chefen.

idag ska jag följa med monia hem från skolan, vi ska äta tacos & ha pluggkväll :) awesome!

jag älskar patrik!

Om

Ditt namn eller något annat som förklarar bilden

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus